Kasten op maat

Wat is er nu prettiger dan een kast op maat te hebben? Precies de kast die je wenst, uitgevoerd in de juiste maten en ook nog eens geplaatst op de juiste plek? Kies voor een schuifdeurkast, een inloopkast, een ‘gewone’ bergkast of wat voor kast dan ook; met een kast op maat zit je altijd goed.

Jij bepaalt de kleur, de indeling en de grote. Eindelijk die grote inloopkast met voldoende ruimte voor je schoenen, of een mooie opbergkast voor onder de trap. Alles is mogelijk.

Kasten op maat

Een kast op maat betekent een kast die precies is gemaakt naar wens van de klant. Hoogte, breedte, diepte, kleur, deuren en ook het interieur zijn volledig naar eigen keuze uit te voeren. Altijd gedroomd van een passende inloopkast, bezig met vervanging van de oude schuifdeurkast of op zoek naar een passende oplossing voor die loze maar best grote zolderruimte? Thuisin levert de kast die jij in je hoofd hebt! Wij leveren kasten op maat van het merk Allure.

De situatie

Er zijn talloze kasten te koop in heel veel maten, maar toch vaak net niet wat je zoekt. Met de kasten-op- maat van Thuisin is dat verleden tijd. Wij maken precies de kast die past. Die past in de ruimte en die past in het budget. De kledingkast in de slaapkamer, die bergkast onder het schuine dak op zolder, de ‘boeken’kast in de huiskamer; de droom die jij hebt, kunnen wij waarmaken. Voor iedere situatie en voor iedere ruimte kunnen wij een kast maken.

De specifieke wens

Het woord standaard past niet bij onze kasten op maat, dat spreekt. Vrijwel iedere situatie is verschillend. Waar komt de kast en hoeveel binnenruimte is noodzakelijk of gewenst. Denk goed na wat je wilt en kom naar de winkel en overleg met de Thuisin specialist. Samen kijk je naar de mogelijkheden en maken jullie eventueel een eerste schets van de gewenste kast.

Het opmeten

De basis voor een kast op maat is de plek waar deze komt te staan. Onze kastenspecialist komt hiervoor ter plekke opmeten. Dat gebeurt nauwkeurig want bij het produceren van de kast hanteren wij millimeters. Wat is de beschikbare hoogte en breedte en wat zijn de plaatsingsmogelijkheden?

De tekening

Een tekening met alle maten plus een 3D tekening is standaard. Met een speciaal softwareprogramma wordt alles berekend en getekend. Zo krijg je een realistisch idee van het gewenste beeld.

Kleuren

Standaard worden de kasten in wit geleverd, maar er kan gekozen worden uit 60 kleurdessins en een aantal houtdessins. De Thuisin specialist toont in de winkel graag de mogelijkheden.

Collectie
Inloopkast

De droom van iedere vrouw (en wellicht ook man): de inloopkast! Een kast naast de slaapkamer met daarin al je kleding, schoenen en accessoires perfect neergezet.

Meer weten Offerte aanvragen
Draaideurkast

Een draaideurkast een een kast op maat met deuren. Achter deze deuren kan je van alles kwijt. Van kleding tot kantoorartikelen, van kinderspeelgoed tot servies.

Meer weten Offerte aanvragen
Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast is meer dan een kast met schuifdeuren. Een schuifdeurkast van Thuisin betekent een fraaie kast die is gemaakt naar jouw wens.

Offerte aanvragen
Veelgestelde vragen
 • Kan ik een kast op maat zelf ontwerpen?

  Ja dat is mogelijk. Wij tekenen graag met jou in de winkel je wensen van de kast op maat uit. Daarin nemen we elke hoe, schuine afwerking en verdere wensen in mee.

 • Wat kan ik allemaal toevoegen in mijn kast op maat?

  Veel is mogelijk. Een schuine wand, een spiegel op de deur, glas in de deur, een speciale deuromlijsting, een hoekopstelling, een schuifdeur of klapdeur; het is allemaal mogelijk. De maximale hoogte is 350 cm, de maximale breedte per deur is 160 cm. Soft closing deuren of laden, speciale hang- en legmogelijkheden, verlichting, een schoenenrek, manden, broekhangers, een garderobelift, een ladenblok, stropdashouders, het kan allemaal.

 • Kan ik mijn kast op maat laten plaatsen?

  Het ontwerp is maatwerk en dat geldt ook voor de plaatsing. Onze ervaren monteurs plaatsen de kast(en) en stellen deze ter plekke af.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,4 op basis van 560 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, marmoleum, tapijt & vinyl) en kasten op maat. Kom naar onze winkel voor advies en informatie over onze producten!

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging