Cosmic world

Wil jij een uitgesproken interieur en ben je op zoek naar kleuren met karakter? Ga voor de trend Cosmic world! Denk aan kleuren als nachtblauw, rijke purpertonen en transparante accenten. Met Cosmic world haal je het magische gevoel van het oneindige heelal in huis, sky is the limit! Wil jij met deze betoverende trend ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Ontdek nu hoe je van jouw interieur een Cosmic world maakt!

Wat is de Cosmic world trend?

Voel jij je thuis op een plek ‘where no man has gone before’? Laat je dan eens inspireren door de stijl Cosmic World, gebaseerd op de mystieke pracht van de kosmos waar je heerlijk kan ontsnappen aan de waan van alledag, maar dan zonder ufo's of aliens op de koffie.

Cosmic world: de sfeer van de oneindige kosmos

Diepe, nachtblauwe tinten vormen de basis voor deze trend, gecombineerd met purpertonen voor een rijke uitstraling. Luxe accenten in kleuren als glinsterend zilver en kosmisch wit maken deze trend compleet. Kleuren die de mysterieuze aantrekkingskracht van het universum weerspiegelen en waarmee je diepte en ruimte creëert in je interieur.

Wil je nog meer tips over de kleurcombinaties van de trend Cosmic world? En wil je deze trend graag toepassen in je woning? Onze stylisten helpen je graag om materialen, producten en verf te combineren tot jouw trendy woonkamer, slaapkamer of huis!

Waar wacht je nog op, maak nu een afspraak bij de winkel bij jou in de buurt en shop jouw favoriete muurverf!

Welke materialen horen bij de trend Cosmic world?

Om jouw interieur te transformeren naar de Cosmic world trend zijn de details belangrijk.

Denk aan volgende materialen en accenten:

  • Transparante stoelen van acryl
  • Sprankelende kroonluchter
  • Gordijnstoffen met een ruwe structuur
  • Koper- en goudkleurige accessoires
  • Witte pvc vloer

Mix texturen en diepe kleuren in je interieur

Combineer gladde, moderne oppervlakken zoals glas en chroom met ruwe texturen. Een opvallende bank in een sprekende kleur, denk aan zachtroze, kan voor het nodige contrast zorgen. Hierdoor ontstaat een interessante mix van futuristische en organische elementen.

Naast bijpassende vloeren, van vinyl tot visgraat, kies je bij Thuisin ook uit een ruim assortiment aan raamdecoratie op maat. En automatisering is cosmisch, dus ga gelijk voor elektrische raamdecoratie!

Welke trendkleuren van Sigma staan voor de Cosmic world trend?

Kosmische trendkleuren en kleurpaletten van Sigma

Om de juiste combinatie van uitgesproken en kosmische kleuren voor je interieur te kiezen heb je aan het Voice of Colour palet van Sigma een handig hulpmiddel: een kleurwaaier waar je de prachtigste blauwe kleurschakeringen terugvindt. Als je je keuze hebt gemaakt, laat je de kleuren makkelijk mengen in de gewenste hoeveelheid. Zo creëer ook jij in een handomdraai je eigen kosmische oase.

Cosmic world kleuren combineren in je interieur

Kies een matte muurverf, zoals Sigma Perfect, zo transformeer je jouw interieur naar een schitterende, kosmische omgeving. Voor de juiste balans tussen de verschillende kleuren pas je het 60-30-10 principe toe. Hier een voorbeeld:

  • Je begint met een hoofdkleur die 60% van de ruimte vult. Mountain Edge is een perfecte hoofdkleur binnen het Cosmic World pallet.
  • Vervolgens kies je een nuancekleur, zoals Starless Sky die 30% van het geheel inneemt.
  • De accentkleur vult de overige 10% en zorgt voor de sprankelende details. Candle Smoke is hier de perfecte kleur voor.

Wil jij met de kleuren uit dit palet aan de slag? Goed nieuws, het hele assortiment verf staat op jou te wachten. Benieuwd? Voor jouw Cosmic world en alle Sigma kleuren muurverf, binnen- of buitenverf kom je naar Thuisin!

Keuze gemaakt? Dan mengen wij jouw magische favoriete kleuren direct voor je, in de gewenste hoeveelheid. Zo creëer je jouw uitgesproken Cosmic world interieur. Meer trends? Wat dacht je van Biocentrisch design!