Bij Thuisin kan je uiteraard terecht voor renovatie van je dichte trap. De tredes, zijkanten en stootborden worden ontdaan van gebruikssporen en slijtage. Ook voor traprenovatie van open trappen ben je bij ons aan het juiste adres. En wil je weten welke mogelijkheden er zijn om je trap te bekleden? Kom dan eens in onze winkel en doe inspiratie op. Ga je voor tapijt, Marmoleum, een lik verf of pvc?

Er zijn grofweg drie types uitvalschermen: een open cassette, een semi cassette en een gesloten cassette.

In het laatste geval worden armen en het doek volledig afgedekt wanneer ze zijn samengetrokken tegel de gevel.

De compacte cassette zorgt er voor dat het geheel wordt beschermd tegen weer en wind.

Bij een open variant worden doek en armen afgesloten door de voorlijst. Dat is de aluminium ‘strip’ waaraan het doek vastzit en tevens door het gewicht ervoor zorgt dat het doek over de hele breedte mooi strak hangt.


Wij verkopen lamellen van kunststof (pvc), stof en aluminium. Iedere variant heeft weer zijn eigen voordelen. Zo is aluminium geschikt voor vochtige ruimtes, stoffen lamellen zijn sfeervol en kunststof lamellen zijn onderhoudsvrij.

Wanneer je kwalitatief goede producten kiest, doet elke zonwering zijn werk. De warmte blijft buiten en binnen is het lekker koel. Het helpt wanneer je op warme dagen ook je ramen gesloten houdt.

Nee, wij verkopen bij Thuisin uitsluitend clicklaminaat. De clickverbinding zorgt er voor dat de planken goed op hun plek blijven liggen en hoeven daarom niet verlijmd te worden.

Dat kan! Mits je je vloer door een vakman laat leggen. Dan lijkt een pvc betonlook vloer één geheel. Bij Thuisin ben je aan het juiste adres voor advies, inspiratie, inmeten én het leggen van je vloer!

De Duette heeft een isolerende functie die vooral in de winter effectief kan zijn. De lucht in de honingraat werkt als een buffer die de kou buitensluit. Vooral bij enkel glas is het effect hoog. In de zomer is dat andersom en houdt het de warmte buiten.

Absoluut! Een pvc vloer is van zichzelf al behoorlijk duurzaam vanwege de lange levensduur. Daarbij is een pvc met houtlook bijna niet te onderscheiden van een echt houten vloer. Wil je een duurzame vloer? Bekijk dan ook eens de Thuisin Respectables collectie. Een serie duurzame vloeren met respect voor natuur en milieu.

De energie- en gasprijzen stijgen steeds meer, dan helpen alle kleine beetjes natuurlijk! Door te kiezen voor isolerende gordijnen houd je de warmte in de zomer buiten én in de winter binnen. In theorie geldt dat hoe dichter de gordijnstof gewoven is, hoe beter het gordijn isoleert. Je kunt ook gordijnen met een extra isolerende voering krijgen. Vraag onze specialisten om advies!

Ja juist! Bij veel grote ramen, een schuifpui, tuindeuren en enkel groot raam zijn paneelgordijnen geschikt. De panelen worden gemonteerd aan een railsysteem zodat je ze makkelijk alle kanten op kan schuiven. Bij een paneelgordijn kan je kiezen voor baleinen, dit staat mooi en komt de stevigheid ten goede, zeker wanneer je kiest voor hele hoge paneelgordijnen. De breedte van een paneel kan oplopen tot bijna anderhalve meter, meest voorkomend is 50 of 60 cm. Hiermee kan je een enorme lengte voorzien van paneelgordijnen.

De meeste velours stoffen verduisteren al behoorlijk. Vind je dit niet genoeg vraag dan naar de mogelijkheden om de stof te voeren. Bij Thuisin denken we graag met je mee!

Ja. Gordijnen is een verzamelnaam voor overgordijnen, inbetweens en vitrages. Vitrages worden meestal van een dunne, transparante stof gemaakt en laten zich mooi combineren met overgordijnen van een zwaardere stof.