Intens leven? Ga voor de top 3 buitenverf kleuren combinaties!

Wil je één keer in je leven iets stoers doen? Pak dan buitenverf, een grote kwast of roller en HATSEFLATS smeer een boel verf op jouw tuinhuis! Ook leuk om te doen met zwarte beits, je kent jouw schutting niet weer. En zo’n ruwe klus is mindfulness puur en intens! Verzet jij jouw hoofd juist als je geconcentreerd de fijne lijntjes volgt? Ook voor de zachte zieltjes onder de schilders heb ik een klus...

Welke schilder type ben jij:

Ruw en ongetemd of een echte fineliner?

Ben je schildertype 'fijntjes'? Super handig! Ook voor de accurate schilders hier heb ik een klus. Ja jij daar, hup aan het werk!

Want jouw buitendeur of houten kozijnen kunnen vast wel een nieuw likje lakverf gebruiken. En raamkozijnen is echt iets voor medemensen met een rustig handje, oog voor detail en geduld, geduld, geduld...

Buitenverf tips en inspiratie

Maar wat is de beste buitenverf voor jouw schilderklus? En welke buitenverf kleuren zijn trendy of met elkaar te combineren? Je ontdekt het nu!

Buitenverf hout, kozijnen of steen?

Als je jouw houtwerk buiten wilt schilderen dan is dat eventjes leuk, dat krijg je met zichtbaar resultaat. Maar eerlijk is eerlijk, ik wil mijn vrije tijd liever aan andere dingen verspillen 😊. Zeker als je eerst nog mag beginnen met grondverf, duurt veel te lang.

De oplossing? Koop goede primer en buitenverf, van merken zoals Sigma en Sikkens.

Daarom alleen de beste verf voor jou!

  • Het schilderen gaat je snel en makkelijk af met goede verf
  • De boel droogt waar je bij staat
  • En jouw raamkozijnen of blokhut zien er de komende jaren strak uit

Nog even over steen als ondergrond: voor je buitenmuur kies je UV- en waterbestendige muurverf voor buiten, die kan jaren tegen wind en weer. Dit wil je! En welke kleur wil je?

Ontdek grondverf

Kleuradvies buitenverf: lak en beits

Heb je al een kleur voor je buitenverf in gedachten? Goed zo! Hoor ik je nu denken ‘die wil ik eerst zien, en als ik het zeker weet dan schilder ik me in het zweet’. Nog beter!

Dompel jezelf bij Thuisin onder in de kleurenwaaiers, kleurstaaltjes en verfpotten! In de showroom staat een reuze voorraad goede verf voor je klaar, LOOKin, Sigma, Sikkens…

Gratis schildertrucs voor buiten

Overleg samen met één van de adviseurs. Ze geven je graag tips en de beste schildertrucjes, terwijl je ter plekke jouw favoriete buitenverf kleur zoekt. Samen gaat dat meestal wat makkelijker.

Laat je lievelingskleur snel mengen, neem mee naar huis en zwaaien maar met kwast en roller, leuk!

Wat is het verschil tussen grondverf en lakverf voor hout?

Ga next level! Top 3 buitenverf kleuren combinaties

Ik geef je 3 supermooie kleurencombinaties om met buitenverf een highlight van je buitenboel te maken. Vul zelf in of je voor veranda, tuinhuis, houten tuinmeubelen of de schutting gaat.

  1. Lakverf in donker antraciet voor diepte + Sikkens Grijsgroen als licht kleuraccent, wat een mooie combinatie!
  2. Buitenverf in wit RAL9016 voor een stralende look + Sigma houtlak in blauwgrijs Vining Ivy, stoer en zomers tegelijk!
  3. Buitenverf in betonlook grijs + Flexa Strak in de lak buitenlak zijdeglans in Early Dew, een prachtige lichtgrijze groentint voor zachte en natuurlijke kleuren rond je huis.

Voel jij je nu net als je buren, collega's of maatjes zo'n ontzettende Koos Besluiteloos? Kom dan naar de winkel, daar valt alles op zijn plek en maak je makkelijk de beste keuzes.

Lees ook: kozijnen zwart verven doe je zo!

Gooi jij alles over de schutting

… als je er ook maar aan moet denken om met verf en kwast aan de slag te gaan? Ik geef je groot gelijk.

Buiten laten schilderen

Gelukkig kan je bij Thuisin naast goede verf en eerlijk advies ook op vakmanschap bouwen. Laat jouw houtwerk buiten schilderen door een van de ervaren schilders.

Zo heb jij volop vrije tijd voor je bucketlist met al die andere zachte, ruwe, ongetemde of fijne to-do-dingen 😉. Slimme keuze, ik snap je helemaal!

Kom langs in één van onze winkels!

Karin
Geschreven door
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Karin