Onze werkwijze

Kom je bij Thuisin, dan wacht er op jou een totaalpakket voor je nieuwe woninginrichting, allemaal in één showroom. We inspireren je met de nieuwste en meest trendy producten. Daarnaast adviseren we je op het gebied van stijl, interieur en denken we mee met praktische overwegingen. En we ontzorgen je; als je alles gekozen hebt, doen wij de rest zoals schilderen, vloeren leggen, raamdecoratie monteren en meer! Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Thuisin?

Wij zijn altijd in de buurt

Thuisin heeft meer dan 40 fysieke winkels en tijdens jouw bezoek aan de showroom kan je het assortiment echt ontdekken, hoe fijn is dat?! Interieur niet alleen van een plaatje, maar gewoon in het echt bekijken!

Stel je nieuwe thuis samen in de showroom

Zo krijg je direct een idee of de muurverf kleur van het jaar in jouw interieur past. En maak je ter plekke makkelijk de keuze tussen rolgordijnen of duettes, want je ziet de transparante duettes hangen en die zijn hélemaal jouw ding. Jouw beleving is één van de grote voordelen van een fysieke winkel. Kom langs, bekijk de verschillende tinten verf en kleurstalen, voel de gordijnstoffen, beleef raamdecoratie of pak verschillende vloerstalen en leg ze op de grond om houtlook of betonlook dessins met elkaar te vergelijken.

Combineer vloerstalen, gordijnstoffen en behangrollen tot jouw thuis

Natuurlijk kan je alvast online inspiratie opdoen, of verdwaal je op Pinterest of Insta tussen alle posts... ;-) Niet? Neem een kijkje bij onze woonstijlen en ontdek de mooiste combinaties. Denk je in kamers? Dan hebben wij voor je de pagina woonruimten. Voeg vervolgens online en fysiek samen in de winkel. In de showroom overleg je met onze adviseur, deel je jouw ideeën en combineer je materialen en kleuren. Net zo vaak tot al je woonwensen uitkomen. Zo makkelijk maak je er een fijn thuis van!

Lees alles over interieuradvies

Wat kan je verwachten?

Omdat kleur, sfeer en interieur onze passie zijn hebben weten wij alles over raamecoratie, vloeren, verf, behang en meer. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze adviseurs en vakmensen. En stel je interieur samen uit een breed assortiment aan goede merken zoals Moduleo, Eijffinger, Desso, Unilux, Arte, Therdex en meer. De beste producten waar wij graag mee werken:

Bekijk een greep uit onze merken

Laat je inspireren

De laatste woontrends, de mooiste combinatie en veel inspiratie op het gebied van woninginrichting vind je bij ons online & in onze winkels!

Profiteer van persoonlijk advies

Smaken verschillen en daarom bieden wij advies op maat. Of het nu om een compleet interieurplan gaat, of om een specifiek product zoals smart home.

Geniet van complete ontzorging

De vakmensen van Thuisin nemen je graag het werk uit handen. Van een interieurplan tot montage van je raamdecoratie én het leggen van je vloer. Zodat jij alleen maar hoeft te genieten.

Alles onder één dak

Wat doet het ‘alles onder 1 dak’ principe voor jou? Simpel, dat jij niet verschillende winkels hoeft te benaderen, maar voor alle producten, advies en diensten op één plek terecht kan. Zo blijft een nieuw interieur overzichtelijk, stap voor stap:

Kijken & kiezen

Dompel je onder in de showroom, bekijk onze producten en kies uit de mooiste kwaliteit interieur artikelen. Bij ons krijg je een garantie op je aankoop en het gehele aankoopproces, Thuisin is CBW-erkend. Waar Thuisin nog meer voor staat lees je hier.

Overleggen & plannen

Wij kijken samen met jou niet alleen naar de mooie kant van raamdecoratie of vloeren maar bespreken ook praktische punten. Zoals de vloer die geschikt is voor flink gebruik omdat er dagelijks je gezin en huisdieren gezellig overheen lopen. Of de kindveilige bediening van je raamdecoratie. Daar hebben wij mooie producten voor!

Meer over product advies

Keuzes gemaakt? Samen plannen we de realisatie; voor de hele woning of een kamer, dat maakt niet uit. Zo ontstaat het stappenplan naar je nieuwe interieur, gewoon volgens plan.

Klussen & klaar

Je hoeft niet twee linker handen te hebben om het leggen van de nieuwe vloer, monteren van de raamdecoratie of behangen van de kinderkamer uit handen te geven. Tijd is kostbaar en onze vakmensen gaan professioneel en snel te werk. Maak een feestje van het kiezen van je nieuwe woninginrichting en geniet ervan als wij het klussen hebben gedaan! Zin in een nieuw thuis? Tot snel in winkel!