Binnenkijken in Etten-Leur

Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert
Project details
Datum
november 2022
Opdrachtgever
Etten-Leur
Ruimte
Woonkamer, Keuken, Hal, Slaapkamer
Uitvoerder
Thuisin Dictus Zundert
Producten
PVC vloeren, Gordijnen, Houten jaloezieën, Horren, Duettes, Behang

Dit zijn, wat je noemt, de echte pareltjes in ons werk. Een leeg appartement waarbij wij mogen meedenken over de indeling en vervolgens de totale aankleding mogen uitvoeren. Met dit soort vragen komt het hele ontzorgen door ons samen; advies, inspiratie, vakkennis, meten en monteren. We nemen zelfs het restafval mee :). Het hele appartement hebben wij voorzien van een gave pvc visgraat vloer waarmee je automatisch alle verschillende ruimten met elkaar verbindt. Raamdecoratie, gordijnen, horren en behang, we verzorgden het allemaal!

Samenwerking met Thuisin Dictus

Als je een leeg appartement betrekt, komt er best wat op je af. Waar begin je dan? Deze bewoners deden het enige juiste; ze riepen de hulp van Thuisin Dictus in. Of je gaat verhuizen of verbouwen, in Zundert ben je aan het juiste adres. Met advies en inspiratie word je vakkundig geholpen. En doordat je hier alles onder één dak vindt laat je je woninginrichting perfect bij elkaar aansluiten, zodat jij optimaal kan genieten. Bij Thuisin Dictus houden ze ervan om jou te ontzorgen. Dus als je alles in de sfeervolle woonwinkel hebt uitgezocht, doen zij de rest. Het inmeten van vloeren, raamdecoratie, gordijnen en horren is voor deze vakmensen een koud kunstje. Alles zo monteren dat het exact geworden is wat jij wenst, daar draaien ze hun hand niet voor om. Geen vraag is te gek, geen klus is te groot. Wil jij dat ook? De beste producten en volledige ontzorging? Dat begrijpen wij! Kom dan langs in onze winkel!

Thuisin Dictus

Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert
Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert
Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert

Begin bij het begin

Jaaaa, dan ben je eigenaren van een leeg appartement. Hoe leuk! Bij Thuisin kan je terecht voor advies en inspiratie. En als jij het wenst denken we met je mee over de indeling en de totaalinrichting. In zo'n geval is het verstandig een interieuradvies te vragen. Aan de hand van jouw woonwensen, woonstijl en budget gebruiken we een stappenplan om van jouw huis helemaal jouw thuis te maken.

Samen met onze interieurstylist kies je kleur, materialen en producten. Als je je keuzes gemaakt hebt, meten wij in en monteren wij alles voor je.

Bij Thuisin laat je je producten net zo makkelijk op maat maken. Of het gaat om je raamdecoratie, gordijnen of horren, zoals hier in Etten-Leur, wij draaien onze hand er niet voor om!

Samen met Thuisin hebben wij ons lege appartement praktisch ingedeeld. Het advies hebben wij overgenomen en zo een sfeervolle totaalinrichting neergezet. Het is nog mooier geworden dan dat we vooraf hoopten!

Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert

De vloer

Wanneer je zo'n prachtige ruimte hebt benut je dit natuurlijk optimaal. Wil je verbinding tussen de verschillende leefruimten en eenheid uitstralen, kies dan voor één en dezelfde vloer. Thuisin heeft verschillende soorten vloeren, van laminaat tot tapijt en van Marmoleum tot pvc.

In dit appartement hebben wij een krasbestendige, sterke en waterafstotende pvc vloer geadviseerd. Gekozen is voor een visgraatpatroon, waarmee het hele appartement een chique uitstraling krijgt. De vloer is van Cotap, Montpellier natural 4503. Doordat het een lichte houtlook heeft, lijkt de ruimte optisch ruim.

En weet je dat pvc heel goed gecombineerd kan worden met elektrische vloerverwarming?

Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert
Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert
Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert

Raamdecoratie & gordijnen

Als je ooit bent verhuisd dan weet je dat een ruimte pas echt af is wanneer er iets voor de ramen hangt.

In Etten-Leur heeft Thuisin Dictus voor de gehele pui bij het balkon ons eigen merk LOOKin gordijnen, Pineto II geadviseerd. De mooie waveplooi zorgt voor een soepel vallend gordijn, waardoor het daglicht rijkelijk de eetkamer in valt.

Ook zijn er houten jaloezieën geplaatst, eveneens van LOOKin 5679. Strak, mooi en duurzaam met een stoer karakter dat perfect aansluit bij de rest van de inrichting.

Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert
Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert
Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert

Horren

Niets fijner dan je ramen open kunnen zetten zonder dat er insecten je huis in vliegen. Dat is niet alleen prettig in de zomermaanden, dat is superfijn het hele jaar door!

In de dakkapellen zijn hor jaloezieën geplaatst met een magneetframe. Deze verwijder je even gemakkelijk als dat je ze plaatst. Bij de pui naar het balkon is een dubbele plissé hordeur geplaatst. Zo kan je makkelijk naar buiten en terug naar binnen. Je kan met een plissé hor ook de hordeur halverwege laten staan. En of je nu een enkele of een dubbele tuindeur hebt, zoals in Etten-Leur, voor nagenoeg elk raam en iedere deur hebben wij horren.

Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert
Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert
Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert

Behang

Niets leuker dan iets voor je wanden mogen uitzoeken. Of je gaat voor een toffe kleur verf of een mooi en hip behang; Thuisin heeft het! En wil je verf en behang liever aan laten brengen? Dat kan! Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.

Het behang op de slaapkamer in Etten-Leur is wel heel tof, he? Het is van Arte, Selva 75000a.

Wil jij dit ook?

Wil je ook totaal een nieuwe inrichting in je huis? Ga je verbouwen of verhuizen? Of zoek je gewoon een enkel gordijn of mooi behang? Dat kan! Bij Thuisin vind je alles voor je woninginrichting. Kom langs in onze winkel of maak eenvoudig een afspraak!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra