We willen bijna zeggen: wat hebben we niet? Blader door de tientallen behangboeken in de winkel en ontdek bloemenbehang, betonlookbehang, steenbehang en nog veel meer!

Behalve de wasmachine zelf, kan je er de droger in kwijt. Kies je voor extra kastruimte dan berg je eenvoudig de wasmiddelen, strijkplank en andere zaken op. Maar weet je dat je ook kan kiezen voor een plek voor een koelkast of een diepvries? En heb je voldoende ruimte en maak je een kastenwand, dan staan alle apparaten mooi opgeborgen. We plaatsen ze ook op de juiste hoogte als je dat wilt. Hoef je niet meer te bukken als je de was doet!

Een praktische uitwerking van dit principe is de zogeheten ‘dag en nacht’ oplossing. Het bovenste deel is van doorzichtige stof en het onderste deel juist niet. Het bovenste deel zorgt zo voor voldoende lichtinval, het onderste voor privacy.

Als je een strakke vloer wilt die lijkt op een gietvloer, dan zit je met een betonlook pvc vloer goed. De looks van beton en de voordelen van pvc; warm, zacht, geluiddempend, weinig onderhouden en geschikt voor vloerverwarming. Wat wil je nog meer? Dat iemand het voor je inmeet en legt? Doen wij!

Vinyl is isolerend en makkelijk in onderhoud. Het dempt geluid, is snel gelegd en gaat lang mee. En weet je dat vinyl ook geschikt is voor vloerverwarming? Vraag ernaar in onze winkel!

Zelfs bij intensief gebruik slijt dit tapijt niet snel. Hierdoor heeft bouclé tapijt een lange levensduur. Het is geschikt voor kantoren of een trap en makkelijk schoon te houden. Bekijk al ons tapijt in de winkel!

Behalve dat je hiermee kiest voor een milieubewuste vloer, zijn ze ook mooi! Onze duurzame vloeren collectie Respectables worden CO2 neutraal geproduceerd en kennen een minimale ecologische footprint. En... veel keuze in verschillende vloeren!

Wanneer je horren hebt dan geniet je het hele jaar door van frisse lucht en de natuur, zonder dat insecten in je woning verdwalen. Tegenwoordig zien we zeker vanaf maart tot en met november insecten rondvliegen, ook omdat de buitentemperaturen aangenaam genoeg zijn. De beste reden om voor horren te kiezen en zonder muggen en insecten te genieten van jouw thuis.

In elke kast kan je de inrichting zo maken dat het overzichtelijk is. Bij Thuisin hebben verschillende accessoires om elke kast in te richten. Denk aan planken, roedes, rekjes, lades, verlichting, enz. Een groot voordeel van draaideuren aan je kast is dat je alle deuren tegelijk open kunt zetten. Dat kan niet wanneer je kiest voor schuifdeuren. Een ander voordeel is dat het bij draaideuren mogelijk is te kiezen voor een slot op de deur.

Door de lange naden krijg je een rustige uitstraling en toch speelsere look dan bij rechte stroken. Het past bij elke woonstijl want het is een tijdloos patroon. Je kan een Hongaarse punt pvc vloer leggen met smalle of brede vloerplanken. En de voordelen van elke pvc vloer zijn onder meer; oersterk, duurzaam, makkelijk in onderhoud, geluiddempend en in veel kleuren en dessins verkrijgbaar. Wat wil je nog meer? Dat iemand het legt? Geen probleem bij Thuisin!

Het allergrootste voordeel is dat een inloopkast erg overzichtelijk is. Zeker als je de kast indeelt met beschikbare accessoires als planken, rekjes, lades, verlichting, enz. Heb je veel ruimte over in een inloopkast, dan kan je ervoor kiezen om een bank te plaatsen. Lekker handig bij het aankleden. Of een spiegel zodat je alles bij de hand hebt. Op deze manier benut je die extra kamer extra goed!

Ze zijn leverbaar in verschillende afmetingen, vierkant of rond en zelfs in een organische vorm. Ze zijn functioneel, want lekker warme voeten op de vloer en praktisch, want dempt geluid. Verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins, echt voor ieder interieur. Je kan ze makkelijker wisselen dan een complete vloer en... ze zijn gewoon mooi!