Horren

Met onze collectie horren houd je die vervelende insecten buiten en kan je overdag en 's avonds toch genieten van de frisse buitenlucht.

De grootste ergernissen in huis is, vooral in de zomer, de komst van insecten. Om deze insecten, voornamelijk vliegen en muggen, buiten te houden kan je kiezen voor een hor.

Varianten horren

Wij maken onderscheid in horren voor ramen en deuren. Daarin hebben wij verschillende varianten, zoals de vaste hor en de plissé hor. Alles in vele kleuren en uitvoeringen. Onze medewerkers bepalen graag met jou welke gaas het beste bij jou en je woning past. Heb je last van hooikoorts, kies dan voor onze hor met zogenoemd Poll-tex® gaas. Dit gaas houdt voor een groot deel de pollen buiten. Wij komen bij jou thuis om exact in te meten welke maat hor je nodig hebt, zodat deze netjes aansluit op of in het kozijn.

Een hor is vooral functioneel, maar moet ook solide zijn en handig in gebruik. Thuisin levert voor iedere situatie het juiste product van het merk Luxaflex.

Collectie
Scharnierende hordeur

De zelfsluitende hordeur. Robuust en degelijk met perfecte afsluiting doordat de deur rondom is voorzien van een montageframe. Ook verkrijgbaar met kattenluik.

Offerte aanvragen
Schuivende hordeur

Deze hordeur bestaat uit een op een geleiderail zijwaarts schuivende hor en is zeer geschikt voor bv. schuifpuien. Ook mogelijk met SoftClose systeem.

Offerte aanvragen
Rolhor

De rolhor kan geluidloos worden geopend en gesloten.
Ook voor bijzondere ramen zoals schuine dakramen, bestaat er een passende oplossing.

Offerte aanvragen
Inzet rolhor

Het gemak van een rolhor en inzethor gecombineerd; monteren zonder schroeven en boren, maar de hor kan toch open en dicht.

Offerte aanvragen
Inzethor

Een inzethor kan, zonder boren of schroeven, in een raam worden gezet of er uit gehaald. Vooral toegepast bij draai-kiepramen.

Offerte aanvragen
Rolhordeur

Bij dit type hor, rolt het gaas in een cassette aan de zijkant van de deur. De deuropening blijft mooi breed en u kunt makkelijk in en uit lopen.

Offerte aanvragen
Vaste hor

Bij de vaste hor is het horgaas vastgezet in een frame. De hor kan scharnierend worden geopend en gesloten, net als een raam of deur.

Offerte aanvragen
Plissé hordeur

Lekker de deur open laten staan, zonder vliegende insecten in huis. De plisséhor vouwt open naar de zijkant en biedt voldoende ruimte om door de deur te lopen.

Offerte aanvragen
Vaste hordeur

Een vaste hordeur opent en sluit u als een normale deur. Deze klapt dus niet in, maar gaat in z'n geheel naar binnen of naar buiten open.

Offerte aanvragen

Lees meer over horren

Kleuren

Een hor is geen product ter verfraaiing, het moet zijn werk doen. Maar met een doordachte vormgeving passen de horren die Thuisin levert in en bij ieder interieur. Slank en stevig is het basisprincipe en rolhorren worden geleverd met een fraaie cassette die verkrijgbaar is in veel kleuren.

Optimaal gebruiksgemak

Bij hordeuren houden wij rekening met de dorpel en is er sprake van een minimale verhoging; prettig voor kinderen en handig voor rolstoelen en rollators. Voor speciale wensen staan onze adviseurs u graag te woord. Wij doen uitsluitend zaken met gerenommeerde merken zoals Luxaflex.

Specials

Een bijzondere oplossing is een hor in combinatie met een plissé die aan elkaar worden gekoppeld. Denk daarbij aan een schuin dakraam. Je kunt het raam afdekken met de plissé of volledig ‘open’ laten met de hor. Een tussenweg kan ook: je houdt het licht tegen met de (verduisterende) stoffen plissé en de andere (hor)helft zorgt voor frisse lucht.

Maatwerk

Vanwege de diversiteit van ramen en de daarbij passende hor is er vrijwel altijd sprake van maatwerk. Onze adviseurs kunnen u de juiste informatie geven om tot de beste keus te komen. Ter plekke inmeten en plaatsen doen wij graag en vakkundig.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,4 op basis van 518 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, marmoleum, tapijt & vinyl) en kasten op maat. Kom naar onze winkel voor advies en informatie over onze producten!

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging