Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.

Je hebt liefde voor:

♥︎ Stoer en ruig
♥︎ Donkere kozijnen en raamdecoratie
♥︎ Onafgewerkte muren
♥︎ Betonlook en grof hout
♥︎ Donkere of betonvloeren
♥︎ Robuust (je ziet hoe ’t gemaakt is).
♥︎ Combinatie met vintage

Jouw stijl is... INDUSTRIEEL!

Jouw hart ‘klopt’ bij de industriële stijl!

Bij jou past deze stoere stijl. Het liefst zoek jij naar ruwe materialen en ga jij overstag bij een moodboard met betonnen (giet)vloeren? Het woord industrieel zegt het al, van de industrie: alsof je in een fabriek woont. En dat mag ruw, robuust en onafgewerkt zijn. Met veelal de kleur zwart.

Volg ons op Pinterest

Wat je ook kunt doen is ons volgen op Pinterest om je nog meer te laten inspireren! Van vloeren tot raamdecoratie van volledig ingerichte woningen in de moderne stijl tot bijpassende accessoires: bij Thuisin vind je van alles!

Blog behangtrends Rasch behang Heimtextil beurs, industriële stijl
Bece horizontaal hout zwart LOOKin, industriële stijl
My unfinished home, industriële stijl
Houten jaloezieën Thuisin, thuis, luxaflex, houten jaloezie, industriële stijl - Alles onder één dak
Zonnelux zwart, industriële stijl

Afspraak met de stylist

Wil je nog meer tips over de industriële stijl en wil je dit het liefst toepassen in je eigen inrichting? Onze stylisten helpen je graag! Ze maken een moodboard voor je op maat en zoeken de juiste producten die bij de jouw gekozen stijl passen.

Waar wacht je nog op en maak een afspraak bij de winkel bij jou in de buurt!

Producten voor de industriële stijl

Verf & behang

Zwart is veelal de kleur die je ziet bij de industriële stijl. Samen met andere ‘stoere’ kleuren. Legergroen, grijs en kleuren die lijken op baksteen en beton. Daar over gesproken, met het behang met bakstenen patroon, of juist van onafgewerkt beton op je muren, kan je op een gemakkelijke manier je huis industrieel maken. Meer tips & trends over verf en behang? Kom naar Thuisin.

Raamdecoratie

Qua raamdecoratie zit je met donkere tinten vaak wel goed. Brede zwarte lamellenjaloezieën of juist verduisterende donkergrijze duettes. Raamdecoratie wat past bij je donkere kozijnen. Linnen gordijnen in een rustige kleur passen daar perfect bij.

Vloeren

Een vloer in de industriële stijl is een fabrieksvloer van beton. En een betonlook heb je zo gecreëerd met een grijze marmoleum– om pvc vloer. Ook volledig witte, grijze of zwarte vloeren passen goed in de stijl, maar als jij een versleten houten vloer in je huis wilt, dan mag dat zeker.

Kom langs bij Thuisin voor meer inspiratie en het gehele assortiment!

Accessoires voor je industriële stijl

De accessoires passend in de industriële stijl zijn ruw. Een lamp waar je de fitting nog duidelijk in ziet. Een kandelaar gemaakt van koperen buizen en bouten. Eigenlijk moet je zien hóe het gemaakt is en dan is je accessoire een echt industrieel item.

Verbouwing Gemma inrichting LOOKin, industriële stijl - Houten jaloezieën schoonmaken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle trends op het gebied van wonen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Niet alleen over de industriële stijl, maar ook over andere stijlen, nieuwe producten, tips om beter te wonen en gewoon bakken vol inspiratie.

Luxaflex industriële stijl
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging