Binnenkijken in Zundert

Binnenkijker Thuisin Dictus Zundert
Project details
Datum
december 2022
Opdrachtgever
Zundert
Ruimte
Slaapkamer, Woonkamer
Uitvoerder
Thuisin Dictus Zundert
Producten
Behang, Verf, PVC vloeren

Hoe gaaf?! Voor een café annex Bed & Breakfast in Zundert hebben wij advies uitgebracht op het gebied van kleurgebruik en producten. We hebben eerst samen alle wensen doorgenomen. Het café wordt intensief bezocht, wat mede bepalend is om een juiste keuze voor een vloer te maken. Gekozen is voor een sterke pvc vloer in visgraat patroon; slijtvast en makkelijk in onderhoud. De B&B mag sfeer en rust uitstralen en tegelijkertijd gezellig en kleurrijk zijn. Dan ben je bij Thuisin aan het juiste adres! Want behalve advies en inspiratie weten we alles van woonstijlen en trends en passen hier de kleuren en producten naadloos op aan.

Samenwerking met Thuisin Dictus

Ga je verhuizen of wil je de boel in huis eens flink verfraaien, zoals in het café met B&B in Zundert? Je bent dan aan het juiste adres bij Thuisin Dictus. Met advies en inspiratie word je vakkundig geholpen. Je vindt hier alles onder één dak en dat is wel zo makkelijk want bij Thuisin Dictus houden ze ervan om jou te ontzorgen. Dus als je alles in de sfeervolle woonwinkel hebt uitgezocht, doen zij de rest. Inmeten, monteren, aansluiten, onze vakmensen draaien hun handen er niet voor om. Wil jij dat ook? Passend advies, de beste producten en volledige ontzorging? Kom dan langs in onze winkel!


Thuisin Dictus

Binnenkijker Thuisin Dictus Zundert
Binnenkijker Thuisin Dictus Zundert
Binnenkijker Thuisin Dictus Zundert

Hoe het begon

Bij Thuisin kan je terecht voor een enkel vouwgordijn en voor een (her)inrichting van een verdieping of een compleet huis. Of je op zoek bent naar een pot verf, een nieuwe vloer of wil je wellicht beide en ook nog gecombineerd met behang; wij kunnen het!

Bij deze binnenkijker heeft Thuisin Dictus advies gegeven voor zowel het café als de B&B. Er is gekozen voor eenzelfde vloer beneden als boven. Wanneer een vloer intensief gebruikt wordt is pvc een goede keuze. Een pvc vloer is namelijk supersterk en kent een lange levensduur.

Wat ook een wereld van verschil maakt in sfeer en uitstraling zijn de kleuren op de wanden. In Zundert is gekozen voor een combinatie van verf met heel mooi behang. Hier en daar is het behang verwerkt met een dunne lijst erom; net schilderijtjes.

Kortom; al met al hele sfeervolle ruimtes in Zundert met de warme en gemoedelijke uitstraling die je mag verwachten in een café of een B&B.

In het adviesgesprek ontstond het idee voor een lijst om het behang: geweldig! Precies wat het café nodig heeft!

De vloer

Je kan je voorstellen dat je in een café een fijne, sterke vloer wilt leggen. Eentje die tegen een stootje kan, krasvast is, makkelijk in onderhoud, beetje bestand tegen water en nog mooi staat ook. Met een pvc vloer van Moduleo zit je dan goed. Een oersterke pvc vloer met alle gemakken van dien, bovendien verkrijgbaar in vele unieke dessins.

In Zundert is gekozen voor een duurzaam geproduceerde Moduleo pvc vloer; de Parq Small Country Oak 54852. Thuisin Dictus heeft de vloer in visgraat gelegd. Hierdoor ontstaat een mooi schakering in kleuren wat de vloer alles behalve saai maakt en waarbij je de houtstructuur kan voelen zonder herhaling van patronen. Weet je dat een pvc vloer ook gecombineerd kan worden met vloerverwarming? En houd je nou niet zo van een houtlook, Moduleo heeft ook hele toffe steenlook pvc vloeren.

Ook in de B&B, boven het café, is voor dezelfde vloer gekozen. Zo breng je eenheid en rust in beide ruimten!

Binnenkijker Thuisin Dictus Zundert
Binnenkijker Thuisin Dictus Zundert
Binnenkijker Thuisin Dictus Zundert

Verf en behang

Met verf en behang tover je een compleet andere sfeer. Voor zowel verf als voor behang bieden wij kwalitatief hoogstaande merken met geweldige kleuren en de meest uiteenlopende collecties behang. Welk behang kies jij? Een effen kleur, een hip dessins of combineer je beiden? En wees gerust; Thuisin schildert en behangt graag voor je!

De wanden in het caf130 hebben een hele warme grijstint gekregen; Topaz Grey / Lush Bean. Hierdoor komt het gekozen behang zo goed tot zijn recht! Er is zoveel mooi behang te kiezen. Thuisin Dictus heeft behang van Kroma, Arte en Elitis Formentera gebruikt waarvan een deel in het café dus in een soort lijst geplaatst is. Prachtig!

De wanden in de B&B hebben de verfkleuren Mild Stone en Real Stone gekregen. Het behang is van Van Gogh. Wil je meer weten, maak dan eenvoudig een afspraak of kom langs in de winkel!

Maak een afspraak

Binnenkijker Thuisin Dictus Zundert
Binnenkijker Thuisin Dictus Zundert
Binnenkijker Thuisin Dictus Zundert

Wil jij dit ook?

Wil jij je wanden voorzien van een toffe kleur, maar niet zelf schilderen? Ben je dol op behang, maar niet op behangen? Dan doen wij het voor je! Bij Thuisin kan je terecht voor advies en inspiratie en met hetzelfde gemak voeren wij al het inmeten en monteren voor je.

Zoek je een totale woninginrichting of een enkel gordijn; Thuisin heeft het. Kom naar onze winkel, we helpen je graag!

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra