Jazeker! Je kunt bijvoorbeeld overwegen om je elektrische buitenzonwering te bedienen via een app of door gebruik te maken van de optie met weersensoren.

Ja, er zijn speciale maten beschikbaar voor rolluiken die geschikt zijn voor dakkapellen en dakramen. Rolluiken kunnen worden aangepast aan verschillende maten en vormen om een goede pasvorm te garanderen. Of je nu een standaardafmeting hebt of een specifiek formaat nodig hebt voor jouw dakkapel of dakraam, er zijn op maat gemaakte rolluiken beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen. Meer weten? Kom langs in één van onze winkels, we geven je graag advies!

Je kunt je houten lamellen gewoon schoonmaken met een vochtige doek. We raden je aan om geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken en de lamellen goed af te nemen met een droge doek wanneer je klaar bent.

Absoluut! Het goede nieuws is dat er in sommige regio's subsidiemogelijkheden beschikbaar zijn voor de aanschaf van screens. Deze subsidies stimuleren energie-efficiëntie en duurzaamheid in woningen en gebouwen. Door gebruik te maken van deze subsidies kun je een deel van de kosten van screens terugkrijgen, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om te investeren. Het is de moeite waard om onderzoek te doen naar lokale, regionale of nationale subsidieprogramma's en energiebesparingsinitiatieven. Zo kun je niet alleen genieten van de voordelen van screens, maar ook profiteren van financiële ondersteuning. Een win-win situatie voor jouw portemonnee en het milieu!


In sommige gevallen zijn er subsidiemogelijkheden voor energie-efficiënte zonwering, dit kan variëren afhankelijk van de locatie en lokale regelgeving. Subsidies worden vaak geboden als onderdeel van energiebesparingsprogramma's of initiatieven voor duurzame bouw. Markiezen kunnen ook de energie-efficiëntie verbeteren, maar ze komen doorgaans minder vaak in aanmerking voor subsidies dan andere zonweringsopties.

Het is raadzaam om contact op te nemen met de lokale overheid of energie-efficiëntieprogramma's in jouw regio om te informeren naar eventuele beschikbare subsidies of financiële prikkels voor zonwering. De beschikbaarheid en voorwaarden van dergelijke programma's kunnen variëren, dus het is belangrijk om dit specifiek voor jouw situatie te onderzoeken.

Die zijn er absoluut, maar daar hoef jij je niet gelukkig niet om druk te maken. Daar zorgen onze vakmensen voor!

Ja, elektrische rolluiken bieden vaak verschillende bedieningsopties, zoals afstandsbedieningen, schakelaars, timers en smartphone-apps, zodat je ze kunt bedienen op de manier die het beste bij jouw behoeften past. De beschikbare opties bespreken we graag in onze winkel.

Markiezen zijn over het algemeen ontworpen om bescherming te bieden tegen de zon en lichte regen, ze zijn dus niet altijd bestand tegen harde wind of slecht weer. Bij zeer winderige omstandigheden kunnen markiezen beschadigd raken als ze niet worden ingetrokken of beveiligd. Het is belangrijk om de markiezen te sluiten bij slecht weer om schade te voorkomen en hun levensduur te verlengen. Als je in een gebied met vaak extreem weer woont, kun je overwegen om markiezen te kiezen die specifiek zijn ontworpen om winderige omstandigheden te weerstaan.

Markiezen kunnen geschikt zijn voor veel verschillende soorten boerderijen, maar de geschiktheid hangt af van de specifieke behoeften en stijl van de boerderij. Markiezen kunnen vooral geschikt zijn voor boerderijen met ramen en deuren die bescherming tegen de zon en regen nodig hebben, en voor boerderijen die een klassieke of traditionele uitstraling willen behouden. Het is belangrijk om de individuele eisen en esthetische voorkeuren van de boerderij te overwegen bij het beslissen of markiezen geschikt zijn. Heb je hierbij hulp nodig? Kom naar onze winkel voor advies en inspiratie.

Markiezen kunnen doorgaans worden aangepast aan verschillende soorten ramen, maar ze zijn mogelijk niet de meest geschikte optie voor alle situaties. Ze zijn ideaal voor traditionele rechthoekige ramen en kunnen ook worden aangepast voor erker- of boogramen. Voor zeer grote of ongebruikelijk gevormde ramen, zoals ronde of driehoekige ramen, zijn markiezen mogelijk minder geschikt vanwege de complexiteit van de installatie. In dergelijke gevallen kunnen andere vormen van zonwering, zoals rolluiken, screens of aangepaste oplossingen, meer geschikt zijn. Het is raadzaam om advies in te winnen bij een professionele zonweringsspecialist om de meest geschikte oplossing te vinden voor jouw specifieke ramen.

Daar hoef jij je geen zorgen over te maken want dat doen onze vakmensen voor je! Lees meer over onze montage service.

Ja juist! Bij veel grote ramen, een schuifpui, tuindeuren en enkel groot raam zijn paneelgordijnen geschikt. De panelen worden gemonteerd aan een railsysteem zodat je ze makkelijk alle kanten op kan schuiven. Bij een paneelgordijn kan je kiezen voor baleinen, dit staat mooi en komt de stevigheid ten goede, zeker wanneer je kiest voor hele hoge paneelgordijnen. De breedte van een paneel kan oplopen tot bijna anderhalve meter, meest voorkomend is 50 of 60 cm. Hiermee kan je een enorme lengte voorzien van paneelgordijnen.