Naast het soort gordijn kun je ook kiezen voor allerlei soorten gordijnstoffen. Zo heb je dunnere stoffen, zoals voile, die meer licht doorlaten en zorgen velours gordijnstoffen juist voor een luxe gevoel en houden ze licht tegen. Welke stof je ook kiest, bij Thuisin helpen we je altijd met advies voor de beste keuze voor jou en jouw thuis!

Dit hangt af van de breedte van de deuren. Heb je een of twee tuindeuren? Voor een smalle deuropening kan je altijd een plisséhordeur kiezen. Dan vouwt het gaas van de hordeur zich op en jouw hor neemt weinig ruimte in. Heb je een brede opening dan zijn schuivende hordeuren fijn. Het frame schuift makkelijk via wieltjes naar de zijkant toe, makkelijk te bedienen en het frame biedt veel stabiliteit.

Heb je een kat of hond en wil je graag een deurhor voor je balkondeur of openslaande tuindeuren of je schuifpui? Wanneer je huisdieren hebt kan je het beste voor een vaste hordeur kiezen. Laat wel even weten dat dit een belangrijk punt is, want er is extra sterk gaas waar je optioneel voor kan kiezen.

Zoek je een kast op maat in de woonkamer? Voor de televisie, je souvenirs, boeken of meer zitplekken? De GAAF! wandkasten van Allure bieden alle mogelijkheden. Je hebt keuze uit veel kleuren en mogelijkheden. Combineer van alles en je geeft je interieur een echte boost!

Beige, zandkleur, past eigenlijk overal bij. Je kan dus eindeloos combineren. Kies je voor witte muren, een grijze bank of donkere vloer; beige gordijnen maken je ruimte groter en sfeervoller. Kom naar de winkel!

Bekend is dat donkere kleuren warmte vasthouden en aantrekken. Beter gezegd; warmte absorbeert. Dus effectief om warmte niet je huis in te krijgen. Een hele lichte kleur zal de zon weerkaatsen. Houdt er rekening mee dat bij een wit knikarmscherm boven je terras de zon wel weerkaatst en dat het waarschijnlijk vrij fel is aan je ogen. Ook om die reden zie je vaak de gestreepte of donkere versies zonwering. En omdat het natuurlijk mooi staat!

Vaak worden er neutrale kleuren gekozen voor kledingkasten, zoals wit of een lichte houtlook kleur. Dan heeft jouw kledingkast een rustige uitstraling, fijn voor op je slaapkamer. Stel jij de kledingkast op maat zelf samen dan kan je de kleuren ook zelf bepalen. Wie weet kies je voor een grijze of zwarte buitenkant, een andere kleur deuren en een binnenkant die wit is en licht? Het is helemaal aan jou!

Roze kan je combineren met veel verschillende andere kleuren als taupe, grijs, wit, ecru of zwart. Ook andere roze tinten staan er goed bij. Combineer poederroze met oudroze of knal één muur eruit met fuchsia en houd de kleur van je gordijnen zachtroze. Wil je advies of inspiratie? Bezoek onze winkel!

Grijs is een charmante kleur. Alle kleuren die je gaat combineren met grijs gaan stralen. Denk hierbij aan roomwit, pastelkleuren als oud roze maar ook felle kleuren als aqua blauw. Kortom; met grijs blijf je combineren!

Ben je op zoek naar zilverkleurige gordijnroedes of heb je liever je gordijnrails zwart? Dat kan met onze Interstil roedes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook het materiaal soort kan je kiezen; edelstaal, messing, ijzer, hout of een spankabel. Kom ze bekijken in onze winkel en maak je keuze!

Thuisin verkoopt uiteraard alle varianten stalen deuren in de kleur zwart. Maar weet je dat we ook witte of bronskleurige stalen deuren in ons assortiment hebben? Dat geeft nog steeds een robuuste look aan je interieur, maar wel met een totaal andere uitstraling. Kom ze gerust bekijken in onze winkel!

Thuisin heeft een ruim assortiment pvc vloeren in veel verschillende kleuren en dessins. Denk aan hout-, steen- en betonlook. De meest populaire visgraat pvc vloer is de lichte eiken kleur. Hierdoor lijkt een kamer optisch groter dan met een donkere kleur. Maar het gaat er natuurlijk om; wat vind jij mooi? Inspiratie nodig? Kom naar onze winkel!