Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1817 beoordelingen van klanten.

Actie Sikkens buitenlak

Gratis 1 liter Sikkens Alphatex buitenmuurverf op kleur bij aankoop van 2x 1 liter Sikkens Rubbol buitenlak!
Wees er snel bij want voor de muurverf geldt: op = op
Actie is geldig van 19 april t/m 4 juli 2021

Sikkens buitenlak

Wil jij je huis aanpakken dit voorjaar? Kozijnen of deuren weer onderhouden, ze strak in de lak zetten omdat het eens tijd is? Met de Sikkens actie voor buitenlak en buitenmuurverf geniet je jaren van een strak en dekkend resultaat. Ben je benieuwd? Deze actie loopt van 19 april tot en met 4 juli 2021 en is vast iets voor jou:

  • GRATIS 1 liter Sikkens Alphatex buitenmuurverf op kleur (op=op) bij aankoop van
  • 2 x 1 liter Sikkens Rubbol buitenlak

Echt super handig, want naast je buitenschilderwerk kan je ook nog met muurverf aan de slag. Met gemak en zonder knoeien schilderen, wie wil dat niet?

Voordelen Sikkens verf

Sikkens buitenlakken zijn duurzaam, makkelijk aan te brengen en kunnen tegen alle weersomstandigheden en UV-straling. Met deze kwaliteitsverf heb je tot 10 jaar plezier van een stralend resultaat en prachtige kozijnen. Neem nu contact op met de Thuisin winkel bij jou in de buurt om je Sikkens buitenlak te bestellen.

Waar kan ik terecht voor advies en verf?

Bij iedere Thuisin winkel ben je van harte welkom voor advies en inspiratie. We kunnen je alles vertellen over allerlei soorten verf, maar ook over de voorbereiding. Vind een winkel dicht bij jou in de buurt en laat je inspireren en adviseren. Klik hier om de dichtstbijzijnde winkel te vinden.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging