Betonlook Marmoleum

Betonlook marmoleum vloeren zijn enorm populair. Je krijgt een strakke uitstraling met het effect van een industriële betonvloer, met de voordelen van een marmoleum vloer.

Voordelen betonlook Marmoleum

Welke eigenschappen heeft betonlook marmoleum?

De betonlook marmoleum vloeren zijn enorm populair. Het is een goed alternatief voor een échte betonvloer of een gietvloer. Ze hebben daarentegen meer voordelen.

  • Een betonlook marmoleum vloer is 'zachter'.
  • De vloer voelt warmer aan.
  • Een marmoleum vloer heeft minder onderhoud nodig dan een gietvloer.
  • Marmoleum vloeren zijn volledig duurzaam gemaakt.

Je profiteert van alle voordelen, die je gewend bent van de marmoleum vloeren van Forbo.

Welke kleuren betonlook marmoleum zijn er?

De betonlook marmoleum vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Van diep grijs, tot warm beige. In kamerbreed of in tegels als click variant. Laat je in de winkel inspireren. Bij Thuisin adviseren wij je graag en onze vakmannen komen de vloer desgewenst bij je thuis leggen.

Kom naar de winkel

Inspiratie rond marmoleum

Op zoek naar een kwaliteit vloer? Dan zijn Forbo marmoleum of linoleum vloeren een goede keuze. Naast dat deze strakke vloeren passen in een onderhoudsarm interieur, zijn ze ook zeer duurzaam.…
Marmoleum is de merknaam van het linoleum dat door Forbo wordt geproduceerd. Marmoleum, ook wel linoleum genoemd is verkrijgbaar in banen (vanaf de rol) en als click-variant, net zoals laminaat.
Licht, donker, zacht, hard, druk, rustig. Je hebt een bepaalde voorkeur voor hoe je woninginrichting eruit moet zien. Gelukkig heeft Thuisin een ruime collectie voor alle smaken. Zo de product uit…

Veelgestelde vragen

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij je uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij je een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt voor een inmeet-afspraak.

Marmoleum Click bestaat uit losse blokken die je in elkaar kunt clicken als een laminaatvloer. Hiermee kan je bijvoorbeeld verschillende kleuren combineren en creëer je een vloer met dezelfde eigenschappen als een Marmoleumvloer.

Marmoleum Modular bestaat uit 6 verschillende formaten en 60 verschillende kleuren. Hiermee leg je bijvoorbeeld een klassieke visgraat, maar je kan ook meerdere vormen en kleuren combineren.

Allereerst op de kleur natuurlijk, want die zie je altijd! Marmoleum is in heel veel kleuren(combinaties) verkrijgbaar. Maar ook in de uitvoering heb je een ruime keuze: naast Marmoleum (kamerbreed) is er bijvoorbeeld Marmoleum Click (losse onderdelen) of bijvoorbeeld Modular waarbij je verschillende vormen en kleuren kan combineren.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars.