Binnenkijken in Rijssen

Binnenkijken in Rijssen van Thuisin
Project details
Datum
december 2022
Opdrachtgever
Gea
Ruimte
Woonkamer, Keuken
Uitvoerder
n.n.b.
Producten
Vinyl, PVC vloeren, Houten jaloezieën, Gordijnen, Behang

In Rijssen vonden de bewoners dat het tijd werd voor een nieuwe vloer voor de benedenverdieping. En tsja, als je dan toch bezig gaat dan kan je het maar beter in één keer goed doen. Dus werden ook de wanden en de ramen aangepakt. Een sterke, onderhoudsvriendelijke en kras vaste vloer, pittige raamdecoratie en overgordijnen en een hip behang. We zoomen even lekker in op de verschillende producten, want zeg nou zelf; jij wilt dit toch ook?

Samenwerking met Thuisin

Bij Thuisin ben je in goede handen wanneer je allereerst advies of inspiratie kunt gebruiken. Voor deze woning is er een interieurplan opgesteld door de eigen stylist van Thuisin. De bewoners waren zo onder de indruk dat ze het advies hebben overgenomen. Wil je een compleet huis inrichten of een enkele ruimte? Van advies en inspiratie tot aan inmeten, monteren en leggen; bij Thuisin vind je alles onder één dak en dat is wel zo makkelijk.

Het werd tijd voor een nieuwe vloer in de keuken en in de woonkamer en beide vertrekken zijn voorzien van nieuwe raamdecoratie en gordijnen met als kers op de taart; hip behang. Bij Thuisin houden ze ervan om jou te ontzorgen. Dus doen ze alles! Tot en met het behangen van al jouw muren. Wil jij dat ook? Passend advies, de beste producten en volledige ontzorging? Kom dan langs in onze winkel!

Binnenkijken in Rijssen van Thuisin
Binnenkijken in Rijssen van Thuisin

Die volledige ontzorging is echt zo prettig!

Binnenkijken in Rijssen van Thuisin Rijssen

De vloer

Er is gekozen voor twee sterke vloeren. In de keuken ligt vinyl van Ambiant. Het is de Cesti vloer in de kleur 6108; een mooie lichtgrijze vinylvloer. Deze betonlook vloer heeft een stoere uitstraling.

Weet je dat vinyl ook verkrijgbaar is in hout- en marmerlook? En geschikt is in combinatie met vloerverwarming? Net zoals pvc vloeren overigens.

In de woonkamer ligt een klassieke visgraat pvc vloer. Deze vloer heeft weinig onderhoud nodig en is geluiddempend en oersterk. Onze eigen vakmensen meten de vloeren voor je in, zorgen voor een juiste ondervloer of egaliseren als dat nodig is.

Ook het leggen doen wij. Of je nu kiest voor een rechte vloer of een patroon als Hongaarse punt of visgraat zoals hier in Rijssen, onze vakmensen kunnen het.

Binnenkijken in Rijssen van Thuisin
Binnenkijken in Rijssen van Thuisin

De ramen

Je bent het ongetwijfeld met ons eens dat je huis pas echt af is wanneer er iets voor je ramen hangt. Of je kiest voor raamdecoratie of voor gordijnen, het zijn stuk voor stuk échte sfeermakers.

In de woonkamer en keuken zijn zwarte horizontale jaloezieën geplaatst van bamboo. Door het kantelen van de lamellen bepaal je zelf de inkijk en het lichtinval. Horizontale jaloezieën zijn op maat verkrijgbaar in diverse kleuren, groottes en uitvoeringen.

En wat een mooie kleur overgordijnen! Ze zijn van Toppoint in de kleur 18 Sage. Ze hangen in een mooie, luchtige waveplooi en passen perfect in het gehele plaatje.

En of je kiest voor vouwgordijnen, duettes of inbetweens; wij meten en monteren ze met liefde voor je!

Binnenkijken in Rijssen van Thuisin
Binnenkijken in Rijssen van Thuisin
Binnenkijken in Rijssen van Thuisin

Het behang

Niet alleen raamdecoratie en gordijnen maken we op maat voor deze bewoners; ook het behang in de keuken, bij de eethoek, hebben we perfect passend gemaakt. Wel zo mooi als je kiest voor een grote afbeelding. Gaaf he? Het is van KeK WP590. In de woonkamer is het wat rustiger behang van Arte. het is Guego 67314.

Wil jij dit ook? Dat begrijpen we!

Zoek je ook een nieuwe vloer, iets voor de ramen of op de wanden? Ben je dol op behang, maar niet op behangen? Dan doen wij het voor je! Bij Thuisin kan je terecht voor advies en inspiratie en met hetzelfde gemak voeren wij al het inmeten en monteren voor je uit.

Zoek je een totale woninginrichting of een enkel gordijn; Thuisin heeft het. Kom naar onze winkel, we helpen je graag!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra