Binnenkijken in Nijverdal

Binnenkijker van Thuisin
Project details
Datum
juli 2022
Opdrachtgever
Judith
Ruimte
Woonkamer, Keuken, Hal, Trap, Slaapkamer
Uitvoerder
n.n.b.
Producten
PVC vloeren, Gordijnen, Vloeren

Heb je een enkel rolgordijn nodig of pak je het groter aan zoals hier in Nijverdal, bij Thuisin zit je altijd goed! We leveren net zo vakkundig dat ene product waar je naar op zoek bent, als een volledige make-over van je woning. De krenten in de pap voor ons zijn onder meer de projecten waarbij wij mogen adviseren en waarbij wij zowel beneden als boven een nieuwe vloer mogen leggen. Inclusief het bijpassend bekleden van de trap met als toetje nieuwe overgordijnen voor de slaapkamers. We houden ervan!

Samenwerking met Thuisin

In Nijverdal werd zowel de begane grond vloer als de vloer op de eerste verdieping vervangen. Hoe pak je dat dan aan? De bewoners hebben aangeklopt bij Thuisin. Of je nu precies weet wat je wenst of dat alles nog mogelijk is, hier ontvang je vakkundig advies en doe je bakken inspiratie op. In de winkel zie je de verschillende soorten vloeren. En als je weet dat het pvc mag worden, dan zie je direct de verschillende kleuren en dessins van kwalitatief goede merken. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker. En aangezien je bij Thuisin alles onder één dak vindt , kozen deze bewoners ook direct geschikte overgordijnen voor de slaapkamers én nieuwe bekleding voor de trap. Ook pvc. Kan dat dan? Jazeker! Er zijn zoveel mogelijkheden en altijd eentje voor jouw woonwensen en budget!

Binnenkijker van Thuisin
Binnenkijker van Thuisin
Binnenkijker van Thuisin

Een rechte pvc vloer of in visgraat?

Thuisin legt het allemaal! Boven bij de slaapkamers is gekozen voor een rechte pvc click vloer uit de Thuisin collectie, namelijk Montpellier in de lichtgrijze kleur 0005. Dat betekent dat de planken rechts naast elkaar gelegd worden. Of beter gezegd; geklikt worden, net als laminaat. Je hebt geen lijm nodig en hoeft niet te egaliseren. En mocht je besluiten te verhuizen, dan neem je de pvc clickvloer gewoon mee!

En wat is een pvc vloer praktisch!

Dat is pvc zeker! Een pvc vloer heeft weinig onderhoud nodig, is geluiddempend en gaat lang mee. Verkrijgbaar in talloze varianten met hout- of tegelstructuur, betonlook, in diverse kleuren en bijzondere dessins.

Op de begane grond mochten we uitpakken. Eveneens pvc uit de Thuisin collectie genaamd Limoges dryback in de kleur grey. De pvc vloer is in visgraat patroon gelegd waardoor de hele vloer een andere uitstraling krijgt. Heel mooi om dit over de hele begane grond te doen. De visgraat vloer ligt direct verlijmd op de geëgaliseerde ondergrond.Binnenkijker van Thuisin
Binnenkijker van Thuisin

Wat een mooie winkel en wat een keuze! Met goed advies dat aansluit bij onze wensen. We hebben het direct opgevolgd en met plezier!

Binnenkijker van Thuisin

Neem dan de trap!

Om de twee verdiepingen aan te laten sluiten op elkaar, letterlijk en figuurlijk, is ook gekozen voor pvc op de trap. De tikkeltje donkerder grijze kleur is eveneens uit de Thuisin collectie: Biarritz dryback (dus ook verlijmd), kleur 0004.

Is je trap in een goede staat dan heb je veel mogelijkheden wat trapstoffering betreft. Je kan het zo gek niet bedenken en het gaat veel verder dan tapijt aleen. Je kan kiezen voor verschillende soorten bekleding; leer, laminaat, pvc en ook voor extra's als verlichting. Heel gaaf!

Is je trap echt aan een goede onderhoudsbeurt toe, bekijk dan de mogelijkheden tot traprenovatie eens. Het blijft vakwerk en daarvoor zit je bij Thuisin helemaal goed!

Binnenkijker van Thuisin

Oogjes toe? Dat gaat lukken!

Zoek je slaapkamer gordijnen, dan wil je ongetwijfeld dat deze goed verduisteren. Logisch, want hoe donkerder de kamer, hoe lekkerder jij waarschijnlijk slaapt. Thuisin heeft overgordijnen in heel veel verschillende gordijnstoffen, kleuren en dessins. Hoe dikker jij de stof kiest, hoe beter jouw verduisterende gordijn zijn werk doet.

Thuisin heeft in Nijverdal overgordijnen van Toppoint gehangen. Het zijn allemaal dezelfde gordijnen in de slaapkamers, namelijk Isola Effect, kleur 75 pewter. En je ziet het; gordijnen zijn echte sfeermakers.

Uiteraard ben je ook bij Thuisin aan het juiste adres als je het liever niet zo donker hebt. Bekijk onze vouwgordijnen en inbetweens eens. Hoe dan ook; alles voor een goede nachtrust; slaap lekker!

Binnenkijker van Thuisin
Binnenkijker van Thuisin
Binnenkijker van Thuisin Rijssen

Wil je dit ook?

Ben je op zoek bent naar een bepaald product of naar een totaalinrichting van je huis, bij Thuisin vind je het! Wil je verf maar niet zelf schilderen; dan doen wij het voor je. Totale service & ontzorging, van a tot z. En we gaan pas weg als jij tevreden bent.

Klinkt dit goed voor jou? Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons!Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra