Binnenkijken bij Barbara & Marco

Binnenkijker in Voorst van Thuisin Van der Woude
Project details
Datum
mei 2022
Opdrachtgever
Barbara & Marco
Ruimte
Woonkamer, Werkkamer
Uitvoerder
Thuisin van der Woude
Producten
Gordijnen, Behang, Wandbekleding

Een hele fijne opdracht in Voorst. Nieuwe gordijnen in de tuinkamer en bioscoop. Behang in de bioscoop en werkkamer. Tot slot in de woonkamer bijzondere leren wandbekleding? Iets voor jou?

Samenwerking met Thuisin Van der Woude

In Voorst wonen Barbara & Marco. Zij vroegen Thuisin Van der Woude een interieurplan te maken. Na het opstellen van het plan is er vervolgens een advies met producten uitgebracht. In de tuinkamer en bioscoop (ja, dat lees je goed, een bioscoop in huis!) zijn nieuwe gordijnen geplaatst. De werkkamer en bioscoop werden voorzien van nieuw behang en in de woonkamer is de haard beplakt met leer. Leer? Ja, leer! Thuisin van der Woude is het adres voor een compleet interieurplan en ook voor een enkel product. Advies, inspiratie, meten en monteren. Alles prettig onder één dak!

Thuisin Van der Woude
Binnenkijker in Voorst van Thuisin Van der Woude
Binnenkijker in Voorst van Thuisin Van der Woude
Binnenkijker in Voorst van Thuisin Van der Woude

Op ontdekkingstocht bij Thuisin Van der Woude

Bij de woninginrichter voor Doetinchem en omgeving kan je perfect op ontdekkingstocht. In de overzichtelijke woonwinkel kan je jouw interieur in één keer compleet afronden met producten als gordijnen, behang, kasten op maat en vloeren.

In de winkel doe je bakken inspiratie op, ontvang je desgewenst advies en krijg je verrassende oplossingen voor elke interieur uitdaging aangereikt. Een compleet interieurplan voor je hele huis of een enkele ruimte; alles kan in Doetinchem.

In Voorst hebben we meerdere ruimten mogen voorzien van onze producten. Het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf!


Bij Thuisin Van der Woude komen ze met verrassende oplossingen. De haard beplakt met leren wandbekleding geeft de woonkamer een enorme oppepper!

Binnenkijker in Voorst van Thuisin Van der Woude

De gordijnen

Dat gordijnen echte sfeermakers zijn, daarmee vertellen we niets nieuws. Er is zoveel keuze in gordijnstoffen, kleuren en dessins van merken als Eijffinger, Vadain, House of Happiness en Kobe. Sfeermakers zijn ook de gordijnen van Carlucci van kwalitatief goede en rijke stoffen. Deze passen in zowel een klassiek als in een modern interieur zoals bij Marco & Barbara. Gekozen is om in de tuinkamer en de bioscoop gordijnen van dit merk te monteren.

In de tuinkamer houden we het lekker licht. We hangen hier de gordijnen van Carlucci Glister kleur 061, een mooie warme grijstint. In combinatie met de vloer en meubels maakt het deze ruimte helemaal af. De roedes zijn van Interstil in de brons kleur. Helemaal van deze tijd. In de bioscoop hangen wij Carlucci Velluto Gelato 032, een groentint die perfect in het geheel past. Licht uit, spot aan!

Binnenkijker in Voorst van Thuisin Van der Woude

De leren wandbekleding

Je denkt er waarschijnlijk niet zo snel aan, maar wat is het gaaf! Lederen wandbekleding van Alphenberg. Je kan een wand altijd schilderen of voorzien van behang. Maar wil je echt iets bijzonders, denk eens aan leer. Leer plak je op de ondergond waardoor je makkelijk kan spelen met verschillende afmetingen. Bij Marco & Barbara is dit op de schouw rondom de haard in de woonkamer geplakt. Zo maak je er een ware eyecatcher van.

Dit is Alphenberg Tundra met een ultiem stoer karakter. Kenmerkend zijn de vele kleurschakeringen. Ook toepasbaar op bijvoorbeeld deuren, trappen, meubels en verkrijgbaar in heel veel kleuren en dessins.

En het klopt wat er gezegd wordt over leer; hoe ouder het wordt hoe mooier de uitstraling!

Binnenkijker in Voorst van Thuisin Van der Woude

Het behang

Thuisin Van der Woude heeft een ruim assortiment behang. Met onder meer merken als Eijffinger, Masureel en Arte haal je elke keer echt even iets heel anders in huis. En kan of wil je zelf geen behang plakken, vraag het ons!

De werkkamer in Voorst wordt voorzien van een redelijk rustig behang. Het is behang van Elitis: Eclat R631 72. Aanwezig? Dat zeker, maar absoluut niet overheersend. In combinatie met de vloer en gordijnen is dit een prettige werkplek geworden.

Marco & Barbara zijn in de gelukkige omstandigheid een eigen bioscoop in huis te hebben. Met het Arte behang Moooi MO2071 toveren ze deze toch al bijzondere ruimte om in een ware parel, zie hieronder. Ja, het is een tikkeltje gewaagd, wij vinden deze ruimte echt helemaal tot in perfectie af!

Binnenkijker in Voorst van Thuisin Van der Woude

De bioscoop

Wij zijn bij Thuisin een heleboel gewend. Toch komt een huis-bioscoop niet heel enorm vaak voor. Daarom zetten we de bioscoop in Voorst nog even vol in de aandacht.

Een toffe ruimte met een groot scherm, lekkere stoelen en een bar. Wie wil dat nou niet?

Het unieke opvallende behang springt er echt uit. Samen met de gordijnen in een groentint vormt het een hele bijzondere plek in het huis. Heerlijk om hier onderuit een film te kijken. Of met een lekker drankje nog even aan de bar napraten. Echt een fantastische plek in het huis!

Binnenkijker in Voorst van Thuisin Van der Woude
Binnenkijker in Voorst van Thuisin Van der Woude
Binnenkijker in Voorst van Thuisin Van der Woude

Wil jij dit ook?

Ben je ook op zoek ander behang of nieuwe gordijnen? Is je huis toe aan een opfrisbeurt, inclusief plan uit de handen van één van onze Thuisin professionals?

Wij meten, monteren, plakken behang en verven jouw muur. Wil je advies, inspiratie en ontzorgt worden?

Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra