Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.

Behangexpresse

Voor iedere wand een inspirerend behang!

Opgericht op 1 september 1999 als grossier voor Nederlandse behangfabrikanten tot het zelf ontwikkelen van diverse designmerken. Dan hebben we het over de Behangexpresse. In nauwe samenwerking met het designbureau INGK worden de meest interessante, innovatieve en commerciële behangcollecties ontwikkeld.

Brengt omgeving tot leven

Een behang van Behangexpresse geeft net even een andere tintje aan je omgeving. Of je nu voor een stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer gaat, voor iedere kamer geeft het behang een unieke uitstraling. Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s, formaten en kleur. Daarmee is er voor elke kamer een geschikt soort behang verkrijgbaar voor het verrijken van jouw woonkamers.

Makkelijk en vol inspiratie

Naast dat er talloze keuzes zijn in iedere variant behangdesign, is er natuurlijk ook veel keuze in kwaliteit en materiaal. Wil je een prachtige foto als behang of toch een keuze uit de talloze behangboeken in iedere sfeer, met behang van Behangexpresse kies je voor kwaliteit.

Soorten behang

Er is keuze uit vliesbehang, vinylbehang, papierbehang en fotobehang. Het vliesbehang (ook wel snelbehang genoemd) is een behang met een papier of vinyl toplaag. De rug van het behang is van ‘vlies’. Het draagt ook de naam snelbehang omdat het op een muur kan worden aangebracht zonder dat het ingelijmd moet worden.

Het vinylbehang (de naam zegt het al) bestaat uit vinyl. Dit behang heeft een gladde oppervlakte en kan zo gemakkelijk schoon gemaakt worden. Het papierbehang wordt daarentegen bijna niet meer niet gebruikt, naast dat het een voordelige keuze is, is het een behangsoort dat uitzet en krimpt. Het fotobehang kan op zowel vinyl als vliesbehang worden afgedrukt.

Collectie

Benieuwd geworden naar de collectie van Behangexpresse? Kom dan gerust langs bij één van onze Thuisin vestigingen bij jouw in de buurt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9313131313131 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging