Ga voor stoer met een stalen deur!

Denk jij bij stalen deuren ook aan zo’n gave industriële loft, met betonvloeren en hoge plafonds? Vergis je niet; stalen deuren staan heel gaaf in zo’n interieur, maar passen ook heel mooi in jouw landelijke of moderne interieur. Stalen deuren heb je namelijk in zoveel soorten en kleuren, dat elke interieurliefhebber de perfecte keuze kan maken!

Welke stalen deur past bij jou?

De eerste keuze die je namelijk al mag maken, is het soort deur. Nu hoor ik je denken; ‘Een deur is toch een deur?”, maar niets is minder waar. Je hebt namelijk opdekdeuren, stompe deuren, taatsdeuren, schuifdeuren, dubbele deuren en ga zo maar door. Voordat je hier een goede keuze in kunt maken, moet je kijken naar de plek waar je stalen deuren komen. Wil je graag een stalen deur in een bestaand kozijn? Dan is een opdekdeur meestal de beste keuze. Liever een afscheiding tussen twee ruimtes? Kies dan voor dubbele deuren. Wil je nou echt een statement maken, neem dan een taatsdeur. Deze stalen deur bevestig je niet in het kozijn, maar draait om een verticale verbinding tussen vloer en plafond!

Vind een winkel in de buurt!

Brons of toch zwart?

Als je je deur hebt gekozen, komen de volgende keuzes. Voor welke kleur ga je bijvoorbeeld? De meeste mensen denken bij een stalen deur aan zwart, maar tegenwoordig zijn stalen deuren in allerlei kleuren te vinden. Wat dacht je van witte stalen deuren of misschien wel brons? Zo kan je je nieuwe deur perfect op je interieur aanpassen en past het altijd in je woonstijl, of deze nu industrieel of juist modern is. Zo wordt je stalen deur geen vreemde eend in de bijt ;).

Een stalen deur die bij jou past

Heb je al over het glas nagedacht? Ja ja, naast de kleur van het deur heb je ook allerlei kleuren glas. Natuurlijk hebben we het welbekende standaard glas, maar komt jouw stalen deur voor bijvoorbeeld een trapkast of een berging en verberg je de inhoud daarvan liever? Kies dan voor melkglas! Zo heb je nog genoeg licht in je huis, maar is alle inhoud achter de deur goed verborgen voor nieuwsgierige aagjes. Je kunt natuurlijk ook voor rookglas kiezen, waarmee je echt een statement in je interieur maakt!

Inspiratie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ik snap het, met al die keuzes kan het best lastig zijn om jouw ideale stalen deur voor je te zien. Geen probleem, we helpen je graag. Kom gezellig langs in de winkel en bekijk op je gemak alle opties, zodat jij straks enorm kunt gaan genieten van jouw stalen deur!