BerryAlloc

Ultra verfijnd en realistisch laminaat in prachtige designs te verkrijgen, voorzien van een échte 'houtlook'! BerryAlloc startte in 1998 onder de naam Berry Floor met het produceren van kwaliteitsvol laminaat dat wereldwijd werd verkocht. Door de jaren heen is BerryAlloc inmiddels uitgegroeid tot een zeer innovatief en volwaardig laminaatbedrijf.

Waarom laminaat van BerryAlloc?

Met een laminaatvloer van BerryAlloc kies je voor de meest natuurlijke houtstructuur op de markt. De collectie van BerryAlloc staat dichter bij de natuur dan ooit. De structuren zijn ultra verfijnd en realistisch. Dit in combinatie met het extra matte effect, geeft het ieder laminaat een ultieme houtlook. Bij Thuisin kies je niet alleen de mooiste vloer voor je woning, je hebt ook de mogelijkheid om het laminaat te laten leggen door onze vakmensen. Benieuwd?

Meer over vloeren leggen

Het beste uit het verleden, gecombineerd met technieken van de toekomst

Met de ruime ervaring en oog op vernieuwing investeerde BerryAlloc in de nieuwste technologieën. Het scannen van echte houten planken om tot prachtige designs te komen, het preciseren van de houtstructuren om de beste look te waarborgen. Wie een plank van van één van de exclusieve designs Cracked XL, Canyon of Gyant tegen het licht houdt, zal ongeacht de matte perfectie, prachtige houtstructuren en ervaren dat de look uniek is in de wereld van het laminaat.

Maak een afspraak

Verschillende breedtes combineerbaar

Of het nou planken voor groot- of klein formaat moeten zijn, alle formaten zijn mogelijk. Combineer verschillende breedtes van hetzelfde design in één ruimte of kies voor eenzelfde formaat, alles is mogelijk. Door verschillende formaten te hanteren kies je voor een luxueuze uitstraling.

Wil je zonder zorgen een laminaatvloer leggen in je badkamer? Met het HydroPlus laminaat van BerryAlloc is het mogelijk, deze vloer is waterbestendig. Sinds 2018 is deze vloer in verschillende kleuren, luxueuze structuren, planken met of zonder V-groef en originele dessins mogelijk.

Inspiratie: hout laminaat

HydroPlus laminaat van BerryAlloc

De laminaatplanken met krijgen een waterafstotend laagje op de randen. De bovenkant van het laminaat is al waterafstotend. Met een extra bescherming van de randen heb je de zekerheid tot dat de planken tegen water kunnen.

De verdere afwerking met de HydroPlus set om de vloer rondom te beschermen en accessoires correct te plaatsen staat garant voor jaren badkamergenot.

Verschillende varianten laminaat

Vind je het moeilijk om te kiezen en/ of wil je graag weten hoe een vloer er in jouw interieur uitziet? Wil je jouw vloer in een visgraat, verschillende formaat of volledig synchroon leggen? Een mooie vloer gevonden maar de kleur op je muur matcht niet? Laat je verrassen en inspireren bij één van onze Thuisin vestigingen bij jouw in de buurt!

Kom langs in onze winkel