Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast is meer dan een kast met schuifdeuren. Een schuifdeurkast van Thuisin betekent een fraaie kast die is gemaakt naar jouw wens.

Ruimte in je schuifdeurkast

Met een op maat gemaakte schuifdeurkast creëer je een zee van bergruimte die netjes past in het interieur. Want een op maat gemaakt schuifdeurkast betekent niet alleen een functionele kast, maar ook een fraaie kast. Zowel exterieur als interieur is helemaal aanpasbaar waardoor deze perfect past het gewenste ‘plaatje’.

 

Op maat gemaakt

Niet alleen de hoogte en breedte zijn exact op de gewenste afmeting, maar ook de uitvoering van de deuren en het interieur van de schuifdeurkast kan volledig worden afgestemd op de voorkeuren van de klant.

Snel & soms

Iedereen heeft spullen die je wilt opbergen. Soms heb je ze regelmatig nodig, dus moet het opbergen en tevoorschijn halen vooral snel en gemakkelijk kunnen, een andere keer gaat het om producten die gewoon opgeborgen moeten worden en slechts zelden worden gebruikt. In beide gevallen is het prettig als alles netjes aan het oog onttrokken wordt. Dan is een mooie schuifdeurkast een uitkomst.

Functioneel

Een schuifdeurkast is in eerste instantie een functioneel product. Dus is bergruimte een belangrijk aspect. Als je de op te bergen producten kunt neerleggen en stapelen, zijn legplanken essentieel. Hangruimte is nodig voor kleding en (interne) laden zijn handig voor kleine spulletjes. Misschien is ledverlichting aan de binnenkant gewenst, maar misschien ook niet.

Schuifdeurkast Allure Kasten op maatHuiselijke sfeer

Op een slaap-, zolder of werkkamer thuis past een schuifdeurkast. Het specifieke gebruik en de specifieke ruimte bepalen deels het eindresultaat. Maar dankzij de flexibiliteit van onze kasten is zelfs een ‘standaardkast’ multi-inzetbaar. Misschien is naast het interieur de buitenkant nog belangrijker en gaat het om kleur, het decor, de vlakverdeling op de deur, de handgrepen of een mooi aluminium frame als omlijsting. Vraag de Thuisin specialist naar de mogelijkheden en hij toont ze graag.

Zakelijke omgeving

Ook in een kantoor of andere zakelijke omgeving past een schuifdeurkast. Functionaliteit zal hier de boventoon voeren, maar het betekent niet dat de vormgeving onbelangrijk is. Ook voor zakelijke toepassingen maken onze specialisten een schuifdeurkast die perfect past in de ruimte, tot op de centimeter nauwkeurig.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn groot. Een paar voorbeelden: een maximale hoogte (per deur) van 350 cm en een maximale breedte van 160 cm. Naast de standaardkleur wit zijn alle RAL kleuren mogelijk, 60 houtdecoren, 40 glas dessins, spiegels op de deuren en uiteraard is een schuine wand voor Thuisin geen probleem. De vaak loze ruimte boven zo’n ‘onbruikbare hoek’ weten wij probleemloos te benutten. Moet ook het interieur worden aangepast aan specifieke wensen? Dan gaan we richting kast-op-maat, een andere mogelijkheid die Thuisin biedt.

Opmeten

Om een maatwerk schuifdeurkast te maken, komt onze specialist ter plekke opmeten. Hoe is de situatie, zijn er moeilijke hoeken of andere zaken die extra aandacht vereisen?  Wat is de beschikbare hoogte en breedte en wat zijn de plaatsingsmogelijkheden?

De tekening

Vantevoren wordt een tekening gemaakt zodat de klant een realistisch beeld krijgt van de gewenste schuifdeurkast. Met een speciaal softwareprogramma wordt alles berekend en getekend.

Monteren en plaatsen

Het ontwerp van iedere schuifdeurkast is maatwerk en dat geldt ook voor de plaatsing. Onze ervaren monteurs plaatsen de kast(en) en stellen deze ter plekke af. Zij doen dat graag en vakkundig; laat hen maar lekker schuiven!

Nederlands fabricaat

Wij werken met betrouwbare leveranciers en alle schuifdeurkasten zijn van Nederlands fabricaat. Zo ben je verzekerd van goede en controleerbare kwaliteit.

Veelgestelde vragen Schuifdeurkast

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9313131313131 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.
 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging