Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Thuisin Wolters

Kom naar onze winkel in Deventer, we staan voor je klaar!

Kom langs bij Thuisin Wolters in Deventer

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Wolters in Deventer. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel.

Thuisin Wolters
Smeenkhof 4
7429 AX
Deventer
Vragen?
Bellen 0570642743
Mailen
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-17:30
Woensdag 09:00-17:30
Donderdag 09:00-17:30
Vrijdag 09:00-17:30
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

Assortiment Deventer

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Deventer dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Wolters in Deventer.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Deventer of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Wolters in Deventer of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Deventer!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Wolters in Deventer.

Meer weten

Categorieën

Buitenzonwering

Laat de zon maar schijnen! Onze buitenzonwering houdt het binnen lekker koel. En jij kunt lekker lang van het mooie weer genieten. Vind passende zonwering bij Thuisin Wolters in Deventer.

Meer weten

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Wolters in Deventer heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin Wolters in Deventer. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Wilp naar Thuisin Wolters (Smeenkhof 4, 7429 AX Colmschate)

  • Vanaf Wilp volg je de N791 richting Twello en volg de A1/E30 ricthing Deventer. Volg afslag 23 en volg de Deventerweg/ N339 naar Epse.
  • Vanaf Epse volg je de Lochemseweg/ Bathmenseweg/ Gorsselseweg naar Bathmen.
  • Vanaf Bathmen volg je de Deventerweg/ Spitdijk. Aan het einde sla je linksaf naar de Holterweg/ N344. Sla rechtsaf naar de Nieuwedijk en linksaf naar de Smeenkhof. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Diepenveen naar Thuisin Wolters (Smeenkhof 4, 7429 AX Colmschate)

  • Vanaf Diepenveen volg je de Oranjelaan/ Havezatelaan. Neem bij de rotonde de 1e afslag naar de Laan van Borgele. Neem bij de rotonde de 3e afslag naar de N337 deze loopt over naar de Henry Dunantlaan. Amstellaan. Sla linksaf naar de N344 en sla na ongeveer 3.5 km linksaf naar de Smeenkhof. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Terwolde naar Thuisin Wolters (Smeenkhof 4, 7429 AX Colmschate)

  • Vanaf Terwolde volg je de N792 richting Twello. Bij de rotonde neem je de 2e afslag naar de N344. Na ongeveer 8.5 km sla je linksaf naar de Smeenkhof. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Apeldoorn naar Thuisin Wolters (Smeenkhof 4, 7429 AX Colmschate)

  • Vanaf Apeldoorn volg je de N344 langs Twello richting Deventer. Na ongeveer 10 km sla je linksaf naar de Smeenkhof. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Lettele naar Thuisin Wolters (Smeenkhof 4, 7429 AX Colmschate)

  • Vanaf Lettele volg je de Bathmenseweg naar de Oude Molen. Sla rechtsaf naar de N344. Sla bij de 5e afslag rechtsaf en sla linksaf naar de Smeenkhof. Je vindt ons aan de linkerkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging