Artelux

Artelux is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is gordijnen, met een sterke focus op kwaliteit en design. Ze bieden een breed scala aan gordijnen, van overgordijnen tot vitrages en hebben een reputatie opgebouwd voor het leveren van stijlvolle oplossingen voor interieurdecoratie.

Artelux gordijnen combineren moeiteloos stijl, kwaliteit en duurzaamheid in één prachtig geheel!

Artelux gordijnen

Met de uitgebreide collectie stoffen zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos met Artelux gordijnen. De elegante gordijnstoffen passen bij elke smaak en iedere woonstijl. Of je nu houdt van effen stoffen, kleurrijke dessins, natuurlijke tinten, modern of klassiek, of liever een tijdloze uitstraling wilt creëren - de keuze is helemaal aan jou.

Wil je vouwgordijnen in de keuken of inbetweens voor de schuifpui? De Artelux collectie biedt alles. Onderhoudsvriendelijke mogelijkheden met details die je niet verwacht, keuze in transparanties, kleuren en contrasten. Met altijd oog voor detail bij alle soorten Artelux gordijnen.

Wil je de gordijnen van Artelux graag eens zien?

Kom langs in onze winkel

De duurzaamheid van Artelux

Artelux gordijnen zijn niet alleen een sfeervolle keuze voor je interieur, maar ook een duurzame. Gemaakt met oog voor het milieu, worden de gordijnstoffen vervaardigd met aandacht voor milieuvriendelijke processen en materialen. Elk gordijn wordt zo ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze een verantwoorde en duurzame keuze zijn voor jouw interieur.

Nieuwsgierig naar de gordijnen van Artelux? Wij inspireren je graag!


Maak een afspraak