Onze werkwijze

Kom je bij Thuisin, dan ervaar je een totaalpakket voor je nieuwe woninginrichting. We inspireren je met de nieuwste en meest trendy producten. Daarnaast adviseren we je op het gebied van stijl en denken we mee met praktische overwegingen. En we ontzorgen je; als je alles gekozen hebt, doen wij de rest.

Wij zijn altijd in de buurt

Thuisin heeft meer dan 40 fysieke winkels waar je ons assortiment echt kunt ontdekken, zien, voelen en combineren met al je woonwensen.


Inspireren

De laatste woontrends, de mooiste combinatie en veel inspiratie op het gebied van woninginrichting vind je bij ons online & in onze winkels!


Persoonlijk advies

Smaken verschillen en daarom bieden wij advies op maat. Of het nu om een compleet interieurplan gaat, of om een specifiek product.


Complete ontzorging

Thuisin maakt je huis af. Van een interieurplan tot montage van je raamdecoratie én het leggen van je vloer. Zodat jij alleen maar hoeft te genieten.

Alles onder één dak

Interieuradvies, een breed assortiment én onze service. En dat allemaal met één contactpersoon. Het ‘alles onder 1 dak’ principe van Thuisin.


Beste kwaliteit

Al onze producten zijn van zodanig goede kwaliteit, dat we je een garantie (CBW-erkend) geven op je aankoop en het gehele aankoopproces.


Gekwalificeerd personeel

Thuisin heeft vakmensen pur sang, of je nu advies wilt over een vloer of een uitgebreid interieurplan. Kennis die jij nodig hebt voor je woninginrichting.


Thuis advies

Een interieurplan maken we ook bij jou thuis. Daar zien onze stylisten gelijk wat in de diverse kamers past en wat de functie is van de ruimte.