Dat kan! Mits je je vloer door een vakman laat leggen. Dan lijkt een pvc betonlook vloer één geheel. Bij Thuisin ben je aan het juiste adres voor advies, inspiratie, inmeten én het leggen van je vloer!

Ja. Wil jij bijvoorbeeld raamdecoratie voor je dakraam? Geen probleem! We kunnen alles op maat maken.

Absoluut! Of je nu een draaikiepraam, hoog raam of dakraam hebt, wij kunnen alles op maat maken. Ontdek het met onze professionele inmeet- en montageservice.


De Duette heeft een isolerende functie die vooral in de winter effectief kan zijn. De lucht in de honingraat werkt als een buffer die de kou buitensluit. Vooral bij enkel glas is het effect hoog. In de zomer is dat andersom en houdt het de warmte buiten.

Ja. Duettes en plisségordijnen zijn gemaakt van vochtbestendige materialen. Zoals we al zeiden: je kunt écht je hele huis strak trekken met deze opties van raamdecoratie!

Ja, dit komt door de motoren die je elektrische markies aandrijven en de bedieningssysteem. Wij informeren je graag bij ons in de winkel!

Ja, over het algemeen worden elektrische rolluiken als veiliger beschouwd dan handmatige rolluiken. Dat komt omdat elektrische rolluiken ingebouwde beveiligingsfuncties kennen. Vraag ernaar in onze winkel.

Absoluut! Een pvc vloer is van zichzelf al behoorlijk duurzaam vanwege de lange levensduur. Daarbij is een pvc met houtlook bijna niet te onderscheiden van een echt houten vloer. Wil je een duurzame vloer? Bekijk dan ook eens de Thuisin Respectables collectie. Een serie duurzame vloeren met respect voor natuur en milieu.

Naast de aanschafkosten van screens kunnen er enkele extra kosten zijn om in overweging te nemen. Deze kunnen onder andere omvatten:

  1. Installatiekosten: Als je ervoor kiest om de screens professioneel te laten installeren, kunnen er kosten verbonden zijn aan de arbeid van de installateur.
  2. Aanpassingen aan het raam of de gevel: In sommige gevallen kunnen aanpassingen aan het raam of de gevel nodig zijn om de screens te kunnen installeren. Deze aanpassingen kunnen extra kosten met zich meebrengen.
  3. Onderhoudskosten: Hoewel screens over het algemeen weinig onderhoud vereisen, kunnen er kosten verbonden zijn aan periodiek reinigen of eventuele reparaties.

Het is belangrijk om deze mogelijke extra kosten mee te nemen bij het budgetteren en plannen van de installatie van screens als zonwering.


Natuurlijk zijn er alternatieven voor screens die vriendelijker zijn voor je portemonnee! Denk bijvoorbeeld aan zonneschermen, die een budgetvriendelijke optie bieden met hun eenvoudige luifels. Ook jaloezieën zijn een betaalbaar alternatief, met een traditionele uitstraling en toch enige bescherming tegen de zon. Het is belangrijk om je behoeften, budget en de gewenste functionaliteit in overweging te nemen bij het kiezen van het juiste alternatief. Dus, als je op zoek bent naar een zonwering die past bij je budget, zijn er zeker opties beschikbaar die je kunt verkennen!


Zeker! Rolluiken worden tegenwoordig aangeboden in een uitgebreid scala aan kleuropties, waardoor je volop keuze hebt om de perfecte kleur te vinden die bij je dakconstructie past. Hier zijn enkele populaire kleuropties die beschikbaar kunnen zijn:

  • Neutrale tinten: Kies uit diverse grijstinten, crèmekleuren en witte tinten. Deze klassieke kleuren passen goed bij verschillende dakconstructies en geven een tijdloze uitstraling.
  • Natuurlijke houttinten: Als je een warme en organische uitstraling wilt creëren, kun je kiezen voor rolluiken in natuurlijke houttinten. Deze kleuren bootsen de look van echt hout na en voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je dakconstructie.
  • Levendige kleuren: Wil je een statement maken? Ga dan voor rolluiken in opvallende kleuren zoals blauw, groen, rood of zelfs geel. Deze levendige kleuren kunnen een speelse en unieke uitstraling geven aan je dakconstructie.
  • Aangepaste kleuropties: Sommige leveranciers bieden ook aangepaste kleuropties aan, waarbij je een specifieke kleur kunt kiezen die past bij je persoonlijke voorkeur of bij de kleurenschema's van je woning.

Het is altijd een goed idee om kleurenstalen te bekijken en eventueel advies in te winnen bij één van onze winkels om de beste kleuroptie te kiezen die harmonieus samengaat met je dakconstructie en de algehele uitstraling van je huis.

De energie- en gasprijzen stijgen steeds meer, dan helpen alle kleine beetjes natuurlijk! Door te kiezen voor isolerende gordijnen houd je de warmte in de zomer buiten én in de winter binnen. In theorie geldt dat hoe dichter de gordijnstof gewoven is, hoe beter het gordijn isoleert. Je kunt ook gordijnen met een extra isolerende voering krijgen. Vraag onze specialisten om advies!