PVC vloer laten leggen op vloerverwarming

Bij Thuisin kan je ervoor kiezen om je pvc vloer op vloerverwarming te laten leggen. Dat doen onze vakmensen graag voor je. Het is een mooie, duurzame oplossing. Als je onze ervaren stoffeerders de pvc vloer laat leggen weet je zeker dat het resultaat prachtig wordt!

Je pvc vloer laten leggen op vloerverwarming

Een pvc vloer is de perfecte keuze als het gaat om een nieuwe vloer. Zeker als je in huis vloerverwarming hebt. Een pvc vloer heeft weinig onderhoud nodig, voelt warm aan en is slijtvast. Ook heb je vele keuzes in pvc vloeren, dus past de vloer bij ieder interieur. Heb je vloerverwarming of kies je voor vloerverwarming? Dan is dat zeker mogelijk met een pvc vloer.

Een pvc vloer is een goede warmtegeleider. Dat komt doordat de pvc vloeren relatief dun zijn, wat de warmte beter doorlaat dan bij andere vloeren. Daarnaast isoleren ze goed, dit werkt kostenbesparend. De kosten van de elektrische vloerverwarming verdien je dan ook snel weer terug. Heb je bijvoorbeeld al plavuizen met vloerverwarming, dan kan je zelfs hier je pvc vloer overheen laten leggen. Zorg wel voor een goede egalisatie, dit kan je het beste door een specialist laten doen.

Als je een keuze hebt gemaakt in een pvc vloer die past bij je inrichting en je wilt deze laten leggen op vloerverwarming, laat dat dan doen door de Thuisin specialist. We beginnen bij een goede basis, een egale ondergrond. De betonnen vloer waar de vloerverwarming in zit, gaan wij eerst egaliseren. Onze stoffeerders brengen een dunne laag egaline aan die de oneffenheden opvult. Daarna leggen onze vakmensen de door jou gekozen pvc vloer, snel en professioneel, zo kan jij volop genieten van je nieuwe pvc vloer die strak gelegd is en je hebt nooit meer koude voeten!

Voordelen pvc vloer leggen op vloerverwarming

Zijn alle pvc vloeren geschikt voor vloerverwarming?

Of je nu voor click-pvc of de gelijmde versie hebt gekozen, alle pvc vloeren zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming. Dus als je een stoere, ietwat kil ogende beton-look pvc vloer kiest, kan je hem ‘warm’ krijgen door vloerverwarming. Dat geldt natuurlijk precies zo voor de pvc vloeren met houtlook of tegeldessin.

Voordelen pvc vloer met vloerverwarming

Een pvc vloer is een echte warmtegeleider en je kamer wordt sneller warmer. De combinatie van vloerverwarming en pvc vloer levert je veel voordelen op:

  • Pvc vloeren laten de warmte direct door, je kamer warmt snel op
  • Vloerverwarming is energiezuinig
  • Je geniet van warmte in elke hoek van de kamer
  • Geen lelijke radiatoren aan de wand, je wint ruimte
  • Door de toplaag zijn pvc vloeren sterk
  • Je kan voor een pvc vloer met anti-sliplaag kiezen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een pvc vloer met vloerverwarming bij jou thuis? Lees hier alles over de combinatie van vloerverwarming en vloeren. Bekijk hier alvast voor onze totale collectie pvc vloeren. Of kom voor inspiratie en advies gewoon naar de winkel.