Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Thuisin Corpaint

Onze medewerkers staan voor je klaar. Kom langs in onze winkel in Venray!

Klanten waarderen Thuisin Corpaint met een
9 uit 118 reviews

Kom langs bij Thuisin Corpaint in Venray

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Corpaint in Venray. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel. Kom langs in onze inspirerende winkel in Venray en maak van je huis je droomhuis.

Thuisin Corpaint
Paterslaan 7
5801 AS
Venray
Vragen?
Bellen 0478582810
Mailen
Openingstijden
Maandag 09:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

Assortiment Venray

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Venray dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Corpaint in Venray.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Venray of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Corpaint in Venray of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Venray!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Corpaint in Venray.

Meer weten

Categorieën

Wandbekleding

Wil je een echte blikvanger in jouw ruimte? Bekleed je wand dan met iets bijzonders als natuurlijke materialen. Bekijk de collecties in onze winkel in Venray.

Meer weten

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Corpaint heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin Corpaint in Venray. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Overloon naar Thuisin Corpaint Venray (Paterslaan 7, 5801 AS Venray)

  • Vertrekkend vanuit Overloon ga je verder op de Overloonseweg en Nieuwe Overloonsweg naar de Merseloseweg in Venray. Ga bij de rotonde rechtdoor naarde  Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Merseloseweg. Sla rechtsaf naar de Langeweg en vervolg de weg naar de Paterslaan. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Merselo naar Thuisin Corpaint Venray (Paterslaan 7, 5801 AS Venray)

  • Afkomsting uit de richting Grootdorp rij je naar de Merseloseweg. Na 2,6 kilometer sla je rechtsaf richting de Langeweg en vervolg de weg naar de Paterslaan. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Heide naar Thuisin Corpaint Venray (Paterslaan 7, 5801 AS Venray)

  • Vertrekkend vanuit Heide ga je richting de Heidseweg. Ga bij de rotonde rechtdoor naarde Langstraat (ga rechtdoor bij twee rotondes). Sla rechtsaf naar de Paterslaan.

Vanaf Oirle naar Thuisin Corpaint Venray (Paterslaan 7, 5801 AS Venray)

  • Vertrekkend vanuit Oirle ga je richting de Oirloseweg richting de Pauwweg. Slalinksaf naar de Henri Dunantstraat en neem op de rotonde de 2e afslag naar de  Neem op de rotonde de 1ste afslag en rijd door op de Zuidsingel en neem vervolgens de rotonde de 1ste afslag naar de Leunseweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Paterslaan. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Leunen naar Thuisin Corpaint Venray (Paterslaan 7, 5801 AS Venray)

  • Vertrekkend vanuit Leunen ga je richting de Albionstraat. Deze weg vervolg naar de Leunseweg. Neem op de rotonde de 1ste afslag en rij door op de Leunseweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Paterslaan. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Castenray naar Thuisin Corpaint Venray (Paterslaan 7, 5801 AS Venray)

  • Vertrekkend vanuit de richting Castenray ga je naar de Horsterweg. Na 4,4 kilometer kom je bij de Albionstraat. Deze rij je door. Ga bij de rotonde rechtdoor om op de Leunseweg te blijven. Ga bij de rotonde rechtdoor om opde Leunseweg te blijven. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de  Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Ysselsteyn naar Thuisin Corpaint Venray (Paterslaan 7, 5801 AS Venray)

  • Afkomstig uit de richting Castenray ga je naar de N270. Neem op de rotonde de 1e afslag naar de Deurnseweg/de N270. Na 5,3 kilometer neem je op de rotonde de derde afslag naar Langstraat. Sla vervolgens rechtsaf naar de Paterslaan. Je vindt ons aan de rechterkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging