FAQ

Als je iets niet weet, dan vraag je het. Onze veelgestelde vragen hebben we voor je op een rij gezet. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op!

Dat zijn er echt veel! Doordat je de panelen eenvoudig kan verschuiven, voor en achter elkaar, bepaal je zelf hoeveel licht en inkijk je wenst. Je hebt een ruime keuze, in kleur, stof en dessins, dus kan altijd een paneel passend bij jouw smaak en stijl vinden. Met paneelgordijnen verdeel je een grote ruimte in meerdere delen. Zo kan je je slaap- en woongedeelte scheiden. En ze laten zich perfect combineren met andere raamdecoratie, heel sfeervol. Daarbij zijn ze natuurlijk heel praktisch en mooi!

Pvc-vloeren zijn erg hygiënisch en gemakkelijk in het onderhoud. Met een droge doek / wisser, de stofzuiger en af en toe een sopje houd je deze vloer goed schoon.

Pvc-vloeren met houtmotief zijn nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden.

Pvc-vloeren zijn vochtbestendig en daardoor ook toe te passen in badkamers, keukens etc.

Het grootste voordeel is dat een visgraat pvc vloer weinig onderhoud kent. Stofzuigen is veelal voldoende en af en toe dweilen om eventuele vlekken te verwijderen. Verder is een visgraat pvc vloer een stille vloer, oersterk, slijtvast, duurzaam en toepasbaar in elke ruimte van je huis, zelfs de badkamer!

Elektrische vloerverwarming is:

  • in de aanschaf goedkoper
  • snel en makkelijk te leggen
  • geschikt voor pvc, laminaat en andere zwevende vloeren
  • energiezuinig vanwege de gelijkmatige verspreiding van de warmte

Dat zijn er meerdere! Allereerst kan een groentint voor wat verzachting in je interieur zorgen. Heb je bijvoorbeeld een modern interieur met veel zwart, dan is groen een hele goede keuze. Het is ook een geweldige aanvulling wanneer je veel planten in huis hebt. Of combineert met houttinten. Een ander voordeel is dat er zo veel tinten groen zijn, dat er altijd iets voor jou te kiezen valt!

Horren zijn er voor zowel ramen als ook deuren. Je voorkomt met een raamhor of deurhor dat insecten je huis binnen vliegen of kruipen. Dat is niet alleen fijn wanneer je allergisch bent voor insectenbeten. Het is goed voor je nachtrust want je wordt niet wakker van een zoemende mug. Je kan voor gaas kiezen dat ook pollen buiten houdt, een super oplossing voor iedereen die last van hooikoorts heeft. Dankzij horren kan je onder alle omstandigheden jouw kamer blijven ventileren en geniet je het hele jaar door van frisse lucht. Bovendien slaap je ongestoord en blijft het eten op tafel ook onaangetast. Veel voordelen in een klap.

Een groot voordeel ten opzicht van andere raamdecoratie is dat je de lamellen twee kanten op kan kantelen. Richt je ze naar boven dan weerkaatst het invallende licht via het plafond je kamer in. Zo heb je optimaal, natuurlijk licht in je ruimte, maar geen zon in je ogen. Richt je ze naar beneden dan verander je de lichtinval naar meer gedempt. Uiteraard kan je ervoor kiezen om ze helemaal naar boven te doen voor vrij uitzicht naar buiten of om ze halverwege te laten hangen. Genoeg keuze!

Deze vloer lijkt op een echte houten vloer en is stukken goedkoper dan echt hout. Hout Marmoleum is een makkelijke en onderhoudsvriendelijke vloer, voelt lekker warm aan, is geschikt voor vloerverwarming, isoleert geluid en is naadloos te leggen.

Een laminaat-vloer

  • kun je makkelijk zelf leggen
  • is hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Af en toe stofwissen, zuigen of een keer dweilen is voldoende.
  • is duurzaam
  • is relatief goedkoop in aanschaf.

Deze vloer lijkt op een natuurstenen vloer en is toch stukken goedkoper. Marmer Marmoleum is een onderhoudsvriendelijke vloer, voelt lekker warm en comfortabel aan, is geschikt voor vloerverwarming, isoleert geluid en is nagenoeg naadloos te leggen.

Een vinyl vloer is makkelijk in onderhoud. Het dempt geluid, is snel gelegd en gaat lang mee. En weet je dat vinyl ook geschikt is voor vloerverwarming? Vraag ernaar in onze winkel!

Dat zijn er een aantal! Naaldvilt is door de stevige vezels slijtvast en gaat dus heel lang mee. Het is een vuilafstotend materiaal en makkelijk in onderhoud. Daarbij is naaldvilt brandvertragend. Verkrijgbaar in vele kleuren en dessins, bekijk ze in onze winkel!