Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Tegels - Laminaat

Laminaat met een prachtig steenmotief geeft direct de indruk van een echte stenen tegel vloer.

Of je nou een lichte of donkere vloer wil, vlakke tegels of met een v-groef, bij Thuisin is er volop keuze.

Bij Thuisin vind je veel laminaat tegels, dat zijn tegels van laminaat, die sprekend op stenen tegels lijken. Gaaf toch! Bijna niet van echt te onderscheiden. Op deze pagina vind je allerlei laminaat tegels per merk en serie.

We verkopen onder andere laminaat tegels van de merken Ambiant, Tarkett, maar ook het oersterke Berry Alloc en ons eigen Thuisin merk.

Verderop vertellen we je alles wat je wilt weten over laminaat tegels en beantwoorden we al je vragen. Voor meer informatie ben je altijd van harte welkom in één van de Thuisin winkels bij jou in de buurt.

Wat zijn de voordelen van laminaat?

Een heleboel! We zetten de 5 belangrijkste voordelen voor je op een rijtje;

  • Laminaat is geschikt voor elke ruimte
  • Laminaat is oersterk
  • Laminaat is makkelijk in onderhoud
  • Laminaat is snel en makkelijk te plaatsen
  • Laminaat is levensecht

Wat is laminaat?

Laminaat is een vloer die bestaat uit meerdere lagen. Die lagen zijn op elkaar verlijmd en de naam komt van het woord ‘lamineren’. Hartstikke logisch dus! Laminaat is verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en dessins. Levensecht!

Is laminaat hout?

Laminaat is geen hout, al lijkt het wel heel erg op hout. Dat is het mooie aan het laminaat van tegenwoordig, het is bijna niet meer van echt te onderscheiden. Laminaat tegels heb je overigens in allerlei kwaliteiten. Wat dacht je van de Berry Alloc laminaat vloeren, die geproduceerd worden in Noorwegen? Geïnspireerd door de Scandinavische natuur. Oersterk en hartstikke duurzaam.

Kan je laminaat ook over tegels leggen?

Geen probleem, ook dat kan gewoon, mits je zorgt voor een goede ondervloer. Je moet namelijk wel een effen vloer hebben voordat je er laminaat over laat leggen. Ook hiervoor kun je het beste bij een Thuisin winkel in de buurt langs, voor advies.

Zijn laminaat tegels ook in betonlook?

Zéker! Laminaat tegels zijn er in allerlei motieven. Van houtlook tot steenlook en van betonlook tot marmer look. Een betonlook laminaat tegelvloer is bijna niet van echt beton te onderscheiden. Het verschil zit ‘m in het materiaal en de groeven die je ziet. Alles is mogelijk. We snappen dat je moeilijk zomaar online een keuze kan maken. Je wilt het product ook kunnen voelen en in het echt zien. Kom gerust op bezoek, onze adviseurs helpen je graag verder.

Laminaat tegels in motief?

Ja super gaaf, wat dacht je van een retro tegel look? Met van die mooie motiefjes erop, dat is toch geweldig in je keuken of bijkeuken. Haal de sfeer in huis met deze unieke tegel motief vloer. Wist je dat je ook een lederlook laminaat tegel kan kopen? Dat is een laminaatvloer die op leer lijkt, super tof en uniek!

Hoe leg je laminaat tegels?

Ons advies bij Thuisin is dit altijd laten leggen door een professional! Je wilt namelijk dat die vloer waar jij in investeert er wel strak bij ligt. Om er zeker van te zijn dat dit gebeurt, kun je dus het beste een professional in de hand nemen. Diegene kent z’n vak, meet alles goed op en ook niet onbelangrijk, neemt de resterende troep weer mee.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging