Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1977 beoordelingen van klanten.

Markiezen

Naast de primaire functie om het licht te temperen en daarmee de temperatuur in huis, worden markiezen veelal gekozen vanwege hun bijzondere uitstraling.

Markiezen hebben een uitstekende zonwerende functie en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins.

Markies

Een markies is een traditionele zonwering met een specifieke uitstraling. Markiezen hebben een uitstekende zonwerende functie en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins. De uitval van markiezen is beperkt, maar er zijn varianten met een wat grotere uitval dan gebruikelijk. Markiezen worden meestal handmatig bediend met een optrekkoord, maar automatische bediening met een motor is mogelijk.

 

Toepassingen

Veel mensen vinden markiezen iets nostalgisch hebben en ‘passend’ bij oude gebouwen. Markiezen passen echter ook bij nieuwe huizen en kunnen de waarde van een huis verhogen. In de horeca wordt vaak gebruik gemaakt van permanente markiezen die niet optrekbaar zijn. Het geeft aan dat deze zonwering niet alleen fraai en functioneel is, maar ook zeer robuust.

Een markies bestaat uit een houten (of aluminium) geraamte waar overheen doek wordt gespannen. De latten van het geraamte zijn met scharnieren aan elkaar verbonden waardoor het scherm als geheel kan uitklappen en inklappen. Ingeklapt rust de markies als een compact pakket tegel de gevel, uitgeklapt vormt het een functionele en decoratieve bescherming tegen de zon.

Markiezen voor je gehele woning

Ruime stofkeuze

Er is een ruime keuze aan kleuren en dessins. Vaak kiezen mensen voor een traditioneel dessin, bijvoorbeeld groene of blauwe strepen, maar er is veel meer mogelijk. Er zijn talloze effen (uni) kleuren en multi color strepen. Het doek is gemaakt van oersterke, kleurechte stof zodat het niet vervaagt. Door het impregneren van de stof is het rot- en schimmelvrij, water- en vuilafstotend wat zorgt voor jarenlang onbekommerd plezier. De Thuisin winkelier kan een ruime keuze bieden uit de actuele kleuren van diverse stoffenleveranciers.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging