Luxaflex® Rolgordijnen

Luxaflex® Rolgordijnen kan je voor elk raam op maat laten maken. Verduisterend voor je slaapkamer en zonwerend voor je dakraam. Je kan ze zelfs elektrisch bedienen. Het Luxaflex® Rolgordijn staat binnen de raamdecoratie collecties met stip op nummer 1. Vanwege de enorme keuze aan moderne kleuren, dessins en transparanties.

Welk Luxaflex® Rolgordijn is het beste voor jouw raam?

Het assortiment binnen de rolgordijnen van Luxaflex® is heel ruim. Hier laten wij je graag de verschillende opties, keuzemogelijkheden en voordelen zien.

Rolgordijnen voor elk raam

Luxaflex® Rolgordijnen zij er voor verschillende soorten ramen. En omdat ze op maat gemaakt worden weet je zeker dat de afmetingen ook precies bij jouw raam passen. Omdat je met raamdecoratie zelf bepaalt hoeveel zonlicht in je kamer schijnt bepaal je automatisch de sfeer in je woonkamer of slaapkamer.

Dat ze bij Luxaflex® alles van rolgordijnen afweten zie je ook aan de enorme keuze qua kleuren, dessins en transparanties. Daarnaast profiteer je van veel meer voordelen als je voor dit merk kiest, lees verder en laat je verrassen!

Verschillende transparanties rolgordijn stoffen

Met licht doorlatende rolgordijnen geniet je van daglicht en zorg je ervoor dat voorbijgangers niet zomaar naar binnen kunnen kijken. Fijn wanneer je gezellig op de bank zit. Verduisterende rolgordijnen zijn de meest favoriete keuze voor slaapkamers. En natuurlijk is er ook een middenweg, Luxaflex® Rolgordijnen zijn ook als transparante en semi-transparante versie verkrijgbaar.

Eenvoudig te bedienen Luxaflex®

Een rolgordijn heeft een ketting of een handgreep (LiteRise®). De meeste rolgordijnen kan je hiermee praktisch bedienen, de systemen zijn kindveilig. Bovendien kan je voor elektrisch bestuurbare rolgordijnen kiezen. Dan zijn ze voorzien van een kleine motor die je via een app, de PowerView® Automation van Luxaflex®, kan besturen. Dit is handig voor ramen waar je moeilijk bij kan, zoals boven in de hal. En als jij graag vanuit elke plek de raamdecoratie op weersinvloeden wil afstemmen.

Voordelen Luxaflex® Rolgordijnen

Wist je dat de rolgordijnen van Luxaflex® Cradle to Cradle gecertificeerd zijn? Een mooie stap richting duurzaamheid. Er worden verantwoorde recycle- en productietechnieken toegepast tijdens de fabricatie van de rolgordijnen. En jij levert zelf een bijdrage door de inzet van rolgordijnen. In de winter verlies je minder warmte via een raam met rolgordijn. In de zomer kan je de hitte buiten je kamer houden. Nog meer voordelen:

  • Geschikt voor elk raam
  • Op maat te maken
  • Onderhoudsarm
  • Ook voor badkamer en keuken geschikt
  • Als verduisterende of isolerende uitvoering verkrijgbaar
  • In effen kleuren of met dessin verkrijgbaar

Met prachtige Luxaflex® Rolgordijnen in jouw favoriete kleur geniet je van het perfecte licht in huis. Of je nou in de winter het warmteverlies via de ramen beperkt of in de zomer de hitte buiten weet te houden met jouw rolgordijnen, het levert je ook nog eens een energiebesparing op. Want verwarming en airco hoeven minder hard te draaien.

Rolgordijnen voor badkamer en keuken

Dat ze bij Luxaflex® hoogwaardige rolgordijnen aanbieden zie je niet alleen aan de ruime keuze aan kleuren en dessins. Er is ook rekening gehouden met jou, wat jij doet in een kamer en welke eisen je hebt aan jouw rolgordijn. Inkijk en daglicht weren zijn de meest voor de hand liggende functies waar jouw Luxaflex® aan moet voldoen. En dan heb je nog onderhoud van rolgordijnen. Hoe zit dat?

Onderhoudsvriendelijke Luxaflex® rolgordijnen

Ook over het punt onderhoud is natuurlijk nagedacht bij Luxaflex®. Als je wilt, kan je voor een stof kiezen met Dustblock® afwerking. Dan is jouw rolgordijn stof- en vochtwerend. Je rolgordijn blijft niet alleen langer mooi, het is ook prima geschikt voor keukens en badkamers, de kamers waar vocht en gespetter impact hebben op je interieur. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw badkamer, woonkamer of dakraam? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek met de winkel bij jou in de buurt.