Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 866 beoordelingen van klanten.

Thuisin Carlo Loos

Welkom bij Thuisin Carlo Loos in Hillegom. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar in onze winkel.

Kom langs bij Thuisin Carlo Loos in Hillegom

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Carlo Looss in Hillegom. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel.

 

Thuisin Carlo Loos
Hoofdstraat 154
2181 EH
Hillegom
Vragen?
Bellen (0252) 530520
Mailen
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Assortiment Hillegom

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Hillegom dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Carlo Loos in Hillegom.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Hillegom of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Categorieën

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Carlo Loos in Hillegom of bestel direct online.

Meer weten

Categorieën

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Hillegom!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Carlo Loos in Hillegom.

Meer weten

Categorieën

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Carlo Loos heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin Carlo Loos in Hillegom. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Lisse naar Thuisin Carlo Loos (Hoofdstraat 154, 2181 EH Hillegom)

 • Komend vanuit de richting Lisse neem je de N208 naar Hillegom. Na 2,4 kilometer neem je op de rotonde de1ste afslag naar de  Je vindt ons aan de linkerkant op nummer 154.

Vanaf De Zilk naar Thuisin Carlo Loos (Hoofdstraat 154, 2181 EH Hillegom)

 • Komend vanuit de richting De Zilk, neem je de Hoogduinweg/de N442 gedurende de 1,4 kilometer. Neem op de rotonde de2e afslag naar de Wilhelminalaan/de  Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Van Den Endelaan/de N208. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Hoofdstraat. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Bennebroek naar Thuisin Carlo Loos (Hoofdstraat 154, 2181 EH Hillegom)

 • Komend vanuit de richting Bennebroek ga je naar de Rijksstraatweg/de N208. Na 3,1 kilometer neem je op de rotonde de 23 afslag naar de Van Den Endelaan/de N208.Na circa 400 meter neem je op de rotonde de tweede afslag naar de Hoofdstraat. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Hoofddorp naar Thuisin Carlo Loos (Hoofdstraat 154, 2181 EH Hillegom)

 • Komend vanuit de richting Hoofddorp volg je de Kruisweg en de N201 naar de Spieringweg in Schellinkhout /Zwaanshoek. Ga bij de rotonde rechtdoor om opde Spieringweg te blijven. Sla linksaf naar de Hillegommerdijk. Na 1,7 kilometer sla je rechtsaf de Meerlaan in. Ga bij de rotonde rechtdoor om op de Meerlaan te blijven. Sla linksaf naar de Jonkheer Mockkade. En vervolgens rechtsaf naar de Van Meerbeekstraat. Sla rechtsaf om op de Van Meerbeekstraat te blijven. Sla linksaf naar de  Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Nieuw- Vennep naar Thuisin Carlo Loos (Hoofdstraat 154, 2181 EH Hillegom)

 • Vanaf Nieuw- Vennep rij je richting Beinsdorp via de Venneperweg. Vanaf Beinsdorp rij je Hillegom in en rij je via de Meerlaan en van Meerbeekstraat naar de Hoofdstraat. Hier kun je ons vinden aan de rechterkant.

Vanaf Heemstede naar Thuisin Carlo Loos (Hoofdstraat 154, 2181 EH Hillegom)

 • Vertrekkend vanuit Heemstede ga je richting de Herenweg/de N208. Vervolg de weg op de N208. Rij deze voort de gedurende 7,2 kilometer. Neem op de rotonde de2e afslag naar de  Je vindt ons aan de linkerkant.

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 866 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging