Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Thuisin Driessen

Kom langs in onze winkel in Beek en Donk, onze medewerkers staan voor je klaar.

Klanten waarderen Thuisin Driessen met een
9,3 uit 21 reviews

Kom langs bij Thuisin Driessen in Beek en Donk

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Driessen in Beek en Donk. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel.

Thuisin Driessen
Koppelstraat 87
5741 GB
Beek en Donk
Vragen?
Bellen 0492465373
Mailen
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten
Maak een afspraak
Afspraak maken

Assortiment Beek en Donk

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Beek en Donk dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Driessen in Beek en Donk.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Beek en Donk of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Driessen in Beek en Donk of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Beek en Donk!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Driessen in Beek en Donk.

Meer weten

Categorieën

Kasten op maat

Opbergruimte kun je nooit genoeg hebben. Daarom maken wij graag voor jou de perfecte kast.

Meer weten

Buitenzonwering

Laat de zon maar schijnen! Onze buitenzonwering houdt het binnen lekker koel. En jij kunt lekker lang van het mooie weer genieten. Vind passende zonwering bij Thuisin Driessen in Beek en Donk.

Meer weten

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Driessen heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin Driessen in Beek en Donk. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Gemert naar Thuisin Driessen (Koppelstraat 87 5741 GB Beek en Donk)

  • Vertrekkend uit Gemert gaan we richting Het Frans Brugske. Weg vervolgen naarde Diederikstraat en sla vervolgens rechtsaf. Sla weer rechtsaf naar de Zuid-Om / N27 (ga rechtdoor over de rotonde). Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Beeksedijk / N272. Sla rechtsaf naar de Peeleindseweg. Weg vervolgen naar de Monseigneur Verhagenstraat en daarna de weg vervolgen naar de Koppelstraat. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Mariahout naar Thuisin Driessen (Koppelstraat 87 5741 GB Beek en Donk)

  • Vertrekkend vanuit de Mariastraat gaan we richting Ginderdoor. Na 1,6 kilometer neem je de 3e afslag naar de Herendijk/Kapelstraat. Sla linksaf om op de Kapelstraat te blijven. Neem een flauw bocht naar rechts naar de Pater de Leeuwstraat. Sla vervolgens rechtsaf naar de Koppelstraat. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Lieshout naar Thuisin Driessen (Koppelstraat 87 5741 GB Beek en Donk)

  • Vertrek inwestelijke richting op de Kuiperstraat naar de  Sla rechtsaf naar de Dorpsstraat en vervolgens weer rechtsaf naar de Molendreef. Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Herendijk en vervolg je weg naar de Kapelstraat. Sla linksaf om op de Kapelstraat te blijven. Maak een flauwe bocht naar rechts naar de Pater de Leeuwstraat en sla rechtsaf naar de Koppelstraat. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Boekel naar Thuisin Driessen (Koppelstraat 87, 5741 GB Beek en Donk)

  • Afkomstig uit de richting Boekel gaan we richting de N605. Deze volg je gedurende 4,5 kilometer. Weg vervolgen naarde Boekelseweg/de  Ga verder op de Vondellaan en rechtdoor over de twee rotondes die je tegenkomt. Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Komweg. Vervolg je weg naar de West-Om. En daarna naar de Beeksedijk/de N272. Sla rechtsaf naar de Peeleindseweg. Weg vervolgen naar de Lekerstraat en vervolg als laatste de weg naar de Koppelstraat. Je vindt ons dan aan de rechterkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging