Zakelijke projecten van Thuisin

Met ons ruime assortiment vloeren, raambekleding, gordijnen, verf & behang maken we van jouw bedrijf of instelling een prettige woon- en of werkplek. In welke kleur, stijl, structuur of materiaal je maar wenst.

Thuisin voor de complete inrichting van je bedrijf of instelling

Thuisin is al meer dan 10 jaar de specialist voor een complete inrichting of restyling bij bedrijven en instellingen in bijvoorbeeld de zorg, horeca, voor makelaars en aannemers. Vanaf de oplevering van het complex, of bij het opknappen van de verouderde inrichting, staan wij voor je klaar. We bieden je kwaliteit van producten én kwaliteit van advies op het gebied van stijl en montage.

Turnkey oplevering

We leveren het geheel ‘turnkey’ op, oftewel volledig afgewerkt, zodat je zelf niets meer hoeft te doen. Zelfs qua inrichting staan onze interieur adviseurs voor je klaar. Of dat nu in onze winkel is, of bij je thuis of kantoor. Wij maken een plan met alle wensen met de daarbij horende functionaliteiten. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Alles voor jouw bedrijf of instelling onder 1 dak!

“Zelf niets doen, alles uit handen geven en verzekerd zijn van een perfecte afwerking. Dat is de service van Thuisin”

Service & Ontzorging

Onze service gaat samen met een strakke planning en een perfecte uitvoer. Thuisin werkt met het ‘alles onder één dak’ principe. Van het geven van een volledig interieurplan, tot onze meet- en montageservice. Alles om van jouw bedrijf een functioneel en inspiratievol geheel te maken.

Ons plan van aanpak:

 • Afspraak in de winkel of op locatie
 • Advies over producten, interieur en styling
 • Inmeten van wand, vloer, raamdecoratie en/of kasten
 • Passende offerte opstellen
 • Vooraf afgekaderde planning
 • Leg- en montageservice
 • 1 aanspreekpunt in het gehele proces
 • Oplevering, nazorg en garantie

Wat doet Thuisin voor je?

Wat wij onder andere doen:

 • Restyling van kantines van verzorgingscentra
 • Zonwering en gordijnen voor kantoren
 • Vloer vervangen in hotels
 • Kleuradvies met verf en behang voor restaurants
 • Make-over woningen voor de verkoop
 • Plaatsen van kasten op maat bedrijfsverzamelgebouwen

Type bedrijven waar wij voor werken:

 • Aannemers, voor nieuwbouwwoningen en verbouwingen
 • Zorginstellingen
 • Makelaars
 • Industrie
 • Horeca
 • Hotels
 • Profit én non-profit organisaties

Raamdecoratie, gordijnen en (buiten)zonwering

Raamdecoratie, gordijnen en (buiten)zonwering is een belangrijk onderdeel bij bedrijven en instellingen. Voor zonwering, privacy, isolatie, sfeer en aankleding. Wij adviseren je graag over onze raamdecoratie producten, voor binnen en buiten. We komen bij jouw bedrijf inmeten en monteren daarna vakkundig je gekozen raamdecoratie en gordijnen.

Smart home

Wij hebben oog voor onze toekomst en het milieu. Daarom bieden wij jou slimme bedieningssystemen voor raamdecoratie.

Want met een smart home systeem weet je zeker dat na werktijd of in het weekend niemand naar binnen kan kijken. De raamdecoratie op kantoor bedien je via jouw smartphone. Hoef je niet nog een keer langs kantoor te rijden voor een check.

Maar niet alleen veiligheid speelt een rol. Raamdecoratie is isolerend. Dankzij automatisch bestuurbare raamdecoratie voorkom je dat de temperatuur op kantoor, in een zorgcomplex of een in een winkel erg schommelt. Je speelt op een positieve manier in op weersomstandigheden. Bovendien bespaar je op de energienota door warmteverlies via ramen te voorkomen.

Genoeg voordelen waarvan jij kan profiteren wanneer je voor elektrische bestuurbare raamdecoratie en smart home systemen kiest. Vragen? Wij adviseren je graag, tot gauw in onze showroom.

Vloeren, behang en verf

Thuisin heeft veel keuze op het gebied van vloeren met de daarbij horende specifieke eigenschappen, zoals warmte, slijtvastheid en geluidsabsorbsie. Geschikt voor veel en zwaar gebruik.

Onze specialisten adviseren je graag over welke vloer geschikt is voor welke ruimte en welke vloer past bij jouw bedrijf of instelling. Een vloer moet onderhoudsarm, sterk en in sommige gevallen sfeervol zijn. Voor het beste resultaat leggen onze vakmensen je gekozen vloer. Daarbij hoort het verwijderen van de eventuele oude vloer, het egaliseren van de ondervloer, het leggen van de nieuwe vloer inclusief de afwerking.

Behang, zoals glasvezelbehang, is een perfecte basis voor de muren van grote oppervlakten. Glasvezelbehang kan je gemakkelijk laten aanbrengen en met de druk van de oplevering scheelt dat je enorm veel tijd. Het behang kan je schilderen in de kleur naar wens.

Toch liever een statement op je muur ter inspiratie in de vergaderzaal, of ter opfleuring van de kantine? Dan zal een wallpower of een opvallend behangetje goed passen.

Verf

Voor binnen en buiten, in felle kleuren of in rustig wit voor grotere oppervlakten. Onze verfspecialisten weten alles over verf, diverse kleuren en verf toebehoren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Natuurlijk staan wij ook stil bij het milieu en het duurzaam ondernemen. Onze merken zijn voorzien van een milieukenmerk én hebben wij ons eigen keurmerk; Decologisch. Met Decologisch staan wij voor:

 • Duurzame en milieuvriendelijke producten die niet geproduceerd zijn met behulp van kinderarbeid
 • Geproduceerd en verhandeld met eerlijke voorwaarden (People, Planet en Profit)

Een onderdeel van onze Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap is het ondersteunen van een goed doel. Zo hebben wij dit jaar een aantal leefruimtes van een verzorgingscentrum geheel opgeknapt met een fris likje verf en sprankelend behang.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem contact op met de winkel bij jou in de buurt en laat je informeren en adviseren!

Thuisin voor je bedrijf of instelling

Contact voor zakelijk interieurproject

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.