Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.

PVC vloer laten leggen

Je pvc vloer laten leggen is een tip die Thuisin je graag geeft. Laat je pvc vloer strak en zonder oneffenheden leggen door Thuisin voor jarenlang plezier van je nieuwe pvc vloer.

Je pvc vloer laten leggen

Je hebt een prachtige pvc vloer uitgekozen en je wilt hem zo snel mogelijk in huis hebben, alleen hoe? Zelf leggen is iets wat wij afraden, een pvc vloer moet je laten leggen door vakmensen. Het leggen van een pvc vloer lijkt namelijk een gemakkelijke klus, het is alleen lastiger dan je denkt.

Je vloer moet volledig egaal zijn en daarbij kan je met het snijden van de stroken of tegels veel verkeerd gaan. Denk aan schuine stukken, of bobbels in je vloer. Naast dat de kans op verkeerd leggen groot is, is het ook een tijdrovende klus. Heb je geen ervaring met het leggen van een pvc vloer en geen tijd? Dan is het verstandig je pvc vloer te laten leggen door de vakmensen van Thuisin. Wij meten in hoeveel pvc stroken of tegels je nodig hebt, egaliseren de vloer en leggen je pvc vloer zoals je het wenst. Of dat nu in rechte lijnen is, of in visgraat motief: onze vakmensen draaien hun hand er niet voor om.

Wat is een pvc vloer?

Een pvc vloer is een vloer van pvc in stroken of tegels. Het lijkt op vinyl, maar de onderkant bij een pvc vloer is steviger. De stroken en tegels van een pvc vloer zijn flexibel en een stuk dunner dan bij een laminaat-vloer.

De pvc vloer bestaat uit diverse lagen: de rug, de filmlaag en de toplaag. De bovenste laag is een toplaag van harde kunststof en is de sterke beschermingslaag. Daaronder zit de dessin laag, waar je het patroon van hout of steen ziet. In de onderste deel van het pvc zit een derde (dikkere) laag die dient om het geheel stabiliteit te geven en is de basis om het pvc op de ondergrond te installeren. Soms zit bovenop de toplaag nog een anti-sliplaag.

Je pvc vloer laten leggen door Thuisin

Zoals al eerder aangegeven is het verstandig om je pvc vloer te laten leggen. Wat je ondergrond ook is, van beton tot hout of plavuizen: echt glad en egaal is deze niet. Laat deze ondergrond dan ook altijd egaliseren, zo weet je zeker dat je geen doordruk van bobbels of voegen van de onderliggende plavuizen zult hebben. Met een strakke ondervloer heb je de perfecte basis. Daar zorgen de vakmensen van Thuisin voor. Zij beschikken over de middelen om je vloer zo strak mogelijk te egaliseren.

Als je je pvc vloer wilt laten leggen in een ander patroon dan rechte lijnen is het zeker verstandig om dit te laten doen door de vakmensen van Thuisin. Denk aan een visgraat motief. Daarbij moet je goed uitrekenen waar je begint en ervoor zorgen dat je lijn recht blijft. Niet zelf aan beginnen is onze mening, laat dat doen door Thuisin.

Voordelen pvc vloer

Naast het brede aanbod en het fraaie dessin is vooral het gebruiksgemak de reden waarom veel mensen kiezen voor een pvc vloer. Met een pvc vloer heb je weinig onderhoud, het is stil in huis door het geluiddempende effect van de vloer en hij is ijzersterk. Je hebt zo jarenlang plezier van je pvc vloer. Zeker als je je pvc vloer hebt laten leggen door Thuisin. En met regelmatig stofzuigen en af en toe vochtig afnemen ben je al een heel eind als het gaat om onderhoud. Toch eens zin in een grote schoonmaak? We hebben speciale reinigingsmiddelen die er voor zorgen dat de vloer in topconditie blijft.

Kijk hier naar onze totale collectie pvc vloeren.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging