Sigma kleur van het jaar 2024

Als ik ‘limiet’ zeg, waar denk je dan aan? Het limiet verhogen met pinnen, een tijdslimiet met sporten of ben je die wiskunde knobbel die bij limiet aan het getal 0 denkt? Wie weet denk je het liefst in onbegrensde mogelijkheden – limiet loos? Dan wil jij de Sigma kleur van het jaar 2024 in huis, Limitless! Hij is fris, warm en wat nog meer? Doe hier inspiratie op rond de nieuwe trendkleur van Sigma en laat je muurverf of lakverf Limitless mengen in een van onze Thuisin winkels.

Wat voor kleur is Limitless, de kleur van 2024?

Zoals de naam al zegt: een kleur met onbegrensde mogelijkheden. Met Limitless als kleur van 2024 kies je niet alleen voor een warme geeltint. Deze kleur muurverf geeft een frisse touch aan je interieur. Wil je wel kleur op je muren maar dan niet te aanwezig, wel krachtig? Dit lijkt een hele spagaat maar daar heb je Limitless voor. Deze lichte kleur geel is warm en fris, helder en krachtig, opvallend en neutraal.

Ga voor eindeloze mogelijkheden met Limitless

Dit is echt die ene kleur die je moeiteloos met je hele interieur combineert. Zo fijn! En super handig, want je hoeft niet te twijfelen of Limitless PPG1091-3 van Sigma wel matcht met je bank, gordijnen of eettafel. Deze kleur past bij warme tinten zoals terracotta, bruin of goud, maar ook bij koelere kleuren zoals grijs, turquoise en wit. Limitless klopt gewoon.

Welke materialen passen bij de Sigma Kleur van het jaar 2024

Bij een kleur die je met je hele interieur kan combineren passen alle materialen. Nee dat is flauw. Jij hebt voorbeelden nodig, verbeelding. Leuke stylingtips voor de Sigma kleur van 2024 en materialen of accessoires. Hier 3 voorbeelden hoe je Limitless in je woning kan toepassen:

Stylingtip 1: warm en rustig

Combineer de warme geeltint met materialen in warme kleuren. Denk aan de fijne uitstraling van natuurlijke materialen als steen en hout. Misschien heb je een houten visgraat vloer of stenen tegelvloer? Match! combineer met zachte materialen, zoals stoffen gordijnen of vouwgordijnen van geweven stoffen. En ben je fan van printjes? Kies dan voor herhalende patronen, dat geeft rust.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer stylingtips voor Sigma Limitless verf

Stijl 2: aards en fantasievol

Denk aan een boeket bloemen, veel verschillende groentinten en wat kleuraccenten van kleurrijke bloemen. Misschien heb je een bank in een krachtige kleur als jadegroen, bruingrijs of diep donkerblauw? Match! Geef je interieur een fantasievolle touch met accenten in aubergine of rozenkleur, denk aan kaarsjes, vazen, een gezellige poef of sfeervolle vitrages. Natuurlijke zandtinten houden het geheel in balans.

Stijl 3: rebels en classy

Nog zo'n tegenstelling - ik zeg: DOEN! Haal Art Deco, Pop Art of de Renaissance in je interieur en combineer die pompeuze kroonluchter of een Andy Warhol print met Limitless geel. Jouw materiaal is glas, denk aan een glazen tafel, of kleurrijke kunststof stoelen. Een grote spiegel voor een ruimtelijk effect, accessoires van brons en horizontale jaloezieën voor de perfecte lichtinval maken het plaatje compleet.

Hulp? Interieuradvies!

Sigma kleur van het jaar 2024 en jouw woonstijl

Net heb je al wat kleuren voorbij zien komen. Om alle opties alvast een beetje voor te sorteren geef ik je hier wat structuur. Ik koppel populaire woonstijlen aan kleurencombinaties, dat geeft je een idee van waar je staat. Uiteindelijk is de keuze aan jou:

  • Is jouw woonstijl Scandinavisch of Landelijk? -> Ga voor de warme en zachte crème, geel- en zandtinten.
  • Is jouw woonstijl Hotel chique of Bohemian? -> Ga voor fris geel en extra diepte met florale groen- en roze tinten.
  • Is jouw woonstijl Modern of Industrieel? -> Ga voor Limitless geel met contrasterende kleuren als indigo, framboos of walnoot.

Mijn favoriete kleurencombinatie? Ik kies Limitless geel als hoofdkleur voor alle muren. En op één muur schilder ik een kleurvlak in de groentint Emerald Pool (PPG1146-7). Dat past perfect bij mijn houten vloer en de cappuccino kleurige bank. De sfeerverlichting tovert 's avonds een gemoedelijke sfeer in mijn woonkamer, relax!

Liever laten klussen? Met onze service!

Kleurencombinaties Sigma Limitless per kamer

Zit je nu met je eigen woning in je hoofd? En werkt het voor jou het beste, om kleurencombinaties per kamer te zien? Dan richten wij 3 kamers samen in, met de Sigma kleur van het jaar 2024. Limitless inspiratie voor mooie combinaties met je woninginrichting. Ik zeg: slinger je verbeelding en fantasie aan, daar gaan we:

  • Slaapkamer: zacht gele muren passen perfect bij een fluffy beige vloerkleed en trendy wandpanelen als decoratie.
  • Woonkamer: kies de muur achter je tv, warm geel, combineer met een stoere leren bank en salontafel met bronzen accessoires.
  • Keuken: schilder de muur achter je keukenkastjes Limitless geel voor een mooi contrast en een levendige sfeer.

Smaakt deze ongelimiteerde cocktail aan kleuren naar meer? Ontdek de Sigma kleur van 2024 nu bij ons in de winkel. Hulp? Wij geven je graag advies. Tot snel!

Kom naar de winkel

Karin
Geschreven door
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Karin