Binnenkijken in Vriezenveen

Binnenkijken in Vriezenveen door Thuisin Rijssen
Project details
Datum
januari 2023
Opdrachtgever
Marieke
Ruimte
Woonkamer, Keuken, Hal, Werkkamer, Slaapkamer
Uitvoerder
n.n.b.
Producten
PVC vloeren, Duettes, Horizontale jaloezieën, Rolgordijnen

Als je dan een nieuw huis betrekt, dan komt er best wat op je af. Over alles mag je nadenken; welke kleuren, welke producten, hoe stem je alles een beetje fijn op elkaar af en hoe zorg je ervoor dat je binnen het beschikbare budget blijf? Een nieuwe vloer, verschillende raamdecoratie in verschillende ruimten en toch sfeervol en geen ratjetoe? Geloof ons; het kan. En nog prettig ook!

Samenwerking met Thuisin

Als je werkelijk geen idee hebt wat je mooi vindt of je weet dat juist heel goed; bij Thuisin zit je in beide gevallen goed. Advies, inspiratie, kwalitatieve producten, inmeten, leggen en monteren; je vindt het hier allemaal. Wil je een complete woning inrichten zoals in Vriezenveen of zoek je een enkel rolgordijn? Bij Thuisin vind je alles onder één dak en dat is wel zo makkelijk.

Gekozen is voor een nieuwe vloer en de keuze is gevallen op een houtlook pvc vloer in een lichte kleur. Heel gaaf want de hele begane grond is voorzien van dezelfde vloer. Een woning is pas écht af wanneer er iets voor de ramen hangt. Deze bewoners kozen voor duettes, inbetweens, rolgordijnen en horizontale jaloezieën in verschillende ruimten. Het maakt binnen een wereld van verschil!

Binnenkijken in Vriezenveen door Thuisin Rijssen
Binnenkijken in Vriezenveen door Thuisin Rijssen

Alles onder één dak maakt kiezen makkelijk!

Binnenkijken in Vriezenveen door Thuisin Rijssen

De vloer

Dat doen ze goed in Vriezenveen; de pvc vloer in de woonkamer, keuken, hal en kantoor doorleggen. Zo creëer je niet alleen eenheid, je maakt de ruimte optisch ook groter. Zeker met deze mooie lichte houtlook variant.

Bij Thuisin heb je een ruime keuze in vloeren. Kies je voor een pvc vloer dan kies je onder meer voor een onderhoudsvriendelijke vloer die ook nog eens oersterk is. De keuze is enorm in kleuren en dessins. Daarbij is pvc geluiddempend en kan je kiezen voor een patroon of een rechte vloer. En geen zorgen over het leggen; dat doet Thuisin graag voor je! Wij adviseren je direct over een ondervloer of egaliseren en nemen al het restafval mee. Dat is pas service!

Binnenkijken in Vriezenveen door Thuisin Rijssen
Binnenkijken in Vriezenveen door Thuisin Rijssen
Binnenkijken in Vriezenveen door Thuisin Rijssen

De raamdecoratie

In de woonkamer wil je graag licht maar geen inkijk, terwijl je in de slaapkamer goed verduisterd. Alles kan. In deze woonkamer is voor de tuindeuren gekozen voor inbetweens van Holland Haag, Orlando 220098 Steel. Inbetweens zijn perfect voor het doorlaten van licht, maar dan zonder inkijk. Gecombineerd met duettes van Luxaflex® in de kleur 7715. Deze zijn verkrijgbaar met een standaard handbediening en als top down bottom up; dan kan je de duettes ook in het midden hangen door ze aan de boven en/of onderkant te bedienen.

Om goed te verduisteren hangt er in de slaapkamer een rolgordijn en is de badkamer voorzien van horizontale, donkere jaloezieën. Geschikt voor vochtige ruimtes.

Wil je meer weten over deze producten of ze eerst bekijken, kom langs!

Binnenkijken in Vriezenveen door Thuisin Rijssen
Binnenkijken in Vriezenveen door Thuisin Rijssen

Service & Ontzorging

Naast advies, inspiratie en een ruim assortiment bieden wij je ook verschillende diensten. Meet & montage service, interieuradvies en dus ook ontzorging. Zo maken wij samen van jouw huis een thuis.

Meer weten? Kom naar onze winkel, wij staan voor je klaar!

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra