Behangexpresse

Behang_Behangexpresse_Bloemen_Bruintinten

Voor iedere wand een inspirerend behang! Opgericht op 1 september 1999 als grossier voor Nederlandse behangfabrikanten tot het zelf ontwikkelen van diverse designmerken. Dan hebben we het over de Behangexpresse. In nauwe samenwerking met het designbureau INGK worden de meest interessante, innovatieve en commerciële behangcollecties ontwikkeld.

Maak van jouw muur een kunstwerk met Behangexpresse!

Behang_Behangexpresse_Bloemen_Groentinten

Brengt omgeving tot leven

Een behang van Behangexpresse geeft net even een andere tintje aan je omgeving. Of je nu voor een stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer gaat, voor iedere kamer geeft het behang een unieke uitstraling. Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s, formaten en kleur. Daarmee is er voor elke kamer een geschikt soort behang verkrijgbaar voor het verrijken van jouw woonkamers.

Inspiratie: behangtrends

Behangexpresse: Makkelijk en vol inspiratie

Naast dat er talloze keuzes zijn in iedere variant behangdesign, is er natuurlijk ook veel keuze in kwaliteit en materiaal. Wil je een prachtige foto als behang of behang met patroon? Bij Thuisin heb je volop keuze uit de talloze behangboeken in iedere sfeer, met behang van Behangexpresse kies je voor kwaliteit.

Maak een afspraak

Behang_Behangexpresse_Pauw_Roze

Behangexpresse collectie

Er is keuze uit vliesbehang, vinylbehang, papierbehang en fotobehang. Het vliesbehang (ook wel snelbehang genoemd) is een behang met een papier of vinyl toplaag. De rug van het behang is van ‘vlies’. Het draagt ook de naam snelbehang omdat het op een muur kan worden aangebracht zonder dat het ingelijmd moet worden.

Het vinylbehang (de naam zegt het al) bestaat uit vinyl. Dit behang heeft een gladde oppervlakte en kan zo gemakkelijk schoon gemaakt worden. Het papierbehang wordt daarentegen bijna niet meer niet gebruikt, naast dat het een voordelige keuze is, is het een behangsoort dat uitzet en krimpt. Het fotobehang kan op zowel vinyl als vliesbehang worden afgedrukt.

Benieuwd geworden naar de collectie van Behangexpresse? Kom dan gerust langs bij één van onze Thuisin vestigingen bij jouw in de buurt.

Kom langs in onze winkel