Luxaflex® Hordeuren

Geen last meer van vervelende muggen of andere insecten in huis maar gewoon genieten van de zomer met de terrasdeuren open. Luxaflex® Hordeuren weren insecten en zijn volledig om maat verkrijgbaar. Kies uit een ruim assortiment van Luxaflex® met plissé hordeuren, scharnierende hordeuren of schuivende hordeuren.

Luxaflex® Hordeuren

In de zomermaanden zijn we weer buiten te vinden voor het heerlijke buitenleven en het mooie weer. Er is dan niets zo vervelend om insecten in huis rond te hebben vliegen. Wil je wel kunnen genieten van de frisse buitenlucht maar geen vliegen of muggen in huis? Dan is een hordeur van Luxaflex® de oplossing.

Er zijn diverse soorten hordeuren verkrijgbaar zoals plissé hordeuren, schuivende hordeuren en vaste hordeuren. Alle hordeuren van Luxaflex® worden helemaal op maat gemaakt. Op deze pagina lees je alles over de hordeuren van Luxaflex® en welke hordeur het beste bij jou past.

Welke hordeuren zijn er?

De hordeuren van Luxaflex® zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Zo kies je altijd een passende hordeur bij jouw woning. De collectie van Luxaflex® bestaat bij Thuisin uit de volgende hordeuren:

  • Plissé hordeuren
  • Scharnierende of vaste hordeuren
  • Schuivende hordeuren

Een plissé hordeur is waarschijnlijk een van de meest bekende hordeuren. Deze hordeur vouwt zich op, net als een plissé gordijn, als je hem opent. Dit geeft de hordeur een luxe uitstraling. De plissé hordeur is populair door het comfortabele gebruik en neemt weinig ruimte in beslag. Deze hordeuren zijn gemakkelijk te gebruiken in elke deur en zijn zeer weerbestendig, daardoor kan je de deur ook aan de buitenkant laten monteren.

Hordeuren voor brede deuren en schuifpuien

Scharnierende of vaste hordeuren zijn hordeuren die een extra deur vormen voor- of achter je achterdeur. Vaste of scharnierende hordeuren zijn dan ook alleen geschikt wanneer je een openslaande deur hebt. De Luxaflex® hordeuren hebben een magnetische zelfsluiter. De deuren kun je ook goed uitbreiden met een schopplaat, wat handig is als je een huisdier hebt.

Heb je een schuifpui of een grote deur? Dan kan je het beste gaan voor een schuivende hordeur. Deze werkt net iets anders dan de plissé hordeur en rolt het gaas op in plaats van het te vouwen. De schuivende hordeuren van Luxaflex® hebben een soft-close techniek en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Heb je een grote schuifpui of een dubbele deur? Kies dan voor een dubbele hordeur.


Minder last van hooikoorts dankzij Poll-Tex gaas

Bij alle Luxaflex® Horren heb je de mogelijkheid om te kiezen voor Poll-Tex® gaas. Dit gaas is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van hooikoorts. Het gaas houdt een groot deel van de pollen tegen, laat geen insecten door maar behoudt wel een hoge lucht doorlaatbaarheid. Hiermee heb je minder last van hooikoorts in het hooikoortsseizoen maar geniet je toch van frisse lucht in je huis.

Hordeuren op maat laten inmeten en monteren

Heb je een grote schuifpui of dubbele deuren? Dat is geen probleem, alle Luxaflex® hordeuren worden op maat gemaakt. Wil jij graag genieten van mooi weer met een nieuwe hordeur? Wij komen graag jouw deur bij je thuis inmeten en, mocht je dat graag willen, ook monteren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor hordeuren bij jou thuis? Kom dan naar de dichtstbijzijnde winkel.