Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1487 beoordelingen van klanten.

Horren

Met onze collectie horren houd je die vervelende insecten buiten en kan je overdag en 's avonds toch genieten van de frisse buitenlucht.

De grootste ergernissen in huis is, vooral in de zomer, de komst van insecten. Om deze insecten, voornamelijk vliegen en muggen, buiten te houden kan je kiezen voor een hor.

Raamhorren

Een raamhor is ideaal tegen vliegen, muggen en andere insecten. Zo kan je je huis laten luchten, zonder last te hebben van deze insecten.

Bekijk collectie

Hordeuren

Je deur open zetten in de zomer, zonder last te hebben van insecten? Dat kan met een hordeur van Luxaflex®.

Bekijk collectie

Varianten horren

Wij maken onderscheid in horren voor ramen en deuren. Daarin hebben wij verschillende varianten, zoals de vaste hor en de plissé hor. Alles in vele kleuren en uitvoeringen. Onze medewerkers bepalen graag met jou welke gaas het beste bij jou en je woning past, helemaal voor jou op maat gemaakt. Heb je last van hooikoorts, kies dan voor onze hor met zogenoemd Poll-tex® gaas. Dit gaas houdt voor een groot deel de pollen buiten. Wij hebben horren op maat. Bij jou thuis komen we exact inmeten welke maat hor je nodig hebt, zodat deze netjes aansluit op of in het kozijn.

Een hor is vooral functioneel, maar moet ook solide zijn en handig in gebruik. Thuisin levert voor iedere situatie het juiste product van de merken Luxaflex® en Unilux.

Collectie Horren

Raamhorren

Een raamhor is ideaal tegen vliegen, muggen en andere insecten. Zo kan je je huis laten luchten, zonder last te hebben van deze insecten.

Meer weten Offerte aanvragen

Hordeuren

Je deur open zetten in de zomer, zonder last te hebben van insecten? Dat kan met een hordeur van Luxaflex®.

Meer weten Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen Horren

Lees meer over horren

Kleuren horren

Een hor is geen product ter verfraaiing, het moet zijn werk doen. Maar met een doordachte vormgeving passen de horren die Thuisin levert in en bij ieder interieur. Slank en stevig is het basisprincipe en rolhorren worden geleverd met een fraaie cassette die verkrijgbaar is in veel kleuren.

Optimaal gebruiksgemak

Bij hordeuren houden wij rekening met de dorpel en is er sprake van een minimale verhoging; prettig voor kinderen en handig voor rolstoelen en rollators. Voor speciale wensen staan onze adviseurs u graag te woord. Wij doen uitsluitend zaken met gerenommeerde merken zoals Luxaflex®.

Specials

Een bijzondere oplossing is een hor in combinatie met een plissé die aan elkaar worden gekoppeld. Denk daarbij aan een schuin dakraam. Je kunt het raam afdekken met de plissé of volledig ‘open’ laten met de hor. Een tussenweg kan ook: je houdt het licht tegen met de (verduisterende) stoffen plissé en de andere (hor)helft zorgt voor frisse lucht.

Ook zijn er nieuwe horren met gaas wat bijna niet zichtbaar is. Om ongelukken te voorkomen zit onder de hordeur wel een lichtstrip. Ook de rolhordeur Sencillo met vlak gaas die in elke positie kan blijven staan en de Plissé Hordeur Volare zijn nieuw in de collectie.

Maatwerk

Vanwege de diversiteit van ramen en de daarbij passende hor is er vrijwel altijd sprake van maatwerk. Onze adviseurs kunnen u de juiste informatie geven om tot de beste keus te komen. Ter plekke inmeten en plaatsen doen wij graag en vakkundig.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8567585743107 op basis van 1487 beoordelingen van klanten.
 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging