Luxaflex® Plissé Shades

Wat staan ze prachtig in elke kamer, de Luxaflex® Plissé Shades! Kies uit meer dan 90 plissé gordijnstoffen die Cradle to Cradle gecertificeerd zijn. De Luxaflex® Plissé Shades zijn optioneel verkrijgbaar met top-down bottom-up systeem, en Luxaflex® Plissé Shades kan je ook elektrisch bedienen. Benieuwd? Lees gauw verder!

Luxaflex® Plissé Shades; de sierlijke raamdecoratie

Wij kennen ze allemaal, de plissés die zichzelf zo sierlijk opvouwen dat je er vol verwondering naar zit te kijken. En hoe mooi is het om prachtige plisségordijnen voor je eigen ramen uit te kiezen? Maar hoe werkt een plissé? En welke keuzes heb je wanneer je voor plissés als raamdecoratie kiest?

Op deze pagina geven wij je alvast volop informatie over alles wat je wilt weten wanneer je nieuwe Luxaflex® Plissé Shades wilt kopen.

Hoe werken plisségordijnen?

Dit type raamdecoratie werkt als een soort accordeon. Wanneer je een plissé van beneden naar boven schuift, dan vouwt de gordijnstof zichzelf keurig op. Hoezo is deze raambekleding niet alleen mooi maar ook erg praktisch? De Luxaflex® Plissé Shades zijn bijvoorbeeld ook met top down bottom up functie verkrijgbaar. Dit is geen standaard functie, je kan er optioneel voor kiezen.

Hoe werkt het Luxaflex® top-down systeem?

Bij Luxaflex® Plissé Shades met top down bottom up systeem kan het plissé niet alleen van onder naar boven geschoven worden. Je kan jouw plissé ook van boven naar beneden schuiven. Wat is het voordeel van deze extra functie? In dit geval kan je jouw Luxaflex® Plissé Shades halverwege het raam laten staan. Zo geniet je tegelijk van daglicht dat via de vrije boven- en onderkant van het raam naar binnen schijnt. Bovendien is er geen directe inkijk in je woning en is je privacy gegarandeerd.

Voordelen Luxaflex® Plissé Shades

De plisségordijnen van Luxaflex® zijn er voor elk raam. Je kan ze op maat laten maken en uit meer of minder transparante stoffen kiezen. Hier de voordelen van Plissé Shades op een rij:

  • Plissés zijn ruimtebesparend, omdat ze op het raam zitten
  • Sfeervol vanwege het sierlijke uiterlijk van plisségordijnen
  • Plissé Shades zijn in verschillende transparanties verkrijgbaar voor extra privacy
  • Optioneel: de top-down bottom-up versie
  • Plisséstof in effen kleuren of met dessins verkrijgbaar
  • Bedien jouw plissés op afstand met de PowerView® Automation
  • Plissé gordijnen zijn ook geschikt voor dakramen en serres
  • Gemakkelijk én veilig te bedienen met LiteRise®


Luxaflex® Plissé Shades op maat kopen

Heb je een raam met bepaalde afmetingen? En wil je zeker weten dat jouw Luxaflex® Plissé Shades straks perfect aansluiten op het raam? Graag komen wij jouw plisségordijnen inmeten. Omdat de plissés op maat gemaakt worden kan je echt voor elk raam een passend Luxaflex® Plissé Shade kopen. Kies uit meer dan negentig gordijnstoffen, deze zijn ook nog eens Cradle to Cradle gecertificeerd.

En naast zo veel kleuren en dessins heb je bovendien de keuze uit transparante en minder transparante stoffen. Jouw nieuwe Luxaflex® Plissé Shades komen we graag bij je thuis ophangen. En wanneer je voor elektrisch bedienbare plisségordijnen hebt gekozen helpen wij je graag op weg met het PowerView® Automation systeem. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem dan contact op met de winkel bij jou in de buurt voor advies en inspiratie.