Welkom bij Thuisin Wolters

Karin
Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Wolters, de woonwinkel in Deventer. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren.
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Contact
Smeenkhof 4
7429 AX Deventer
Telefoonnummer
0570 642 743
E-mailadres
[email protected]

De hele maand mei
raamdecoratie- en gordijnenmaand!

Bekijk onze raamdecoratie!

Contact met ons opnemen?

Neem contact op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Wil je teruggebeld worden?

Thuisin Wolters is dé woonwinkel van Deventer!

Bij ons kun je namelijk terecht voor je gehele interieur! We adviseren je graag met advies voor jouw woning en wat het beste bij jullie past. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Bij ons heb je de keuze uit allerlei soorten, zoals pvc, laminaat en vinyl. We beschikken zelfs over een uitgebreide collectie duurzame vloeren. Ook vind je bij ons alles op het gebied van raamdecoratie, van duettes en plissés tot jaloezieën die een statement in je interieur maken. Daarnaast maken we je interieur graag compleet met buitenzonwering, kasten op maat, gordijnen, verf en behang en zelfs horren.

In onze winkel staan we bovendien voor je klaar met inspiratie en advies. Kom je ook gezellig langs? Je vindt ons aan de oostkant van Deventer, als je vanuit Bathmen binnendoor naar Deventer rijdt. Vanaf de A1 neem je afslag Deventer Oost. Parkeren kan voor de deur. Tot snel!