Marmoleum bij Thuisin Van der Laan

Als je op zoek bent naar een duurzame en milieuvriendelijke vloer, dan is marmoleum een uitstekende keuze. Marmoleum is een natuurlijk en hernieuwbaar product. Het is bovendien verkrijgbaar in vele kleuren en dessins, waardoor het past bij ieder interieur en in elke woonstijl. Woon je in de omgeving van Wormer, Zaandijk, Krommenie of Assendelft? Dan ga je voor marmoleum naar Thuisin Van der Laan, waarbij je kunt rekenen op een uitstekende service en advies op maat!

Wat is marmoleum?

Marmoleum is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat steeds populairder wordt als vloerbedekking. Het is een type linoleum dat wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals lijnolie, hars, kalksteen en jute.

Marmoleum of linoleum?

Het belangrijkste verschil tussen linoleum en marmoleum is het gebruik van verschillende natuurlijke materialen. Marmoleum wordt gemaakt van lijnolie, hars, kalksteen en jute, terwijl linoleum houtmeel bevat in plaats van jute. Daarbij heeft marmoleum heeft een gemarmerde uitstraling, vandaar ook de naam.

Een marmoleum vloer heeft vele voordelen, waaronder duurzaamheid, onderhoudsgemak en hypoallergene eigenschap, dus geschikt voor bijvoorbeeld stof allergieën. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, waardoor het geschikt is voor elke ruimte in huis of op kantoor. Denk aan marmer-, beton- of houtlook. In deze tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn belangrijk zijn, is marmoleum een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ecologische en stijlvolle vloeroplossing.

Bij ons vind je marmoleum van Forbo. Verkrijgbaar op de rol en als marmoleum click. Die laatste kan in planken en tegels geleverd worden. In beide gevallen is het leggen werk voor vakmensen; ook dat doen wij graag voor je!

Jarenlange ervaring met marmoleum

Hoe zit het met de ervaring met marmoleum bij Thuisin Van der Laan? Dat zit wel goed! Onlangs vierden wij ons 100 jarig jubileum. Door al die jaren heen kopen niet alleen particulieren marmoleum bij ons, ook scholen, gemeenten, ziekenhuizen, kantoren en bedrijven komen naar Thuisin Van der Laan. Het grootste project in de afgelopen 100 jaar was het Kennemer Gasthuis in Haarlem. Goed voor zo'n 25.000 m2 marmoleum. Dat is niet mis!

In al die jaren zijn wij letterlijk kampioen marmoleum leggen geworden. Wedstrijden in Nederland en zelfs het wereldkampioenschap kwam op naam van voormalig eigenaar Niek van der Laan.

Marmoleum vloer leggen

Wij durven daarom hardop te zeggen; wij hebben kennis van alles wat bij marmoleum komt kijken! Van ondervloer, vloerventilatie, eventuele bijzondere bouwkundige aspecten in de ruimte tot materiaalkeuze, onderhoud en kwalitatief de beste producten. Je vindt bij ons alles onder één dak; van advies, inspiratie tot het leggen en alles met liefde!

Jouw marmoleum vloer

Die kies je natuurlijk bij Thuisin Van der Laan! Wij leggen het super strak voor je. Zo heb je jarenlang plezier van jouw antistatische en geluiddempende vloer.

Jouw nieuwe marmoleum vloer heeft weinig onderhoud nodig. Regelmatig stofzuigen en met een vochtige doek afnemen is veelal voldoende. En weet je dat je marmoleum goed kan combineren met elektrische vloerverwarming? Kom langs, wij vertellen jou er alles over!

Marmoleum vloer prijs

Dat rekenen we graag voor je uit! Als we weten hoeveel vierkante meter je nodig hebt, welke vloer je kiest, als bekend is of jouw ondervloer voldoet en of wij het voor je mogen leggen, krijg jij een keurige offerte van ons!

En uiteraard kan je voor alle soorten vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang, horren, kasten op maat en buitenzonwering ook terecht bij ons. Wil je meer weten of ons marmoleum bekijken? Dat kan; maak een afspraak of kom langs. Zien we je snel?