De nieuwe Sigma kleurtrends voor 2021

Deze trendkleuren zijn gewoon prachtig! Mag het ook bij jou in huis extra knus?

Sigma Be Well!

Het buitenseizoen loopt bijna af. Tijd voor binnen. En tijd voor nieuwe kleuren in huis. Ik ga schilderen. Kom maar op met kwast, muurverf, tape en oude kleren. Gelukkig maakt Sigma mij de keuze makkelijk. Ze hebben net de kleur van 2021 gelanceerd. Nee wat zeg ik? Het is zelfs een heel kleurenpalet.

Trends en tips volgen? Met onze nieuwsbrief!

Sigma kleurenwaaier

Het kleurenpalet klinkt al als wellness: Be Well. Het bestaat uit natuurlijke en optimistische tinten. Top, want een beetje optimisme op de muur heb ik wel nodig in deze tijden. Dus ik ga zeker voor een muur in Sigma Transcend. Volgens de kleurexperts is het een havermout kleur. Hmmm lekker toch?

En hij is knus. En je krijgt er het gevoel van warm zand op een zonnige zomerdag van. Nog beter! Want in de winter heb ik altijd kouden voeten. Ben ik daar eindelijk van af

Bij mij in de woonkamer komt een havermout-mindfulness-bruine muur. Zitten wij er in de winter met een warm gevoel bij. Gezellig. Liever je houten kozijnen of kast meenemen in dezelfde kleur? Ga dan voor Sigma S2U lak. Wil je een ander kleurtje kiezen? kom langs in een Thuisin winkel en bekijk de Sigma kleurenwaaier.

Hoe combineer je Be Well Sigma verf?

Wanneer je een heel kleurenpalet hebt is het een kwestie van kiezen. De felle en pittige kleuren zijn geweldig voor accessoires als een lampenkap, kussens, dekens of vaasjes. Uit de Be Well tinten kies ik daarom Misty Aqua.

Deze azuurblauwe kleur is perfect voor accessoires die je als eyecatcher in je woonkamer gebruikt. Een frisse en fijne tegenhanger voor de warme en zachte kleur Transcend.

Bruin, bruiner, bruin café?

Naast Be Well zijn er Be True en Be Wild, nog twee paletten waarmee je prachtige combinaties rond de havermoutachtige basiskleur kan creëren. Meer diepte? Dan is Enchanting Eggplant (PPG13-07) jouw kleur. Deze rijke kastanjebruine kleur met ondertonen van chocolade uit het Be True palet staat voor ambacht en verbinding. Lijkt mij geweldig voor de houten kozijnen van mijn keukenramen. Mijn mini-bruin-café in eigen huis, gezelliger kan haast niet. Ik zeg PROOST!

Be Wild in 2021

Een combinatie moet ik je nog meegeven. Voor kracht en pit in 2021. Ook de naam van de kleur straalt een en al kracht uit: Diving Trip (PPG1236-7). Deze marineblauwe kleur met een diepwaterondertoon staat voor optimisme en individualisme. Samen met de bruintint is dit de perfecte combinatie voor mijn werkplek aan de keukentafel.

Ja, ik maak het creatief, speels en expressief! Een brede strook marineblauw op de muur en de rest van de muur in het aardse Transcend bruin. Accessoires in lichte pasteltinten en werken maar! Ik ga voor een aards, natuurlijk en expressief 2021-interieur met de prachtige kleuren van Sigma. En wat doe jij? Ik zeg: Be True to Be Wild!

Kom langs!