Houten Luxaflex® Jaloezieën

Houten Jaloezieën van Luxaflex® geven warmte en sfeer aan jouw woning. Ga voor toffe trendkleuren of kies voor natuurlijke tinten. Kies uit diverse kleuren, breedtes lamellen en ladderbanden en creëer jouw eigen stijl. Wist je dat Houten Jaloezieën van Luxaflex® ook elektrisch te bedienen zijn? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Houten Luxaflex® Jaloezieën

Breng gezelligheid en sfeer in huis met Houten Jaloezieën van Luxaflex®. Houten Jaloezieën zorgen voor warmte, verduistering en privacy. Houten Luxaflex® zijn leverbaar in diverse breedtes, kleuren en zijn volledig op maat verkrijgbaar. De jaloezieën van Luxaflex® worden gemaakt van hoge kwaliteit hout en bieden je jarenlang plezier.

Helemaal gek van de zwarte jaloezieën trend? Of ben je toch meer fan van natuurlijk hout? Geen probleem, Luxaflex® Houten jaJoezieën zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren! Ook is er de mogelijkheid om te gaan voor elektrische bediening met Luxaflex® PowerView®. Benieuwd geworden? Wij hebben alle mogelijkheden voor houten Luxaflex® voor je samengevat.

Creëer houten Luxaflex® Jaloezieën passend bij jouw woonstijl

Luxaflex® Houten Jaloezieën zijn volledig op maat verkrijgbaar en bieden veel ruimte om deze naar eigen wens aan te passen. Personaliseer de Houten Jaloezieën geheel op je eigen manier door te kiezen voor:

  • Wel of geen ladderband
  • Kleur lamellen en bovenkast
  • Bedieningsmethode
  • Maatwerk
Wanneer kies je voor een ladderband?

Met een ladderband kan je een persoonlijke touch geven aan je houten Luxaflex®. Kies bijvoorbeeld voor een brede ladderband die dezelfde kleur heeft als de houten lamellen. Of ga met een contrasterende kleur voor een speels effect. De keuze is geheel aan jou!

Welke kleur houten Luxaflex® past bij jouw woning?

Luxaflex® Houten Jaloezieën zijn volledig naar eigen wens te personaliseren. Zo kun je kiezen voor “kleur op maat” daarmee kan je je jaloezieën precies de kleur geven die jij wilt. Ga je voor zwart of kies je iets eigenzinnigs als donkerblauw? Naast de lamellen kun je ook de bovenbak inrichten zoals jij dat wilt. Je kan hem dezelfde kleur geven als de lamellen maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de bovenbak volledig weg te laten.

Bedieningsmethodes houten jaloezieën

Luxaflex® Houten Jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen door middel van een koord of ketting. Luxaflex® hecht waarde aan de hoogste veiligheidsstandaarden volgens de Europese normen, dit maakt de bediening ook kindveilig zodat kinderen niet verstrikt kunnen raken in het koord.

Jouw Luxaflex® Jaloezieën elektrisch bedienen is natuurlijk ook mogelijk!

Wil je graag houten raamdecoratie voor je smart home? Dat kan! De houten jaloezieën van Luxaflex® zijn namelijk ook elektrisch te bedienen met de Luxaflex® PowerView® Automation. Hiermee kun je de jaloezieën bedienen met een speciale app of met een afstandsbediening.

Luxaflex® van hoge kwaliteit hout

Bij Luxaflex® werken ze met duurzaam en FSC gecertificeerd hout. Dit betekent dat de Luxaflex® Houten Jaloezieën uit speciale FSC-gecertificeerde bossen komen, zo ben je verzekerd van duurzaam hout. Daarnaast is het hout bestendig tegen vocht, licht in gewicht en bestand tegen temperatuur verschillen. Zo biedt Luxaflex® altijd jaloezieën van goede kwaliteit.

Volledig op maat gemaakt

Alle houten Luxaflex® zijn volledig op maat te verkrijgen. Bij Thuisin meten wij, mocht je dat willen, je nieuwe Luxaflex® Houten Jaloezieën in en komen ze graag monteren. Kom voor passend advies langs bij de dichtstbijzijnde winkel.