Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1487 beoordelingen van klanten.

Kasten op maat

Wat is er nu prettiger dan een kast op maat te hebben? Precies de kast die je wenst, uitgevoerd in de juiste maten en ook nog eens geplaatst op de juiste plek? Kies voor een schuifdeurkast, een inloopkast, een ‘gewone’ bergkast of wat voor kast dan ook; met een kast op maat zit je altijd goed.

Jij bepaalt de kleur, de indeling en de grootte. Eindelijk die grote inloopkast met voldoende ruimte voor je schoenen, of een mooie opbergkast voor onder de trap. Alles is mogelijk.

Inloopkast

De droom van iedere vrouw (en wellicht ook man): de inloopkast! Een kast naast de slaapkamer met daarin al je kleding, schoenen en accessoires perfect neergezet.

Bekijk collectie

Draaideurkast

Een draaideurkast een een kast op maat met deuren. Achter deze deuren kan je van alles kwijt. Van kleding tot kantoorartikelen, van kinderspeelgoed tot servies.

Bekijk collectie

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast is meer dan een kast met schuifdeuren. Een schuifdeurkast van Thuisin betekent een fraaie kast die is gemaakt naar jouw wens.

Bekijk collectie

Kasten op maat

Een kast op maat betekent een kast die precies is gemaakt naar wens van de klant. Hoogte, breedte, diepte, kleur, deuren en ook het interieur zijn volledig naar eigen keuze uit te voeren. Altijd gedroomd van een passende inloopkast, bezig met vervanging van de oude schuifdeurkast of op zoek naar een passende oplossing voor die loze maar best grote zolderruimte? Thuisin levert de kast die jij in je hoofd hebt! Wij leveren kasten op maat van het merk Allure.

De situatie

Er zijn talloze kasten te koop in heel veel maten, maar toch vaak net niet wat je zoekt. Met de kasten-op- maat van Thuisin is dat verleden tijd. Wij maken precies de kast die past. Die past in de ruimte en die past in het budget. De kledingkast in de slaapkamer, die bergkast onder het schuine dak op zolder, de ‘boeken’kast in de huiskamer; de droom die jij hebt, kunnen wij waarmaken. Voor iedere situatie en voor iedere ruimte kunnen wij een kast maken.

De specifieke wens

Het woord standaard past niet bij onze kasten op maat, dat spreekt. Vrijwel iedere situatie is verschillend. Waar komt de kast en hoeveel binnenruimte is noodzakelijk of gewenst. Denk goed na wat je wilt en kom naar de winkel en overleg met de Thuisin specialist. Samen kijk je naar de mogelijkheden en maken jullie eventueel een eerste schets van de gewenste kast.

Het opmeten

De basis voor een kast op maat is de plek waar deze komt te staan. Onze kastenspecialist komt hiervoor ter plekke opmeten. Dat gebeurt nauwkeurig want bij het produceren van de kast hanteren wij millimeters. Wat is de beschikbare hoogte en breedte en wat zijn de plaatsingsmogelijkheden?

De tekening

Een tekening met alle maten plus een 3D tekening is standaard. Met een speciaal softwareprogramma wordt alles berekend en getekend. Zo krijg je een realistisch idee van het gewenste beeld.

Kleuren

Standaard worden de kasten in wit geleverd, maar er kan gekozen worden uit 60 kleurdessins en een aantal houtdessins. De Thuisin specialist toont in de winkel graag de mogelijkheden.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging