Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.

Inloopkast

De droom van iedere vrouw (en wellicht ook man): de inloopkast! Een kast naast de slaapkamer met daarin al je kleding, schoenen en accessoires perfect neergezet.

Walk-in-closet op maat

Een inloopkast is voor velen een grote wens. Met de maatwerk inloopkasten van Thuisin kunnen wij deze wens realiseren. De grootte, hoogte, diepte, laden en het complete interieur; alles maken wij op maat. Ook een speciale kleur is mogelijk. Met deze kast maak je optimaal gebruik van de ruimte en creëer je paskamer en opbergruimte ineen.

Een walk-in-closet, de naam zegt het al, is een grote opbergruimte waar je letterlijk in kunt lopen. Soms wordt deze afgesloten met deuren of een gordijn, maar deze kunnen ook ontbreken. De kast plaats je niet zomaar in een ruimte (zoals bij ‘normale’ afgesloten kasten) maar is meer een afscheiding van een grotere ruimte. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een leegstaande kamer om te toveren tot inloopkast.

 

Niet alleen functioneel

Een inloopkast is niet alleen een min of meer afgesloten ruimte om kleding en schoeisel in op te bergen, maar heeft ook een sterk ‘gewenste’ uitstraling omdat inloopkasten vroeger alleen mogelijk waren in grote huizen en daarmee vaak waren voorbehouden aan de happy few. Bovendien konden alleen zij zich zo’n walk-in closet permitteren omdat zij over een grote garderobe beschikten. Nu velen een behoorlijke garderobe hebben en inloopkasten precies op maat kunnen worden gemaakt, is het voor iedereen bereikbaar. Ook wanneer er sprake is van een relatief kleine ruimte.

Inloopkast Allure ThuisinWaar plaatsen?

De kast wordt meestal geplaatst in een deel van een (slaap)kamer, maar ook een leegstaande kamer kan worden omgebouwd tot inloopkast.

Van eenvoudig tot complex

In een eenvoudige versie heeft de kast diverse lig- en hangmogelijkheden en wordt deze geleverd zonder achterwand in standaard wit en in beperkte hoogte (208 of 213 cm). Bij luxere versies is de hoogte variabel, is er sprake van een achterwand en is plaatsing onder bijvoorbeeld een schuin dak geen probleem. Zo wordt de ruimte optimaal benut.

Het interieur

Het interieur kan zeer variabel zijn en wordt volledig naar wens van de klant gemaakt. Naast verschillende hang- en legmogelijkheden kun je denken aan ingebouwde verlichting, laden, aparte rekken voor schoenen en dassen, stangen om hoger hangende kleding naar je toe te trekken en andere opbergmogelijkheden. Ook is er bij de luxere versies keus uit meerdere kleuren.

Grootte en vorm

In alle gevallen, van een relatief eenvoudige uitvoering tot luxe kasten in XXL formaat, gaat het om maatwerk. De vorm, de grootte, hoogte en diepte zijn variabel en uiteraard is de keuze voor het interieur vrijwel oneindig. De kast kan in een U-vorm of L-vorm worden geleverd en andere vormen zijn ook mogelijk.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging