Sustainable living

Ben je toe aan een harmonieus en energiezuinig interieur? Start met de juiste kleuren, voor rust in huis! Denk aan alle beige tinten, van licht tot donker beige, voor diepte in je interieur. Deze kleuren staan voor de trend Sustainable living, kleuren die je makkelijk combineert, ook met je bestaande meubelen. Dat is echt duurzaam! Hoe combineer je kleuren en materialen tot een serene inrichting? Ontdek het nu!

Wat is de Sustainable living trend?

Een duurzame levensstijl integreren in je interieur, hoe doe je dat? We leven in een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Bewuste keuzes maken met een positieve impact op je gezondheid en het milieu, zonder in te leveren op stijl en sfeer, daar kiezen we massaal voor. Hoe werkt het? Hier wat voorbeelden!

Sustainable living: het lichtpunt in jouw interieur

Met deze fijne trend zorg je voor een ontspannen en gezellige sfeer in huis. Passend bij het idee om bewuste keuzes te maken combineer je de verfijnde beige tinten met energiezuinige LED-verlichting, ga wel voor warm white voor een comfortabel en zacht licht. Ook je raambekleding stem je makkelijk af op deze trend met raamdecoratie die het daglicht doorlaat, voor het zonnetje in huis. Denk bijvoorbeeld aan jaloezieën, transparante duettes of prachtige witte shutters.

Wil je nog meer tips over de kleurcombinaties van de trend Sustainable living? En wil je deze trend graag toepassen in je eigen inrichting? Onze stylisten helpen je graag om materialen, producten en verf te combineren tot jouw unieke stijl!

Waar wacht je nog op, maak nu een afspraak bij de winkel bij jou in de buurt en shop jouw Sigma Perfect verf tijdelijk met korting vanaf 25%!

Welke materialen horen bij de trend Sustainable living?

Combineer duurzame decoratie in je beige interieur. Sustainable living staat voor hergebruik, upcycelen van meubelen en vooral een opgeruimde woning waarin je helemaal tot rust komt.

Denk aan authentieke materialen zoals:

  • Droogbloemen boeket
  • Rotan stoelen
  • Boomstam tafel
  • Houten jaloezieën
  • Aardewerk vaasjes en servies

Organische vormen in je interieur

Kies voor een interieur met alleen de nodige spullen. Deze komen extra tot hun recht in het rustige kleurenpalet van beige, room en matte krijt tinten. Laat de natuurlijke vormen spreken, zoals een ronde tafel of een vloerkleed met organische vormen. Deze zachte lijnen brengen op een subtiele manier ook speelsheid in je interieur.

Bij Thuisin bieden wij je naast vloeren en raamdecoratie op maat ook deskundig advies en een vakkundige montageservice. Zo makkelijk ben je er: producten vol natuurlijke schoonheid in een serene sfeer. Voelt goed, ziet er goed uit en is goed, zowel voor jou als voor moeder aarde.

Welk trendkleuren van Sigma staan voor de Sustainable living trend?

Trendkleuren en kleurpaletten van Sigma

Sigma heeft een handig hulpmiddel voor je, hiermee maak jij makkelijk de mooiste natuurlijke en serene kleurencombinaties! Het Sigma kleurenpalet Voice of Colour, een kleurwaaier die jou in een oogopslag het rustige kleurpalet laat zien.

Sustainable living kleuren toepassen in je interieur

Gebruik voor de muren de kwaliteitsverf Pearl Clean Matt of Perfect Matt van Sigma. Pas kleuren in de stijl Sustainable living toe volgens het 60-30-10 principe. Dit werkt heel makkelijk.

  • De sfeer wordt bepaald door de gekozen hoofdkleur voor 60% (zoals Singing Sand) in de ruimte toe te passen.
  • Vul 30% met de nuancekleur Intuitive.
  • Maak de resterende 10% af met accessoires in accentkleur In the Saddle.

Tijdelijk korting vanaf 25% op Sigma Perfect

Wil jij met de kleuren uit dit palet aan de slag? Goed nieuws, wij hebben een aantrekkelijke actie voor je. Ontvang tijdelijk vanaf 25% korting op Sigma Perfect muurverf!

Benieuwd? Kom voor de mooiste muurverf en lakverf van Sigma naar Thuisin! Wij helpen je graag om jouw favoriete kleurencombinatie te bepalen. En als de keuze is gemaakt, dan mengen wij de Sigma kleuren voor je, in de gewenste hoeveelheid. Zo creëer jij een superfijne oase van comfort en rust. Meer trends? Wat dacht je van Hand made!