Ons rapportcijfer is een 8,8 op basis van 1371 beoordelingen van klanten.

Thuisin Harmsen

Welkom bij Thuisin Harmsen in Hengelo. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar in onze winkel.

Klanten waarderen Thuisin Harmsen met een
8,9 uit 15 reviews

Kom langs bij Thuisin Harmsen in Hengelo (Gelderland)

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Harmsen in Hengelo. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel.

Thuisin Harmsen
Zelhemseweg 21
7255 PS
Hengelo (gld)
Vragen?
Bellen (0575) 464000
Mailen
Openingstijden
Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30
Zaterdag08:30 - 16:00
ZondagGesloten

Assortiment Hengelo (gld)

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Hengelo dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Harmsen in Hengelo.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Hengelo of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Harmsen in Hengelo of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Hengelo!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Harmsen in Hengelo.

Meer weten

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Harmsen heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin Harmsen in Hengelo. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Onze medewerkers

Maak hier kennis met onze medewerkers.
Ze staan van maandag tot zaterdag voor je klaar.

Els
Iris
Jan-Willem
Marieke
Mirre
Petra
Jill
Marga
Tim

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Zelhem naar Thuisin Harmsen (Zelhemseweg 21, 7255 PS Hengelo)

  • Komend uit de richting Zelhem ga je richting de Hengeloseweg richting de rotonde. Dit rij je gedurende 3 kilometer. De weg verandert onderweg in Zelhemseweg. Sla rechtsaf om op de Zelhemseweg te blijven. Na ongeveer 2 kilometer vindt je ons aan de rechterkant.

Vanaf Varssel naar Thuisin Harmsen (Zelhemseweg 21, 7255 PS Hengelo)

  • Afkomstig uit de richting Varssel ga je richting de Sarinkdijk . Na 850 meter ga je rechtsaf richting de Varsselseweg en rij deze gedurende de 4,5 kilometer uit. Bij de Leliestraat ga je linksaf en vervolgens rechtsaf naar de Berkenlaan. Na 110 meter sla je linksaf naar de Zelhemseweg. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Veldhoek naar Thuisin Harmsen (Zelhemseweg 21, 7255 PS Hengelo)

  • Komend uit de richting Veldhoek ga je richting de Varsselseweg. Sla rechtsaf bij de 1e dwarsstraat, de Veldhoekseweg/de N315 op. Na ongeveer 7,2 kilometer neem je op de rotonde de 1ste afslag naar de Hengeloseweg. Vervolg je weg naarde  Na ongeveer 1,9 kilometer sla je rechtsaf om op de Zelhemseweg te blijven. Je vindt o ns dan aan de rechterkant.

Vanaf Vorden naar Thuisin Harmsen (Zelhemseweg 21, 7255 PS Hengelo)

  • Komend vanuit de richting Horsterkamp ga je naar de De Horsterkamp. Na een kilometer Neem je op de rotonde de2e afslag naar de Rondweg/de  En ga gedurende 6,5 kilometer verder op de N316. Sla linksaf op de Molenenk en sla vervolgens linksaf naar de Zelhemseweg. Je vindt ons aan de rechterkant op nummer 21.

Vanaf Ruurlo naar Thuisin Harmsen (Zelhemseweg 21, 7255 PS Hengelo)

  • Komend vanuit de richting Groenloseweg gaan we naar de Nieuwe Weg. DeNieuwe Weg draait naar rechts en wordt de  Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Vordenseweg/de N312. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Vordenseweg/de N315/de N319. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Zelhemseweg/de N315. Vervolg de weg gedurende 5,7 kilometer op de Ruurloseweg. Sla linksaf naar de Beukenlaan. Sla rechtsaf naar de Steintjesweide en sla vervolgens linksaf naar de Bleekstraat. Vervolgens ga je rechtsaf naar de Leliestraat. Als laatst sla je linksaf naar de Zelhemseweg. Je vindt ons aan de linkerkant op nummer 21

Vanaf Toldijk naar Thuisin Harmsen (Zelhemseweg 21, 7255 PS Hengelo)

  • Vertrekt uit Zuidoostelijke richting op de Kruisbrinkseweg. Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Hoogstraat en vervolg naar de Reigersvoortseweg en de  Sla linksaf naar de Steenderenseweg en sla vervolgens rechtsaf om op de Steenderenseweg te blijven. Sla linksaf naar de Hengelosestraat en vervolg je weg naar de Molenenk. Sla vervolgens linksaf naar de Zelhemseweg. Je vindt ons aan de linkerkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8395331874544 op basis van 1371 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging