Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.

Velours - Tapijt

Velours tapijt voor op je slaapkamer of als trapbekleding? Heerlijk dit tapijt om met bloten voeten op te lopen!

Kies je voor laagpolig of hoogpolig velours tapijt? Naast de zachtheid van velours is ook de uitstraling prachtig en past dit tapijt in elk interieur.

Super zacht velours tapijt

Tapijt in huis staat heel sfeervol. Een kamerbreed tapijt oogt rustig en geeft de woonkamer of slapkamer wat zachtheid. Ook de velours tapijt trap is weer helemaal terug van weggeweest. Voor de trap kies je laagpolig velours, voor je slaapkamer is hoogpolig velours tapijt een echte aanrader. Hoe fijn is het om ’s ochtends met je blote voeten uit bed te stappen en de dag in te zweven over een super zacht tapijt.

Velours tapijt kleuren en dessins

Bij Thuisin hebben wij de mooiste velours vloerkleden en tapijt voor je in het assortiment. Naast velours vloerbedekking in taupe of zwart zijn er vele populaire en modieuze kleuren velours tapijt verkrijgbaar. Het leggen van de tapijtvloer mag je aan onze vakmannen overlaten als je wilt, handig want dan weet je zeker dat jouw vloer strak in de kamer ligt. Benieuwd? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

 

Voordelen velours tapijt

Natuurlijk is velours tapijt super zacht. Fantastisch als je in huis graag op blote voeten loopt, of je kinderen. In de winter voelt het altijd warm aan je voeten. Velours tapijt is tegenwoordig makkelijk schoon te houden en heeft veel meer voordelen te bieden:

  • Velours tapijt is kamerbreed te leggen
  • Tapijt van velours is er hoogpolig of laagpolig
  • Velours tapijt is de zachtste trapbekleding
  • Tapijt is geluiddempend
  • Velours tapijt is er in elke kleur en voor elke woonstijl
  • Velours geeft zachtheid aan je kamer
  • Vloerbedekking van velours is mat of glanzend

Naast velours tapijt en trapbekleding zijn ook hoogpolige velours vloerkleden erg populair. Nog een voordeel van een tapijtvloer is, dat hij niet kan verschuiven, met een vloerkleed heb je daar wel eens last van. En het leggen van jouw velours tapijt mag je ook overlaten aan de vakmannen van Thuisin.

Duurzaam velours tapijt

Wat het materiaal betreft kan je met velours tapijt een duurzame keuze maken wat het interieur van jouw woning betreft. Bij Thuisin verkopen wij bijvoorbeeld tapijt van het merk Desso. Desso heeft tapijtvloeren in het assortiment die volledig van gerecyclede producten gemaakt worden. Er is dus volop keuze aan velours tapijt met Cradle to Cradle certificering, een goede keuze voor milieu en gezondheid.

Ook Interfloor heeft prachtige tapijtvloeren in het assortiment die duurzaam en ecologisch verantwoord geproduceerd zijn. Goed voor het milieu en voor je eigen gezondheid, want de Dynamic collectie is duurzaam, geproduceerd zonder weekmakers en 100% Ftalaatvrij.

Velours tapijt op maat

Met tapijt kan je qua afmeting letterlijk alle kanten op wat jouw kamer betreft. Je hebt tapijtvloeren die op een grote rol zitten en die je per strekkende meter koopt. Daarnaast zijn er velours tapijttegels die je eindeloos kan leggen in een kamer, hal of zaal waarbij de grootte niet uitmaakt. Een tapijttegel is ook uitstekend geschikt om een patroon te leggen, van modern zwart wit tot een speelse combinatie van tegels in verschillende kleuren.

Bij Thuisin adviseren wij je graag rond alle mogelijkheden voor velours tapijt, trapbekleding of tapijttegels bij jou in huis. Je ziet en voelt de vloerstalen, kiest jouw favoriete tapijtvloer van velours en kan het leggen aan onze vakmannen overlaten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je vrijblijvend informeren? Neem dan contact op omtrent jouw nieuwe velours tapijtvloer!

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging