Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Rolluiken

In de winter zorgen rolluiken voor een goede isolatie en in de zomer zijn rolluiken een prima middel om zoninstraling te voorkomen en zorgen zij er voor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft.

Rolluiken zijn functionele producten. Meestal wordt gekozen vanwege de veiligheid; rolluiken geven een zekere bescherming tegen inbraak.

Functionaliteiten

Rolluiken zijn inbraakwerend, geluidsisolerend en zijn in de zomer een uitstekende zonwering. Rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kunnen zowel handmatig als elektrisch bediend worden.

Daarnaast geven rolluiken een gevoel van privacy. Ook dempen ze het geluid, iets wat met name ‘s nachts prettig kan zijn.

 

Meten en monteren

Rolluiken worden in Nederland meestal achteraf aangebracht en niet ingebouwd zoals in Duitsland en België. Het betekent dat de rolluiken aan de buitenkant op de gevel worden gemonteerd. Belangrijk is om van tevoren te kijken hoe het rolluik gemonteerd moet worden; wat is de conditie van de gevel, hoe zijn de ramen ingebouwd en wat is de gewenste grootte en uitvoering? De installatie is vakwerk en de Thuisin specialist komt graag van tevoren de situatie bekijken en opmeten.

Rolluiken voor een veilig gevoel Thuisin

Uitvoering

Een rolluik bestaat uit aluminium lamellen die kunnen afrollen en oprollen. Dat gebeurt via zijgeleiders, metalen strips die op de muur worden aangebracht en waarlangs de lamellen in een soort rails worden geleid zodat deze netjes omlaag en omhoog gaan. De onderste lamel is gevat in een onderlijst, een metalen strip die zorgt voor stevigheid en stabiliteit. In opgerolde toestand zit het rolluik in een kast waardoor het wordt beschermd tegen weer en wind. Die metalen kast is recht, afgeschuind of rond, dit al naar gelang de persoonlijke voorkeur.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging