Luxaflex® LiteRise®

Je raamdecoratie nog makkelijker bedienen zonder vervelende koordjes, dat is Luxaflex® LiteRise®. Met één vinger je raamdecoratie bedienen doormiddel van een handig 'lipje'. Daar wil je meer van zien en weten! Dat kan bij Thuisin.

LiteRise® bij je Thuisin raamdecoratie, wat is het?

De naam zegt het al, een ‘LiteRise®’, dit betekent dat je je raamdecoratie ‘licht kan rijzen’. Oftewel, het optrekken en naar beneden halen is echt super eenvoudig. LiteRise® kan gebruikt worden voor plissés, jaloezieën, rolgordijnen en duettes van Luxaflex®. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs in de winkel en laat je inspireren en adviseren. Met Literise® bedien je je raamdecoratie met één vinger. Door het ‘lipje’ aan de onderkant en bovenkant van je raamdecoratie duw of druk je je raamdecoratie omhoog of omlaag, laat hem los als je raamdecoratie op de gewenste hoogte is en de raamdecoratie blijft hangen.

Veiligheid zonder koorden en kettingen

Luxaflex® hecht veel waarde aan veiligheid, vandaar dat LiteRise® ook een prachtig systeem is wanneer je kinderen hebt. Bij een LiteRise® bediening is namelijk geen koord betrokken, kinderen kunnen hier vaak in verstrikt raken. Dit maakt de bediening kindvriendelijk.

Kom bij ons in de winkel langs voor meer informatie over LiteRise®.