Binnenkijken in Venray

Binnenkijker van Thuisin Cor Paint
Project details
Datum
juli 2022
Opdrachtgever
Venray
Ruimte
Woonkamer, Keuken
Uitvoerder
Thuisin Cor Paint
Producten
Gordijnen, Duettes, Behang, Verf

Een heerlijk nieuwbouwhuis in handen van Thuisin. We doen niets liever! We maakten als eerste een interieurplan met een voorstel voor behang, verf, raamdecoratie en gordijnen. Een heerlijk resultaat in de woonkamer en keuken!

Samenwerking met Thuisin Cor Paint

De bewoners in Venray kochten een nieuwbouwhuis. Voordat ze de sleutels kregen schoven ze aan bij Thuisin Cor Paint voor een interieurplan. Dat is een heel goed idee. Of je nu al wel weet wat je mooi vindt of totaal geen idee hebt waar je moet beginnen in huis, interieuradvies kan nooit kwaad. Of je een beetje hulp, of heel veel hulp kunt gebruiken, Thuisin adviseert en inspireert. Van het uitzoeken welke stijl bij jou en je huis past en advies over producten tot aan het inmeten en monteren van je nieuwe vloer of raamdecoratie. Wij draaien onze handen er niet voor om. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor een volledige verhuizing, ook wanneer je één ruimte wilt aanpakken of je hele huis wilt renoveren; Thuisin staat voor je klaar. Voor een totaal plan of een enkel gordijn! Zo ook in Venray. Hier kregen wij de woonkamer en woonkeuken in handen; heerlijk!

Thuisin Cor Paint

Binnenkijker van Thuisin Cor Paint
Binnenkijker van Thuisin Cor Paint
Binnenkijker van Thuisin Cor Paint

Gordijnen en raamdecoratie

Gekozen is voor een stoere inrichting met een combinatie van Scandinavische en industriële woonstijlen. Strak en licht. Daar passen duettes goed bij, vooral omdat de ramen in de woonkamer breed en smal zijn. Bij Thuisin leveren we raamdecoratie en gordijnen in standaard maten én op maat gemaakt; dat is prettig wanneer de afmetingen anders dan anders zijn zoals hier in Venray. De duettes zijn van het Thuisin eigen merk LOOKin. Licht van kleur waardoor er genoeg licht naar binnen kan en toch de inkijk verminderd wordt.

De gordijnen zijn van Eijffinger, Auburn. Ze maken de ruimte echt helemaal af en zijn super sfeervol. Deze hangen in een wave plooi, mooi en luchtig. Natuurlijk kan je kiezen uit verschillende plooien, denk aan een enkele of een dubbele plooi. Welke plooi vind jij mooi? En om het geheel in stijl af te ronden is gekozen voor witte, vierkante gordijnrails. Weet je dat er ook in rails en roedes veel te kiezen valt? Kom naar de winkel en laat je inspireren!

Binnenkijker van Thuisin Cor Paint
Binnenkijker van Thuisin Cor Paint

Dat advies! Dat is zo prettig! Bij Thuisin Cor Paint denken ze goed met je mee en in oplossingen en ze overzien continu het totaal.

Binnenkijker van Thuisin Cor Paint

Verf en behang

Bij Thuisin vind je ook alles voor je muren. Of je gaat voor behang of voor verf of voor beiden; wij hebben het. Voor elke smaak en ieder budget. En ben je zelf niet handig met de kwast; dan doen wij het voor je! Behalve een ruime keuze in verf en behang, brengen we het ook aan op je muur. Handig!

Het behang is van Hooked on Walls, Arashi. Heel gaaf om één muur, achter de televisie of openhaard, hiermee te behangen. Zo maak je er echt een eyecatcher van. Op de muren is een basiskleur off white aangebracht waardoor de kozijnen er echt lekker uitknallen. Helemaal van nu om de kozijnen een donkere kleur te geven. In Venray is gekozen voor RAL 9004. Dat is een donkergrijze, bijna zwarte lak en accentueert perfect.

Al met al een echt mooi geheel. Bij Thuisin vind je alles onder één dak voor jouw interieur. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Binnenkijker van Thuisin Cor Paint
Binnenkijker van Thuisin Cor Paint
Binnenkijker van Thuisin Corpaint

Wil je dit ook?

Dat kan! Of je op zoek bent naar een bepaald product of naar een totaalinrichting van je huis, bij Thuisin vind je het! Wil je behang maar niet behangen of verf maar niet zelf schilderen; dan doen wij het voor je. Totale ontzorging van a tot z. En we gaan pas weg als jij tevreden bent.

Klinkt dit als muziek in je oren? Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons!


Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra