Binnenkijken in Rijssen

Binnenkijker Thuisin Rijssen woonkamer
Project details
Datum
april 2023
Opdrachtgever
Jos & Gera
Ruimte
Woonkamer, Keuken
Uitvoerder
n.n.b.
Producten
Raamdecoratie, Inbetweens, Horizontale jaloezieën, Gordijnen, Verf, Behang

Stel, je gaat je huis inrichten en hebt geen idee waar te beginnen. Of je wilt muren schilderen en behangen maar hebt zelf twee linkerhanden. Wat doe je dan? In beide gevallen stap je binnen bij Thuisin. Voor al je interieurvragen staan wij met advies en inspiratie voor je klaar. Tijdens ons interieuradvies combineren wij jouw woonwensen met kwalitatieve producten. En weet je wat? Wij nemen jou al het werk uit handen!

Samenwerking met Thuisin

Ben je op zoek naar raamdecoratie en gordijnen of een nieuwe vloer? Wil je kwalitatief goede verf en verfbenodigdheden en misschien die ene muur wel behangen? Zelfs voor kasten op maat en buitenzonwering ben je bij Thuisin aan het goede adres. De ruime woonwinkel laat het complete assortiment zien. Daar maken ze het kiezen van een compleet nieuwe woninginrichting of een enkel gordijn een stuk overzichtelijker. En vind je het lastig om te kiezen? Of wil je graag advies wat past bij jouw woonstijl en binnen jouw budget? Vraag dan een interieuradviesgesprek aan.

De bewoners in Rijssen hebben dat ook gedaan. En kijk het resultaat! We hebben de hele benedenverdieping voorzien van een lik verf en tof behang. In de woonkamer is gekozen voor nieuwe horizontale jaloezieën. Mooi, strak en super functioneel. Bij de eethoek monteren wij licht doorlatende inbetweens. Want bij Thuisin bieden ze alles onder één dak; advies, inspiratie, de mooiste producten en montage. Zien we je snel?

Thuisin

Binnenkijker Thuisin Rijssen woonkamer
Binnenkijker Thuisin Rijssen woonkamer
Binnenkijker Thuisin Rijssen woonkamer

Inbetweens in de woonkamer

Echte sfeermaker zijn het; onze inbetweens. Ze zijn transparanter dan overgordijnen en net een tikkeltje dikker dan vitrages. Je krijgt hiermee het licht heel prettig in je kamer terwijl je inkijk weert. In Rijssen hangen ze voor de gehele achterpui in een mooie waveplooi. Dit geeft een luchtige uitstraling en past in iedere woonstijl van klassiek tot modern.

De inbetweens zijn van Vadain uit de collectie Proof. Een veelzijdige collectie geïnspireerd op de laatste woontrends. De champagnekleur is de kleur 17 Linen. Zoals je ziet geeft het de hele ruimte meer sfeer. De kleur sluit perfect aan bij de vloer en de wanden en maakt van de woonkamer een heel mooi geheel.

Wij houden van de combinatie met de strakke jaloezieën. En weet je dat je er ook voor kan kiezen om al onze raamdecoratie en gordijnen elektrisch te bedienen? Zo mooi en handig!

Meer over elektrische bediening

Bij Thuisin vind je alles onder één dak!

Binnenkijker Thuisin Rijssen woonkamer

Horizontale jaloezieën

Houd je van stoer industrieel, modern of zelfs de Scandinavische woonstijl; horizontale jaloezieën passen nagenoeg altijd. Waarom? Omdat ze in verschillende materialen verkrijgbaar zijn en ook uit de kleuren kan je kiezen! Deze zijn van bamboe en zwart, maar denk ook aan wit, grijs of zelfs RAL kleuren. Je kan er letterlijk alle kanten mee op.

In Rijssen zijn ze elektrisch te bedienen. Hier hoef je dus helemaal je luie stoel niet meer voor uit! Met één druk op de afstandsbediening of via een app op je smartphone of tablet laat je de lamellen kantelen. En geloof ons; als je dit een keer gezien hebt, dan wil je het zelf ook thuis.

En niet alleen je raamdecoratie kan je zo bedienen, je kan je complete huis slim inrichten. Thuisin installeert het voor je; zoals je deurbel, de verlichting, de elektrische vloerverwarming en/of je slimme thermostaat.

Meer over slim wonen

Binnenkijker Thuisin Rijssen woonkamer
Binnenkijker Thuisin Rijssen slaapkamer behang
Binnenkijker Thuisin Rijssen woonkamer benahg

Verf & behang

Ook in verf & behang heeft Thuisin een ruime keuze. Zoek je buiten- of binnenverf, muur- of grondverf? Ze hebben het! Elke kleur wordt hier gemengd en als je wilt schilderen eigen vakmensen jouw woning. In deze woning zijn alle muren, binnendeuren en kozijnen op de benedenverdieping voorzien van een nieuwe laag.

Wanneer je de winkel binnenstapt vind je heel veel behangboeken van verschillende merken. Van mooi rustig behang tot ware eyecatchers voor jouw muur. Jij wordt geïnspireerd door de prachtige behang collecties van merken zoals Arte, Hooked on Walls, Noordwand, Rasch, A.S. Création en nog vele andere hoogwaardige merken.

Van kinderkamer tot woonkamer, bij Thuisin vind je precies wat je zoekt.

Binnenkijker Thuisin Rijssen slaapkamer

Wil je dit ook?

Dat begrijpen wij als geen ander en dat kan! Ben je op zoek naar bovenstaande producten of wil je je laten adviseren tijdens een persoonlijk gesprek? Bij Thuisin vind je het!

Wij helpen je graag met advies, inspiratie, de mooiste en beste producten en het inmeten en monteren hiervan.

Kom langs in onze winkel of maak eenvoudig een afspraak. Wij helpen je graag!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra