Shutters op maat laten maken

Shutters zijn de ideale raamdecoratie voor wie op zoek is naar een klassieke en stijlvolle uitstraling in huis. Ze zijn er in verschillende materialen, waarvan de houten shutters op maat veruit de meest populaire variant zijn. Deze houten shutters binnen passen perfect bij een landelijke, maar ook moderne interieurstijl. En het mooie aan shutters is, is dat wij ze volledig op maat voor je maken. Dus ook voor het hele hoge raam en het raam met een afwijkende maat. Shutters op maat vind je bij Thuisin!

Shutters op maat voor je ramen

Wanneer je besluit om shutters op maat aan te schaffen, is het belangrijk om deze te laten inmeten en monteren door een professional. Dit zorgt ervoor dat de shutters perfect passen en op de juiste manier worden gemonteerd, waardoor je jarenlang plezier hebt van deze raamdecoratie.

Het inmeten van de shutters op maat gebeurt door onze vakmensen die precies weten waar ze op moet letten. Zo wordt er onder andere gekeken naar de afmetingen van het raam en de manier waarop de shutters moeten worden gemonteerd. Dit kan bijvoorbeeld binnen of buiten het kozijn zijn; in of op de dag, zoals we dat noemen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor shutters voor een schuin raam of een raam met een afwijkende afmeting, wat vaak een lastige klus is om zelf uit te voeren. Door dit door onze vakmensen te laten doen, ben je verzekerd van een perfect eindresultaat.

Wil je meer weten? Maak eenvoudig een afspraak, we helpen je graag!

Shutters voor je raam binnen

Na het inmeten van de shutters op maat voor je ramen binnen, worden deze vervolgens voor je geproduceerd. Het voordeel van maatwerk is dat de shutters exact passen bij de afmetingen van je raam. Hierdoor sluiten ze naadloos aan en kunnen ze optimaal worden gebruikt om het licht te reguleren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor shutters met verschillende breedtes lamellen die open en dicht worden gedraaid, waardoor je zelf de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy kunt bepalen.

Wanneer de shutters op maat zijn geproduceerd, worden ze door onze vakmensen bij jou thuis gemonteerd. Dit gebeurt op een zorgvuldige manier, zodat de shutters stevig en veilig bevestigd worden en goed aansluiten op je ramen. Zo kan jij volop genieten van deze sfeervolle raamdecoratie!

Houten shutters op maat, de voordelen

Shutters zijn niet alleen een stijlvolle raamdecoratie, maar bieden ook nog eens verschillende voordelen.

  • Ze reguleren perfect het licht, waardoor je altijd een aangename sfeer in huis hebt
  • Ze bieden privacy, doordat je zelf kunt bepalen hoeveel je van binnen laat zien aan de buitenwereld
  • Houten shutters op maat zijn ook nog eens erg duurzaam, waardoor je er lang plezier van hebt

Kortom, shutters op maat laten inmeten en monteren is een verstandige keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle en functionele raamdecoratie. Door dit door een specialist te laten doen, ben je verzekerd van een perfect eindresultaat waar je jarenlang van kunt genieten.

Of je nu kiest voor houten shutters op maat of een ander materiaal, de shutters zullen een ware toevoeging zijn aan je interieur. Wil je meer weten? Kom naar onze winkel!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

De bediening van de shutters kan op verschillende manieren. Gebruikelijk is een verticale bedieningslat aan de voorzijde waarmee je de lamellen kunt bedienen. Het is ook mogelijk om dat te doen via de lamellen zelf.

Wie kiest voor gemak of bijvoorbeeld shutters wil bedienen op een plek waar je niet zo makkelijk bij komt, kan kiezen voor een motorische bediening op afstand. Het is mogelijk dit te doen met de smartphone of tablet via een speciale app.

Voor de maatvoering zijn diverse dingen van belang. Wil je bijvoorbeeld dat je raamdecoratie op de dag of in de dag wordt gemonteerd? Wij raden altijd aan om de maten op te laten nemen door een vakspecialist. Op die manier weet je 100% zeker dat de raamdecoratie na de montage perfect passend is. Wij helpen je hier uiteraard graag bij. Bel ons gerust om een inmeet-afspraak te maken.


Jazeker, het is mogelijk om shutters te laten maken die bruikbaar zijn voor speciale raamvormen, denk aan ronde of driehoekige ramen. Uiteraard levert dit wel een meerprijs op, maar het effect is geweldig. Plus natuurlijk het nodige comfort.

Kom langs in onze winkel, neem eventueel een foto van het raam mee, en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Jazeker!

Sinds 2015 zijn er verscherpte Europese richtlijnen waaraan raamdecoratie moet voldoen. De raamdecoratie moet voorzien zijn van een kindvriendelijke bediening. Dit betekent dat bedieningskoorden of –kettingen zodanig geconstrueerd moeten zijn dat bij een bepaald gewicht de zaak blokkeert waardoor kinderen niet verstrikt kunnen raken in koorden of kettingen. Hiertoe ontwikkelde Luxaflex® het zogenaamde SmartCord® dat voldoet aan de richtlijn.

Shutters zijn een duurzame keuze. Ze hebben een lange levensduur. Afhankelijk van hoeveel shutters, welke uitvoering en afmeting maken wij een offerte voor je. Zo weet je exact waar je aan toe bent. En wees gerust, Thuisin meet en monteert ook voor je!

Om te beginnen zijn het absolute eyecatchers in je huis! Shutters hebben een hele bijzondere uitstraling; heel zomers. Ze zijn duurzaam en sfeerverhogend. Bovendien kunnen shutters voor vrijwel alle ramen en deuren geplaatst worden.

Meer weten over shutters laten maken?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, inclusief je vraag. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden!

Maak een afspraak

Laat je gewenste datum en tijd hieronder achter voor een afspraak. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij je kunnen helpen. We kijken of het past en bevestigen de afspraak!

Laat je terugbellen

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.