Houten vloeren bij Thuisin van Brederode in Den Helder

Bij Thuisin van Brederode hebben we nu een ruime collectie houten vloeren van Lindura en PPC. Ontdek ze nu in onze winkel in Den Helder.

Houten vloeren bij van Brederode

Bij Thuisin van Brederode zijn vloeren een prachtig onderdeel van het assortiment. Naast dat een vloer veel sfeer geeft aan de woninginrichting, geeft de vloer ook gelijk enorm veel charme, warmte en klasse. Dat is ook de reden dat Thuisin van Brederode uit den Helder twee collecties met houten vloeren in haar assortiment heeft opgenomen. De Lindura van Meister en de Hollandsche vloeren van PPC.

Hoe populair de pvc-vloer blijft, bij Thuisin van Brederode kregen ze steeds vaker de vraag of ze niet ‘echte’ houten vloeren verkochten. En aan die vraag hebben zij gehoor gegeven.

Een houten-vloer behandel je met liefde. Dat begint al bij het leggen. De vakmensen bij van Brederode hebben kennis van de houten vloeren en weten exact hoe ze deze moeten leggen, in welk patroon je je vloer ook wenst. Zelfs voor een visgraatpatroon draaien zij hun hand niet om.

Collecties houten vloeren

De Hollandsche vloeren collectie van PPC een echte blikvanger. Het is een natuurlijke vloer met keuze uit 24 eiken planken- en visgraatvloeren. Verkrijgbaar in diverse (gerookte) kleuren.

Zoek je een sterke en robuuste vloer? De Lindura collectie van Meister is opgebouwd uit houtvezels en minerale bestanddelen. Deze vloer kan wel een stootje hebben, zeker ook door de unieke productiemethode waardoor knoesten en scheuren nog beter zichtbaar zijn.