In het assortiment van Thuisin vind je onder andere fotobehang, vliesbehang, vinylbehang en behang met een gaaf patroon. Elk behang heeft z’n eigen kenmerken en voordelen!

Binnenverf is in allerlei varianten te vinden. Zo heb je muurverf, lakverf en zelfs verf voor speciale oppervlakten, zoals je trap of radiatoren. Al deze soorten verf vind je bij Thuisin en het is zelfs mogelijk om jouw gekozen verf in elke mogelijke kleur te mengen!

Er zijn twee hoofdgroepen: horren voor het raam en horren voor de deur. Bij een raam kun je een vaste hor gebruiken waarbij het raam toch open en dicht kan, bij een deur moet de hor altijd flexibel zijn.

De simpelste hor voor een raam is een vaste hor. Deze plaats je in of voor het raam en zet het vast. Na het muggenseizoen haal je de hor eruit en klaar is kees. Je kunt ook kiezen voor een inzethor of rolhor.

De meeste lakken zijn op waterbasis of op terpentinebasis. Lak op waterbasis is vrij geurloos en is vooral geschikt voor oppervlakken waarop de zon veel schijnt. Terpentinebasis is daarentegen sterker en daardoor geschikter voor buiten. We kijken in de winkel graag met je mee naar de beste keuze voor jouw thuis!

Je kan kiezen uit verschillende versies, kleuren en dessins. Marmer Marmoleum is er met de klassiekere zwarte lijnen, maar ook frisse grijs- en blauwtinten. Laat je inspireren in onze winkel!

Thuisin heeft een ruime keuze in marmer vinyl. Veel verschillende kleuren en dessins in warme en klassieke tinten. Laat je inspireren in onze winkel!

Thuisin verkoopt stalen opdekdeuren en stalen stompe deuren. Opdekdeuren zijn deuren die niet in het kozijn vallen, maar altijd een stukje ervoor geplaats worden. De deur komt op de rand van het kozijn te liggen. Een stompe deur valt daarentegen in het kozijn.

In het assortiment van Thuisin vind je vier soorten verf, namelijk grondverf, buitenverf, binnenverf en muurverf. Waar je grondverf gebruikt voor het beter hechten van binnen- en buitenverf, is muurverf uitermate geschikt voor binnenmuren. Alle verf is verkrijgbaar in elke mogelijke kleur die je kunt bedenken.

Thuisin heeft een grote collectie knikarmschermen, markiezen, rolluiken, screens en terrasoverkappingen.

De dikkere en zwaardere stoffen isoleren heel goed. Denk aan bijvoorbeeld gordijnen gemaakt van velours. Maar ook rolgordijnen of plissés hebben een hoge mate van isoleren. Vraag ernaar in onze winkel!

De keuze van de stof hangt af van het gebruik. Gordijnen in een woonkamer dragen meer bij aan de sfeer dan een gordijn in een werkkamer. En dat betreft niet alleen de grootte. Kijk goed naar wat er op de vloer ligt en hoe de wanden er uitzien, want dat zijn grote oppervlakten. Passen daar de gordijnen bij? Worden de gordijnen gebruikt samen met andere vormen van raamdecoratie, moeten daar dezelfde kleuren en motieven in voorkomen of juist niet?

Kom gerust eens langs in onze winkel, dan laten we je zien wat een stof kan doen met de ruimte waarin deze hangt.

Nagenoeg alle stoffen kunnen met een wave plooi gemaakt worden. Hoe dunner de stof, hoe soepeler de plooi. Vraag ernaar in onze winkel. Bij Thuisin adviseren we, we inspireren, meten in en monteren. Handig!